Novi trend pisanja: w, sh, ch, tz...

poruka: 97
|
čitano: 17.289
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Jedna riječ:   ODWRATNO!  Poljubac  kisi kisi

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R. ////// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 5.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee JEEEEEEEEJ
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Iskoristio bih temu, praktički oteo samo da izrazim negodovanje protiv najvećih kretenizama www-a:  Facebooka, Twittera i ostalih sranja na kojima apsolutno, ali apsolutno nikada nisam naišao na ništa što sadrži veći intelektualni sadržaj od  premišljanja retardirane voluharice o razlozima mekane stolice.

Uz to dodajmo i zilijon slika sa mora (ipak je sezona ke ne?) te kvadrilijon "wyshche" debiloidnih komentara. 

Uzmite moje iskrene isprike, sa gnušanjem i proljevom bilježim se sa štovanjem.

Zhivjela wremen4 54-ka modema dok mrezha nije bila zatrovana gnojem pubertetskih prishteva razmazhenih teensa i mongoloidnih matorih kretena koji iste vataju preko facebooka.

Vratite  internet ARPA-i.

From dying heaven To living hell
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Novi trend pisanja: w, sh, ch, tz...
PureEntity kaže...
......

Vratite  internet ARPA-i.

Prelijepo rečeno... Ode ova izjava u sign... Sve je bilo ok dok su na interent mogli entuzijasti (BBSovi, modemi koji su brzinu mjerili u baudima, ZMODEM...). A ne sad svatko može pisat svagdje pa svašta vidiš. Hvala Bogu da je RTL ostao bez BB-a... jedno zlo manje. Malo OT al sam morao Sramim se

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan

Ti znakovi me živciraju najviše na svijetu,evo primjer

da postoje samO dwiJe rijeČi..kojIma bi mene oPisaLi..koje bi to riječI biLe??  Od moje frendice sa Facebooka

JeR jA sAm SoČaN jA sAm MoČaN jA sAm FaTaLaN   A ovo je nebiste vjerovali od jednog moga frenda,ja bi ovo tukao golf palicom dan i noć.

Negdje sam čitao da neka učiteljica iz hrvatskog govori kako su ovo djeca počela pisati u zadaćama i zadaćnicama,valjda nemogu naučiti normalni hrvatski jezik.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zaboravili ste da ova nova generacija sve više miješa slova ć i č pa tako za "kuća" kažu "kuča" za "odlično" - "odlićno"... sramota... evo vidim to prelazi i na ove spikere na RTL-u i voditelje vijesti, emisija i tih kerefeka

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 9:23 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

zaboravili ste da ova nova generacija sve više miješa slova ć i č pa tako za "kuća" kažu "kuča" za "odlično" - "odlićno"... sramota... evo vidim to prelazi i na ove spikere na RTL-u i voditelje vijesti, emisija i tih kerefeka

ovo za spikere, ima ona jedna novinarka koja ne zna izgovorit r, pa đe nju zaposle?

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan

Kad netko kaže, "ma ti si zwer" - to je zaj*bancija (manje-više)

Ali kad netko ne zna pisati, brka -ije i -je, č i ć, takve treba natrag u osnovnu poslat. Ajde da je napisao jednom pa kaže tipfeler, ali svaki puta...

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 22:51 (D4RKL1NG).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da ste malo pretjerali sa pljuvanjem po onima koji tako pisu...ako se ne varam leet speek rijecnik je prije par godina bio i u bugu, cak na 2 stranice :).

Taj ''jezik'' je nastao kao dio IT kulture, i zasto pljuvati po entuzijastima koji ga koriste? Priznajem, i mene nervira kada nadobudni klinci pisu kojekakve gluposti, no sta je sa normalnim ljudima koji to postuju kao dio IT kulture, ne mozete po njima pljuvati! Svaka kultura ima svoj nacin izarazavanja, pa tako i ova. Ok je da se prigovori ako nekome smeta (iako ne znam zasto), ali da ih se naziva pogrdnim rjecima, ne shvacam..

EDIT>>> mislim na one koji pisu samo leet speek, znamo svi sta to znaci. I meni se gade ONi koJi pISu ovAkO I UBACujU w u RIJeCI I PisU sHta uMJEsto sTo Itd..

http://www.egon.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 15:44 (!mpact35).

2 0 hvala 0
16 godina
!mpact35 kaže...

Ja mislim da ste malo pretjerali sa pljuvanjem po onima koji tako pisu...ako se ne varam leet speek rijecnik je prije par godina bio i u bugu, cak na 2 stranice :).

Taj ''jezik'' je nastao kao dio IT kulture, i zasto pljuvati po entuzijastima koji ga koriste? Priznajem, i mene nervira kada nadobudni klinci pisu kojekakve gluposti, no sta je sa normalnim ljudima koji to postuju kao dio IT kulture, ne mozete po njima pljuvati! Svaka kultura ima svoj nacin izarazavanja, pa tako i ova. Ok je da se prigovori ako nekome smeta (iako ne znam zasto), ali da ih se naziva pogrdnim rjecima, ne shvacam..

pa tu se ne govori o leet speak nego o ovima sto zamjenjuju v sa w š sa sh itd..

i mislim da je bio u enteru a ne u bug-u...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 15:45 (loky4i4).
16 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...

EDIT>>> mislim na one koji pisu samo leet speek, znamo svi sta to znaci. I meni se gade ONi koJi pISu ovAkO I UBACujU w u RIJeCI I PisU sHta uMJEsto sTo Itd..

Mi ne kritiziramo leet speak nego ove gluposti (koje su možda proizašle iz leeta ali su $r4nj3).

Za one koji nisu upoznati, evo usporedbe (nisam znao smislit tekst pa sam posudio !mpactovu prvu rečenicu - nemoj se ljutit Namigiva)

Ovo je originalna rečenica:

Ja mislim da ste malo pretjerali sa pljuvanjem po onima koji tako pišu...

Ovo je leet, u pravom smislu riječi:

J4 m|$l1m |)a s7€ m@|0 p2e7j[=-raŁ! s/\ |*lj|_|v/-\|\|jem p0 oN|m@ |<0j: 7@k0 p!šu...

A ovo je... trend Viče

Ja MisWIm Da stE mAw0 pWeTjEwAwI sA pWuWaNjEm P0 oNIma koJi tAk0 pIshU..

BTW u Enteru je bilo sigurno, a za Bug ne znam.

Press any key to continue or any other key to quit.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 22:38 (andy0101).
17 godina
neaktivan
Bravo Andy.

Ovo prvo napisano je bio 1337 speak, ovo drugo je debilizam.

End of.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
Danny_HR kaže...
Bravo Andy.

Ovo prvo napisano je bio 1337 speak, ovo drugo je debilizam.

End of.

A ono prvo, kao nije debilizam.

17 godina
neaktivan

Sve je to jos podnosljivo ali cuo sam neke mulce kako govore LOL kad im je nesto smijesno. To je po meni jadno. Jos malo pa se nitko nece znat posteno nasmijat do suza ne ce jednostavno rec ROLF.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Sve je to jos podnosljivo ali cuo sam neke mulce kako govore LOL kad im je nesto smijesno. To je po meni jadno. Jos malo pa se nitko nece znat posteno nasmijat do suza ne ce jednostavno rec ROLF.

Da, znam jednu koja tako govori. Doduše ja ponekad kažem WTF Izlanuo se

16 godina
neaktivan

Jel sam ja jedini koji se uopce s ovim ne susrece? Nismo ja i moji prijatelji valjda tako stari...

Cak ni na FB-u nisam nikoga vidio da tako pise...

Al tako je to valjda s mulcima, netko smisli glupost, pola oponasa, pola ne pa se tuzaka okolo

kako je to glupo, a za godinu dana svi zaborave.

Tako je uvijek bilo i tako ce uvijek biti, get over it. swashta, stwawno stwashno Belji se

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poznam jednu osobu koja kad čuje neš smješno kaže "LOL" ili " XD"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drnde kaže...

Jel sam ja jedini koji se uopce s ovim ne susrece?

Čini se da da Belji se

cuspajz kaže...

Ozbiljno? Kaže "iks de"?

16 godina
neaktivan

Da,jedva izdržim da se nepuknem smijat

0 0 hvala 0
16 godina
cuspajz kaže...

hahahahahahahSmijeh

17 godina
neaktivan
OneSpy kaže...

Čini mi se da su neki nepismeni pa to rade.....

Nije to stvar nepismenosti, već lijenosti i loših navika. No pisanje sh, ch, zh i ostalih zamjena za dijakritike je opravdano u situacijama kada netko ne posjeduje tipkovnicu sa hrvatskim dijakriticima ili ako ih aplikacija u kojoj se piše ne podržava. Primjerice, "Seks je u saboru bio odlican." može biti dvoznačno shvaćeno, no ako se napiše "Sheks je u saboru bio odlichan." ima samo jedno značenje. :)

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
cuspajz kaže...

Ozbiljno? Kaže "iks de"?

ja poznam osobu koja kaže iks de. i to bas tako! I-K-S D-ESmijeh

ali i meni zna pobjeci LOLNevinašce

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
andy0101 kaže...
cuspajz kaže...

Ozbiljno? Kaže "iks de"?

ja poznam osobu koja kaže iks de. i to bas tako! I-K-S D-ESmijeh

ali i meni zna pobjeci LOLNevinašce

ja sam prije koristio taj LOL ali to mi je već glupo. opće ne izgleda ko da se smiješ. ako se baš oćeš pokazat da se smiješ napišeš hahahhahahahaha.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Da,jedva izdržim da se nepuknem smijat

AA-d00d kaže...

ja poznam osobu koja kaže iks de. i to bas tako! I-K-S D-ESmijeh ali i meni zna pobjeci LOLNevinašce

djdomi kaže...

(...)

Smijeh Ja sam možda par puta rekao LOL, ali mi nije prešlo u naviku. Tu i tamo kažem WTF ili OMG. Ali izgovarati djelove smajlića... nečuveno Smijeh

16 godina
neaktivan

ja isto ponekad kažem WTH/WTF

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Ali izgovarati djelove smajlića... nečuveno Smijeh

Takve ljude treba lječiti kombinacijom struje i vode

16 godina
neaktivan

Znam ljude koji su na facebooku/msn-u doslovno 20 sati na dan. I onda nekome kazu da je geek zato jer zna programiranje ili bilo sta drugo na racunalu.

I to sto pisu tamo to i govore , mislim onako LOL kad je nset smijesno ili bas izgovore "Smjeshno" koristeci "sh" ili "ch" ili bilo sta drugo...

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 17:58 (zerocool12).

2 0 hvala 0
17 godina

Ha-ha-ha-ha-ha

Slika govori hiljadu riječi.

Geek language i nedostatak seksa Geek language i nedostatak seksa
He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 22:09 (boxer).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ha-ha-ha-ha-ha

Nazalost izgleda da njoj fali zna se vec cegaBelji se.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
boxer kaže...

Ha-ha-ha-ha-ha

Nazalost izgleda da njoj fali zna se vec cegaBelji se.

Sad si me baš nasmijao. Smijeh

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
16 godina
neaktivan

evo jedne dobre uporabe tih sranja poput sh,ispricavam se na mojim rijecima ali to je trebalo biti receno, KOJA JE TO GLUPOST!!!! TAKAV SHIT OD PTICE!!!! PA TO UOPCE NEMA SMISLA!!!!! KO JE TO PROKLETO SH(IT) IZMISLIL???????

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice