Otvara sve osim Facebooka, imam nepostojeci NOD32?

poruka: 6
|
čitano: 4.264
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Imam "problem" s softwerskim stanjem kompa. npr. mogu otvoriti sve stranice osim facebooka..kad odem na face server mi vrati blank page klasicni od Chromea "this page is not avaliable" i poruku "Error 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): The server refused the connection.".sve druge web adrese otvara vrhunski. skenirao sam komp 100puta od virusa, promjenio browsere i slicno, znam da bi sve rijesila reinstalacija svega, al znam da se moze to i ovako nekako rijesit. drugi problem je recimo, kupio sam novi AVG antivirus...i kad ga idem instalirati ( prije njega sam imao nod 32 sa torrenta)...posalje mi poruku da ga nemoze instalirati jer jos nod nisam izbrisao. ( a jesam)..skenirao sam cijeli komp nebi li nasao njegove fileove..i nema mu ni traga. treci problem je sto nemogu ukljucit Automatic Updates nikako..jednostavno mi windows neda...Čemu sve ovo ?? XD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imao sam ja nod32 prije...i obrisao sam ga...sve osim 2 ili 1 file-a...jer nije dao windows da se briše...pa sam to nekako u procesima morao ubiti da ne radi više pa da mogu obrisati...sad ne znam da li i tebi isto u procesima ima od nod32 nekih aktivnosti??? Ili možda da probaš registar očistiti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cistio sam registarsku bazu...i preko winsa i preko Advanced System Carea...cak sve to nije toliko problem koliko me fejs jebe zasto njega ne otvara
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tu ti je nod removal tool

probaj skenirati s ovim alatom,odbij pojačani scan koji se pojavi u prvom prozoru,i skeniraj ga normalno,ne instalira se,kad pregledaš log šta je našao ili ebentualno ispravio,povuci ga u smeće

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NOD je rijesen.."rekao mi je " kao da ga je makao iz program start menu i registrya..stisao "ok"..valjda je to to..sad jos net i update xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skini dr web s onog linka i napravi si express scan,koji će on po defaultu i raditi

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice