Opera 10 beta

poruka: 43
|
čitano: 6.659
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Opera 10 beta
Ivan(4) kaže...
Tux Slave kaže...
 Pa dobro onda se ostali prave pametni, ali u tome uspijevaju. :D

Ali stvarno Ctrl+Mouse1 bi trebao otvarati novi tab u pozadini - to mi je toliko važno da bih radije vrtio IE u wineu nego koristio browser koji je po svim mjerilima bolji i napredniji, ali mu fali ta jedna funkcija.
 Evo, sad sam na "Citiraj" kliknuo ctrl+mouse1 i otvorilo se u pozadini, dakle promenilo se. Srećan?! Smijeh (inače za to koristim srednji klik pa nisam imao pojma za ovo; mada jesu brojni shortcuti bili drugačiji u operi nego u svim ostalim browserima, ali su se kroz verziju 9 uglavnom usaglasili).
Ja sam imao problema sa Facebookom (što sam inicijalno pripisao problemima sa vezom), nije hteo da mi se prikaže live scores na siteu Roland Garrosa, a kada sam hteo da dodam sliku u post na BoL forumu, posle desnog klika na sliku, pa na Image Properties i Address, naizgled bi selektovao adresu, ali očigledno ne celu tako da sam ipak morao da pritisnem Ctrl+A nakon klika (probano više puta jedno i drugo na istoj slici). Na kraju sam zaključio da na sve strane ima previše bugova za normalan rad i vratio se na FF.
 Hmmm, kod mene je Shift+mouse1.
glupih ce biti i medju pametnima i medju glupima.
17 godina
Opera 10 beta

Sramim se  Nemam pojma šta sam noćas radio, jedino dajem reč da nisam izmislio, ali sad vidim i sam da nije onako kako sam napisao. Mogu samo da kažem da je bilo kasno i da sam bio u pauzi spremanja ispita iz mikroprocesorskih sistema za danas ujutru, tako da mi je bila smanjena uračunljivost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni bez problema funkcionira sve: shift-click novi tab, control-shift-click novi tab u pozadini. Sve radi dobro.

A onaj komentar o browseru bez mijenjanja shortcuta... ma koji to browser uopće ima?!

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
Opera 10 beta

Kad će taj qt4 build za x86_64?

Fala ti majko što nisam gejmer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

A onaj komentar o browseru bez mijenjanja shortcuta... ma koji to browser uopće ima?!

Opera to ima(Options->Advanced->Shortcuts) :D Ali loše izvedeno. Možeš mijenjati samo posebno shortcut za tipkovnicu i posebno za miš.
naxeem kaže...

Meni bez problema funkcionira sve: shift-click novi tab, control-shift-click novi tab u pozadini. Sve radi dobro.

To funkcionira i meni, ali ja želim Ctrl+click za novi tab u pozadini.
Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
17 godina
neaktivan

Eto, dakle, Opera+.

A ctrl+click ili ctrl+shift+click meni osobno je svejedno jer su tipke jedna do druge i doslovno uvijek na prstu (malom).

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
Opera 10 beta

A kao da je muka neka kliknuti na onaj plusic kraj tab bara.Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Opera 10 beta

Jeli ima planova za 64bit verziju opere

alo modovi, može meni pola zvjezdice? Malo mi je pola.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera 10 beta

Koliko god se trudio da nadjem neki bug to mi ne uspijeva.

Prezadovoljan sam ovom beta verzijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nautilus kaže...

Koliko god se trudio da nadjem neki bug to mi ne uspijeva.

Prezadovoljan sam ovom beta verzijom.

ja imam jedan bug sa operom pa ajd proveri dal i ti imas....ucitaj neki sajt ...zatvori taj tab pa zatvori kompletno operu ...i onda otvori operu ponovo .. i dal ce ponovo ucitati poslednji zatvoreni tab? 
meni to radi i jako me nervira :d
i druga stvar kad skidam *.torrent otvori mi onaj dialog box gde me pita dal da opera skida torrent ili torrent klient ja stavim klient i oznacim da me ne pita vise ,i ne vredi ona me uvek pita...a stoji mi da je utorrent default....
i treca stvar...kad guglam nesto ...i kad pritisnem enter nece da potvrid search dugme :) 
toliko zasad od mene...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
BugSU kaže...

ja imam jedan bug sa operom pa ajd proveri dal i ti imas....ucitaj neki sajt ...zatvori taj tab pa zatvori kompletno operu ...i onda otvori operu ponovo .. i dal ce ponovo ucitati poslednji zatvoreni tab? 
Ako već nisi, onda pod Tools->Preferences->General za Startup odaberi Start with SpeedDial.
17 godina
neaktivan
klimama kaže...
BugSU kaže...

Ako već nisi, onda pod Tools->Preferences->General za Startup odaberi Start with SpeedDial.
ma nije u tome ...meni stoji Continue from Last time .....ali ja uvek pre izlaska zatvorim sve nepotrebne tabove(znaci treba da mi otvori bez tabova)...a ona mi vrati poslednji zatvoreni tab pri novom pokretanju opere...razumes? 
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
Opera 10 beta

Evo koristim ovu novu betu Opere 10 i imam nekih malih problema! Kao prvo, kako isključiti ovo da mi kad nešto pišem podcrtava riječi(crvene točkice)? i da npr. kad odem na tportal mi se stranica zblokira tj nemogu ništa osim refresha?!?!?!?!?!

Pa ako znate kako ovo riješiti... ;)

Asus A8V Deluxe, Athlon 64 3200+(Venice) @ 2.7 GHz, 1 GB(2*512) Kingmax @ 360 MHz, PNY 7800 GS(AGP) @ 480/1410 MHz, Corsair TX650
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice