Optima za igranje

poruka: 4
|
čitano: 1.177
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Optima za igranje

E pozz!!

Trenutno imam T-Com MAXAdsl koji istice 3.12!!!Net je odlican ali mi se cini malo preskup!!!

Moj rodjak ima Optimu,koja je po mom iskustvu odlicna za download i upload(upload ok 90-ak KB/S)

Međutim,kada igra CoD ping mu ''podivlja''

Bude na serverima gdje je T-com ping 33 njemu je oko 80 itd,a da negovorim kada mu je jednostavo 200 i ne spada!!!

Pls netko tko ima Optimu neka napise ima li i on slican problem!!!Namigiva

Intel Quad Core Q6600 @ 2.4GHz | Gigabyte EP35-DS4 | PowerColor ATi Radeon HD3870 X2 1GB GDDR4 | 8GB Kingmax @ 800MHz | Hitachi 500GB 32MB 7.200rpm | Chieftec 850W | Windows Vista x64 SP 2 |
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima za igranje

stvar je u tom sto vecina ljudi npr. u cod-u nezna narihtati neke komande u konzoli kao i u samom modemu

ima san problema sa pingom i pucanjem veze no nazva san optimu te jedan jako fin momak mi je sve lipo objasnija i podesia tako da vise nemam nikakvih problema.

Sve u svemu mogu reci da sam vise nego zadovljan naspram t-comu. Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 0:01 (labrovic).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Optima za igranje

Ja sad danas dobio optimu i kad udem u cod ono pink preko 200 ja cudno gledam im 4 Mbita download i to je sasvim dovoljno. Jel mozes ti to nam reci sta je tebi taj momak reko.

15 godina
Optima za igranje

Ja sam s optimom imao strašnih problema u početku najviše kod pucanja veze. Ali eto imam je već godinu i nešto i već po godine nema problema. Te probleme sam riješio tako šta san in jexx sve po spisku jer su mi radili pizdxrxxe :). I od tad sam prezadovoljan što san preša sa t-coma na njih. Jer sam za jeftinije novce dobija brži internet. Dakle samo navali

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice