Paypal 1pitanje zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.252
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Paypal 1pitanje
Kao sto kaze da ce nakon registracije kreditne kartice PayPal će upozoriti korisnika da je njegov račun ograničen u transferima na sumu do 100 dolara ili eura.
Za Hrvatsku to znači da se ne može kupiti stvar vrednija od te svote. Tog ograničenja se lako riješiti, na korisničkom računu valja izabrati nadogradnju koja podrazumijeva skidanje 1,95 američkih dolara s vašeg računa

E sad ja se ne zelim rijesit tog ogranicenja i ovako nisam mislija kupovat stavri priko 100kn ne zanima me to je ja mogu namistit da nemoram platit 1.95 dolara ili je to obavezno i samo koliko se ceka da taj kod dode

0 1 hvala 0
14 godina
Paypal 1pitanje
itko

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Paypal 1pitanje
blink182x kaže...
Kao sto kaze da ce nakon registracije kreditne kartice PayPal će upozoriti korisnika da je njegov račun ograničen u transferima na sumu do 100 dolara ili eura.
Za Hrvatsku to znači da se ne može kupiti stvar vrednija od te svote. Tog ograničenja se lako riješiti, na korisničkom računu valja izabrati nadogradnju koja podrazumijeva skidanje 1,95 američkih dolara s vašeg računa

E sad ja se ne zelim rijesit tog ogranicenja i ovako nisam mislija kupovat stavri priko 100kn ne zanima me to je ja mogu namistit da nemoram platit 1.95 dolara ili je to obavezno i samo koliko se ceka da taj kod dode

tih 1,95 ti vrate kad potvrdiš kreditnu karticu , prilikom prve kupnje ti to vrate

kod za potvrdu ti bude na ispisu računa kreditne kartice, dakle kad ti stigne redovni račun, ili ako imaš internet banking , možeš ga vidit kroz nekoliko dana na stanju računa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice