Otvaranje stranica

poruka: 13
|
čitano: 1.877
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Otvaranje stranica
pitanje
prihvaćeno rješenje

Imam jedan problem koji me muči već 2 godine a nitko nezna kako ga se riješiti.

Ovako,nakon što uključim računalo normalno mi je da se konektiram na internet(max-adsl) problem je u tome da ja svaki put kad uđem u neki browser bio explorer ili firefox trebam redovito čekati 5 min da mi si uopće očita bilo koja stranica u browseru a za vrijeme od tih 5 minuta računalo je potpuno zablokirano.Nakon što prođe 5 min sve se odblokira i mogu normalno pregledavati stranice i ostalo.Molim pomoć!!Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Otvaranje stranica

jel imas puno programa koji ti se startaju sa windowsima (automatski)?, koje windowse imas? kad si zadnji put reinstalirao komp?

Why make something easy way, when there is hard way
17 godina
neaktivan
autorov komentar

nema to nikakve veze imam xp ali rušim windowse svakih 7 mjeseci i imam nove drivere.

17 godina
neaktivan
autorov komentar

gle legendo nakon sto rusim windows odmah instaliram kasda modem preko usb-a na komp,normalno nakon drivera za maticnu,graficku......Naci nema nikakvih programa koji bi to mogli ogranicavati ali problem je uvijek tu.

17 godina
neaktivan

a dal svaki put kad uplais komp cekas da ti se modem spoji na t-ht ili ti je stalno spojen?

17 godina
neaktivan
autorov komentar

on mi se odma spoji tj. ja idem dial up ali nakon sto je spojen cekam 5 min

17 godina
neaktivan

jel ti router/modem ima lan? - ak da, jel si ga probao spojiti preko lan-a?

moze biti da ti windowsima treba dugo da uspostavi PPPoE s obzirom da je USB konekcija..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 16:27 (jura131).
17 godina
neaktivan
autorov komentar

e vidis moguce, da probo sam preko lan-a ali mi ne prepoznaje modem neznam zasto ali to je bilo davno probat cu ga opet spojit preko lana pa ce mozda radit. ae puno hvala

17 godina
neaktivan
Otvaranje stranica

Control Panel / Network

Ovdje imas jedan servis od Microsofta koji treba UBIT !!!

ima neku verziju 5 ili 6 ili tak nekaj, posalji saliku tog prozora pa cem ti tocno
rech.

M

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad ga spojis preko lan-a komp ti ni ne treba prekoznati modem, on treba samo prepoznati da je nesto spojeno na lan - treba ti se pokazati u Control Panel\Network Connections slikica ko dole u attachmentu.

kad ti se to pokaze onda odes u Internet Explorer u adresu napisi 192.168.1.1 - to bi trebala biti default-na adresa tvog routera tam se logiras sa podatcima koje si dobio u uputama sa routerom i namjestis postavke od ht-a

javi jel sljaka.

LAN Connected LAN Connected
17 godina
neaktivan
autorov komentar

kuzim,kuzim to je slicno kao kad smo ja i moj frend spajali kompove preko lana kad se upisuje ip adress za klijenta i servera.Ta se ikona treba pojavit tamo ispod onog teksta LAN or High-speed Internet i onda treba napisat adresu u exploreru i upisat podatke.

17 godina
Otvaranje stranica

Znam u čemu je problem. Deinstaliraj ZoneAlarm i instaliraj neki drugi firewall.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

vidit ću

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice