Nemam pojma šta sam noćas radio, jedino dajem reč da nisam izmislio, ali sad vidim i sam da nije onako kako sam napisao. Mogu samo da kažem da je bilo kasno i da sam bio u pauzi spremanja ispita iz mikroprocesorskih sistema za danas ujutru, tako da mi je bila smanjena uračunljivost.
Meni bez problema funkcionira sve: shift-click novi tab, control-shift-click novi tab u pozadini. Sve radi dobro.
A onaj komentar o browseru bez mijenjanja shortcuta... ma koji to browser uopće ima?!
Kad će taj qt4 build za x86_64?
A onaj komentar o browseru bez mijenjanja shortcuta... ma koji to browser uopće ima?!
Meni bez problema funkcionira sve: shift-click novi tab, control-shift-click novi tab u pozadini. Sve radi dobro.
Eto, dakle, Opera+.
A ctrl+click ili ctrl+shift+click meni osobno je svejedno jer su tipke jedna do druge i doslovno uvijek na prstu (malom).
A kao da je muka neka kliknuti na onaj plusic kraj tab bara.
Jeli ima planova za 64bit verziju opere
Koliko god se trudio da nadjem neki bug to mi ne uspijeva.
Prezadovoljan sam ovom beta verzijom.
Koliko god se trudio da nadjem neki bug to mi ne uspijeva.
Prezadovoljan sam ovom beta verzijom.
Evo koristim ovu novu betu Opere 10 i imam nekih malih problema! Kao prvo, kako isključiti ovo da mi kad nešto pišem podcrtava riječi(crvene točkice)? i da npr. kad odem na tportal mi se stranica zblokira tj nemogu ništa osim refresha?!?!?!?!?!
Pa ako znate kako ovo riješiti... ;)