Optima ili MAXadsl

poruka: 22
|
čitano: 3.936
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Optima ili MAXadsl

Sada imam optimu, i poprilično sam nezadovoljan! Veza mi puca barem 3 puta na dan! Jučer se nisam mogao spojiti na Internet pa sam ih nazvao i oni su mi rekli da moram upisati njihov DNS... (do sada nisam morao i sve je radilo, ali opet je pucala veza). Ja mislim da je to do njihovog rutera, ali dobro. Ja bi sada svaki put kada dođem negdje trebo stavljati na automatski DNS, a kada se vratim doma staviti njihov DNS.

Sad me zanima, vi koji imate MAXadsl... Jel ste zadovoljni snjim? Jel vam puca veza?
Ja nemogu naći na njihovoj stranici cijene za Internet, pa me zanima koliko bi me koštalo da uzmem FLAT kod njih i da mi brzina bude malo brža nego osnovna. (nekužim se baš u tu brzinu). Brzina mi je trenutno na torrentu : 220.0 kB/s, a htio bih barem da mi bude brzina 500kB/s (u najmanju ruku).

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima ili MAXadsl

Ja imam Maxadsl vec jedno 3god, nisam zadovoljan njime iman Flat paket brzine 4Mb/S(Megabita),veza nepuca često možda jednom mjesecno ili nikako,al imao sam velikih ostalih problema s njima sta se tice modema i ostalih gluposti,operaterisu im usto jako bezobrazni i vecina ih je nestručna,internet plačam 170kn misečno.Brzinu ako os mos promijenit,na 4Mb/s,preko optimove stranice za korisnike i koštat če te 20kn više,ako neznaš to sam napravit nazoveš njih i oni ce te navodit,ako ti se javi ko sposoban.

BMW

0 0 hvala 0
15 godina
Optima ili MAXadsl

ja imam maxadsl 2g i jako jako sam zadovoljan...veza ako je u te dve godine pukla 15tak puta sve skupa...i to nakratko, par sekundi...svega mislim 2 puta sam bio bez neta oko 5min...ostalo siba ko ludo na max brzini koju sam odabrao (4mbit) mozda kosta nesto vise, ali po meni se isplati jer je odlican...i ne, ne zivim u centru grada, nego van centra, ako mislite da ima veze sa kablovima itd...definitivno nastavljam dalje jos 2g kad mi uskoro istekne, jos sam dobio popust 20+ kn mjesecno i mozda se jos dobije nesto kad se produzi na jos 2g...

frend ima optimu, zivi isto van grada, dobro, malo dalje od centra nego ja...ja sam cesto kod njega (1x tjedno) i u 90% slucajeva kad sam kod njega mu ne radi net, pa mora cekati da proradi...koji put prode i pol sata...ja neznam sta bi napravio s time da je meni tako net...toliko sam i ja htio optimu posto ju on imao i placao jeftnije, ali kad sam vidio kakvih prekida ima, hvala bogu da nisam uzeo...radije dat 30tak kn vise mjesecno i da radi kako spada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optima ili MAXadsl

I ja imam maxadsl.

Brzina deklarirana, 4/256. Torrenti ~480 kBps

Ništa ne puca.

Odnedavno na flatu, 160 kn/mj. (ugovor na 12 mj.)

Stari Thomson mi krepao, uredno ga zamjenili sa Siemensom.

A što se szk tiče, ima normalnih ljudi a ima onih kojima ne bih dao ni da krave čuvaju.

Isto tako ako zoveš više puta, isto toliko puta možeš dobiti različite odgovore, ali zato je tu Bug forum s nama sveznalicama {#}

I za kraj, ako se možeš dogovoriti s optimom da ti poprave vezu (zamjene modem ili štogod već) onda ti je, ako ništa zbog manje cijene, bolje ostati kod njih.

Ako neće, traži raskid ugovora (ako si pod ugovorom) zbog nemogućnosti pružanja usluge i adio.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Optima ili MAXadsl
blacko kaže...

I ja imam maxadsl.

Brzina deklarirana, 4/256. Torrenti ~480 kBps

Ništa ne puca.

Odnedavno na flatu, 160 kn/mj. (ugovor na 12 mj.)

Stari Thomson mi krepao, uredno ga zamjenili sa Siemensom.

A što se szk tiče, ima normalnih ljudi a ima onih kojima ne bih dao ni da krave čuvaju.

Isto tako ako zoveš više puta, isto toliko puta možeš dobiti različite odgovore, ali zato je tu Bug forum s nama sveznalicama {#}

I za kraj, ako se možeš dogovoriti s optimom da ti poprave vezu (zamjene modem ili štogod već) onda ti je, ako ništa zbog manje cijene, bolje ostati kod njih.

Ako neće, traži raskid ugovora (ako si pod ugovorom) zbog nemogućnosti pružanja usluge i adio.

To sam i mislio učiniti :P

15 godina
neaktivan

Samo da ne ispadne sada da ih hvalim,

ovdje na forumu ćeš isto tako pronaći dosta pritužbi na t-com isto zbog pucanja veze ili nenormalno malih brzina.

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan
Optima ili MAXadsl

Ja preporučam Optimu

Why?

CLICK >>HERE<<

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optima ili MAXadsl

ja imam MAXadsl več skoro godinu dana i u tu godinu dana je sam 2 puta mi pukla veza . Tako da sve pohvale od mene{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
t-com je zakon imam optiku plaćam 4mb/sec dsl brzinu isporučuju mi skoro 5mb/sec nema pucanja, ali su skupi (cc 250 kn mjesečno s besplatnih 100 minuta impulsa fixne telefonije) zato razmišljam otići na H1 (99,99 kn mjesečno bez besplatnih impulsa u fixnoj telefoniji).
May justice be done though the heavens fall
16 godina
neaktivan
Optima ili MAXadsl

optima jeftinija...imao sam i maxadsl al sam al prebacio sam se na optimu..razlog ogroman račun telefona itd. da nenabrajam..

optima igram snjom cod mogu cak reci imam bolji ping od nekih koji su na maxadslu,pucanje veze nema....

sta da kazem za 130 kn mozes imat i telefon i internet sve na jednom racunu pa biraj.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
meni su u optimi rekli da im je najjeftinija usluga telefona i interneta 151 kn mjesečno naravno bez besplatnih impulsa.
osim toga cijena ide gore ako koristiš neke njihove muljaže tipa happy hour ako se dobro sjećam kada dižu brzinu i onda plaćaš još nešto dodatno. vrlo komplicirana firma nisam onu ženu mogao pratit kad mi je stala objašnjavat šta sve nude.
H1 je čini se ispred svih po cijeni, a da je dostupan u većem dijelu države, evo ja sam u rijeci a bnet mi nije dostupan pokrili su istok ali ne i zapad grada a kad će ne znaju. no sve u svemu skupi su u poređenju s H1 tako da su out of options.
16 godina
neaktivan
Optima ili MAXadsl

opti fix+opti dsl 2mb račun ti je 120 kn

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

u pravu si ali mi je ta brzina prespora. pa sam pitao za prvu veću narednu sad se sjeaćm. sve ok.

edit: H1 nudi 3mb/sec flat + telefon za 99,99kn + besplatna tehnička podrška koju iskon nema + servis tj. uvođenje priključka i sređivanje postavki routera koju iskon također ne nudi. nadam se da ću uspjet nagovorit ukućane da odemo na H1 ugovor s t-comom je istekao prošli mjesec.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 14:46 (karakteran).
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...

u pravu si ali mi je ta brzina prespora. pa sam pitao za prvu veću narednu sad se sjeaćm. sve ok.

edit: H1 nudi 3mb/sec flat + telefon za 99,99kn + besplatna tehnička podrška koju iskon nema + servis tj. uvođenje priključka i sređivanje postavki routera koju iskon također ne nudi. nadam se da ću uspjet nagovorit ukućane da odemo na H1 ugovor s t-comom je istekao prošli mjesec.

meni je oko 250 kbps skida tak da..nema ti neke razlike skinilo ti se za 1 sat ili 1 sat i 30...

uzmi ono sto mislis da je tebi najbolje al meni je optima odlična

15 godina
protjeran
ma brat zapeo za iskon a ja smatram iskon izuzetno nepovoljnim, zapalio sam se za H1 i hoću samo njih, imaju daleko najbolju ponudu za niti 100 kn mjesečno brzina 3mb, besplatna korisnička podrška, spodešavanje routera/servis, itd... brzina mi je jako bitna imam sad 4mb kod t-com vuče skoro 5 jer sam na optici i opet mi nekako presporo
15 godina
protjeran
Optima ili MAXadsl

treća godina sa optimom-full zadovoljan..NIKAD,ALI NIKAD nijedno pucanj veze..krivica može biti jedino u HT infrastrukturi..ali ako je linija ok,nem nikakvog beda...smjeršno je reći da je optimin router kriv..router kao router..rad isvoje..nedavno je jedn frendica isto optimu uvela,4Mb...ali konstantna je brzina,bliž 5 Mb...router je Sagemov,radi jako solidno i stabilno...

0 0 hvala 0
16 godina
Optima ili MAXadsl

Ja imam MaxADSL.

4/256/15gb 875kbs na torrentima.

veza nekad puca 1 tjedno, a nekad 20puta na dan.

Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Ja imam MaxADSL.

4/256/15gb 875kbs na torrentima.

veza nekad puca 1 tjedno, a nekad 20puta na dan.

i račun preko 400 kn

16 godina
neaktivan
Optima ili MAXadsl

Optima bez dvojbe

West Side

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optima, 5mbps/0.6mbps, bez pucanja veze, vec oko 4 godine je imam, prije par mjeseci stavio OptiTV surf, opet sve bez greske radi... puno jeftinije od maxa. Pokusaj rijesiti s Optimom, nek ti daju novi router. U najgorem slucaju gdje zivis? Mozda si daleko od centrale i lose su ti parice.
15 godina
neaktivan
Optima ili MAXadsl

Ja imam isto MAX ADSL, brzinu odnedavno 10/512 i pree zadovolja je daj e to 250 kn, al meni super, na torrentima ~ 1.2 MB... sve super i sve 5... službu za korisnike nazovem tu i tamo, al to namjerno da mi daju novi tip rutera :D.... uslužni brzi.... jednino što znam da optima kolegi nije htjela 2 tjedan zamjenit ruter kad je izgorio dok nije reko da če platit... i uzeli mu 200 kn a pod ugovorom su :D 

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
t-com je zakon imam optiku plaćam 4mb/sec dsl brzinu isporučuju mi skoro 5mb/sec nema pucanja, ali su skupi (cc 250 kn mjesečno s besplatnih 100 minuta impulsa fixne telefonije) zato razmišljam otići na H1 (99,99 kn mjesečno bez besplatnih impulsa u fixnoj telefoniji).

oprimjeri!

ako ti mislis po tome sto ti skida 500 kB/s da je to skoro 5 mb/s?

4 mb/s = 500 kB/s

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 17:42 (dmanz).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice