[Novi projekt} - DailiNe

poruka: 21
|
čitano: 1.315
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
[Novi projekt} - DailiNe

Dakle predstavljam vam svoj novi projekt. Zanima me vaše mišljenje oko ideje. Stranica je takva kakva je, kada i ako skupim novaca na ideji samoj platiti ću izradu pravog sustava. Pitanja također možete postaviti ovdje.

http://dailine.com.hr/

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
[Novi projekt} - DailiNe

Znači kako sam shvatio, 4 ljudi uplati sumu za neki proizvod i jedan od njih ga osvoji(tojest kupi ga) a ostali što ispuše pare?

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: [Novi projekt} - DailiNe
Stoja kaže...

Znači kako sam shvatio, 4 ljudi uplati sumu za neki proizvod i jedan od njih ga osvoji(tojest kupi ga) a ostali što ispuše pare?

Ostalima više sreće slijedeći put

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
[Novi projekt} - DailiNe

Onda ne hvala, 25% je velika šansa ali ja nemam te sreće, ja da se 4 puta prijavim na istu stvar opet ju ne bi dobio{#}

Jer baš mi zapeo ovaj crysis 2 za 70kn, ali rađe dodam još 90 kuna ima ga 100% sigurno bez razmišljanja{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
[Novi projekt} - DailiNe

onda neka ga stavi za 50 kn(ako je novi 170 koliko sam zakljucio bit ce 30 kn u plusu), ako bude navala to ce ti kasnije biti dosta, ali nevjerujem da ce svi navaliti na to

ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
[Novi projekt} - DailiNe

Da oni koji ne uspiju izgube pare ali su šanse puno veće nego kod uobičajenih natjecanja. A gdje je to crysis 2 170?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sto si koristio za izradu stranice?
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
16 godina
[Novi projekt} - DailiNe

base-host.hr je cd-key 160 kuna za preorder za običnu verziju a za limited edition 230kn...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
8ax kaže...
sto si koristio za izradu stranice?

joomla cms

16 godina
protjeran
Stoja kaže...

base-host.hr je cd-key 160 kuna za preorder za običnu verziju a za limited edition 230kn...

Hvala ispravljena cijena. Nego, sviđa vam se ideja ?

15 godina
APazinjan kaže...
Stoja kaže...

Hvala ispravljena cijena. Nego, sviđa vam se ideja ?

svidja mi se samo da prodje, sretno

ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!
17 godina
neaktivan
[Novi projekt} - DailiNe

Osobno nebi platio trećinu vrijednosti da bi imao šansu dobit.

Bilo bi možda bolje da naplaćuješ manje pa više korisnika, ili nešto tipa http://www.knopso.com/ 

To si danas započeo? Jel ima tko da je dao novce?

Ideja mi se ne sviđa iz moralnih razloga {#}

0 0 hvala 0
15 godina
[Novi projekt} - DailiNe

Ovo je definitivno dobra ideja no mora biti malo bolje razrađena. Ovo sa 4 osobe za jedan proizvod je glupo. Puno bi bolje bilo kad bi bilo više korisnika po manje novca. I to ne uplačivati za samo jedan artkil već npr. više prozivoda uplate novać-paket tj. novac za više prozivoda. Pa jedan ode jednome korisniku, a drugi nekome drugome.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
struja kaže...

Bilo bi možda bolje da naplaćuješ manje pa više korisnika, ili nešto tipa http://www.knopso.com/ 

captain_soap_McTawish kaže...

Ovo je definitivno dobra ideja no mora biti malo bolje razrađena. Ovo sa 4 osobe za jedan proizvod je glupo. Puno bi bolje bilo kad bi bilo više korisnika po manje novca. I to ne uplačivati za samo jedan artkil već npr. više prozivoda uplate novać-paket tj. novac za više prozivoda. Pa jedan ode jednome korisniku, a drugi nekome drugome.

Gledajte, što više korisnika ima šanse su vam manje. Danas sam započeo. Ne rade banke danas :)

17 godina
neaktivan
[Novi projekt} - DailiNe

Realizacija je super, ali ideju treba tweakati ASAP. Ljudi se ionako teško odvajaju od para putem interneta, s činjenicom da su 3/4 šanse da izgube još teže...

Ono što bi trebalo obvezno mjenjati je način plaćanja, cijene proizvoda i ime stranice.

Ono što je trenutno in je micropayment, dakle staviti recimo 1 kn za proizvod, pa staviti šansu 1:200 za dobitak (za proizvod od recimo 150 kn). Može ti se stranica bazirati samo na paymentima od 1 kn, ali ovisno o iznosu proizvoda/usluge se treba prijaviti određen broj ljudi. Ja bi recimo prije dao bakšiš za slabiju šansu nego pristojnije pare za malo veću šansu.

Drugo što treba srediti je način plaćanja. Ne znam kako to funkcionira za ostale stranice poput Kupi Me, ali mislim da ne ide preko uplatnica. Ukoliko se imalo kužiš u bankovne transakcije, znati ćeš što je "poziv na broj". Ako ne znaš, to je polje u koje se upisuje neki broj pri uplati na neki račun, a služi za raspoznavanje uplatitelja. Možeš napraviti neki random generator poziva na broj koji će useru dati jedinstveni poziv na broj koji će trebati upisati pri uplati i potvrditi ga nakon uplate na tvojoj stranici tako da ti znaš koja je osoba uplatila iznos i je li ga stvarno uplatila.

No za takve stvari ti treba reklama, poželjno i neki deal s dobavljačima, uglavnom, veze i pare... Ukoliko misliš prikupiti 200-tinjak osoba za neki proizvod u relativno kratkom roku, treba se pročuti za to. Facebook je izvrsno sredstvo za takve stvari. Znam da stranica Kupi Me ima deal s raznim davateljima usluga (najčešće wellness, putovanja i sl.), ali samo ukoliko se prijavi određen broj ljudi. Deal koji Kupi Me dobiva je velik popust pa im se isplati.

Ime stranice treba biti što jednostavnije i što prepoznatljivije. Sve dok nisam otvorio stranicu, nisam znao o čemu je riječ. Treba ti neko upečatljivo, kratko i svima razumljivo ime poput Jeftinjak, Popust, Sitniš ili sl. Koliko god bilo glupo, trebaš misliti i na činjenicu da ime treba privlačiti i glupe ljude. Da ili Ne nije loše ime, ali je nejasno pošto ne fokusira na određeno područje.

... just my 2 cents  :)

Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 19:05 (i_rambo_plache).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
struja kaže...

captain_soap_McTawish kaže...

Gledajte, što više korisnika ima šanse su vam manje. Danas sam započeo. Ne rade banke danas :)

Mislim da je lakše dat 100 puta po kunu, nego jedanput 100 kn.

Zapravo, već ćeš nać neku srednju vrijednost koja ima najbolje rezultate. Možda da staviš više vrsta (neke sa 4, neke sa 20 korisnika) pa vidiš di grizu.

16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Realizacija je super, ali ideju treba tweakati ASAP. Ljudi se ionako teško odvajaju od para putem interneta, s činjenicom da su 3/4 šanse da izgube još teže...

Ono što bi trebalo obvezno mjenjati je način plaćanja, cijene proizvoda i ime stranice.

Ono što je trenutno in je micropayment, dakle staviti recimo 1 kn za proizvod, pa staviti šansu 1:200 za dobitak (za proizvod od recimo 150 kn). Može ti se stranica bazirati samo na paymentima od 1 kn, ali ovisno o iznosu proizvoda/usluge se treba prijaviti određen broj ljudi. Ja bi recimo prije dao bakšiš za slabiju šansu nego pristojnije pare za malo veću šansu.

Drugo što treba srediti je način plaćanja. Ne znam kako to funkcionira za ostale stranice poput Kupi Me, ali mislim da ne ide preko uplatnica. Ukoliko se imalo kužiš u bankovne transakcije, znati ćeš što je "poziv na broj". Ako ne znaš, to je polje u koje se upisuje neki broj pri uplati na neki račun, a služi za raspoznavanje uplatitelja. Možeš napraviti neki random generator poziva na broj koji će useru dati jedinstveni poziv na broj koji će trebati upisati pri uplati i potvrditi ga nakon uplate na tvojoj stranici tako da ti znaš koja je osoba uplatila iznos i je li ga stvarno uplatila.

No za takve stvari ti treba reklama, poželjno i neki deal s dobavljačima, uglavnom, veze i pare... Ukoliko misliš prikupiti 200-tinjak osoba za neki proizvod u relativno kratkom roku, treba se pročuti za to. Facebook je izvrsno sredstvo za takve stvari. Znam da stranica Kupi Me ima deal s raznim davateljima usluga (najčešće wellness, putovanja i sl.), ali samo ukoliko se prijavi određen broj ljudi. Deal koji Kupi Me dobiva je velik popust pa im se isplati.

Ime stranice treba biti što jednostavnije i što prepoznatljivije. Sve dok nisam otvorio stranicu, nisam znao o čemu je riječ. Treba ti neko upečatljivo, kratko i svima razumljivo ime poput Jeftinjak, Popust, Sitniš ili sl. Koliko god bilo glupo, trebaš misliti i na činjenicu da ime treba privlačiti i glupe ljude. Da ili Ne nije loše ime, ali je nejasno pošto ne fokusira na određeno područje.

... just my 2 cents  :)

Ime stranice je takvo za sada jer sam imao tu domenu viška. Međutim promjeniti ću ga. Što se tiće poziva na broj i generiranja, to sve mogu srediti ali tek kada dobijem prvu stranicu, a prvo treba lova za to. E sad kažete da ste spremni prije dati malu lovu. Problem je u tome što se ekipi neće dati ići do banke radi sitniša. Mislio sam da su veće šanse bolje. Ok onda ću staviti veće sobe.

16 godina
neaktivan
[Novi projekt} - DailiNe

Ideja je OK, ako se mene pita. Ako ćeš smanjivati iznos koji treba uplatiti, imam ti ja savjet.

Korisnik tebi uplati npr. 100 kuna, i taj iznos mu stoji na računu. Onda on tamo klikne na botun npr. "Uđi u bubanj za igru: Crysis 2", i automatski upadne u bubanj za izvlačenje te mu se skine 1kn sa računa (ili koju god cijenu želiš, osobno mislim da je što manje, to bolje).

Umm, kužiš što hoću reći? Ti dobiješ tih 100 kn odmah čim ih on uplati, a on s tim parama može igrati neko vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 19:37 (betmen).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
betmen kaže...

Ideja je OK, ako se mene pita. Ako ćeš smanjivati iznos koji treba uplatiti, imam ti ja savjet.

Korisnik tebi uplati npr. 100 kuna, i taj iznos mu stoji na računu. Onda on tamo klikne na botun npr. "Uđi u bubanj za igru: Crysis 2", i automatski upadne u bubanj za izvlačenje te mu se skine 1kn sa računa (ili koju god cijenu želiš, osobno mislim da je što manje, to bolje). Umm, kužiš što hoću reći?

Sve kužim samo mi za to nije dovoljna joomla. Niš idem tražit programere :D

17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Ime stranice je takvo za sada jer sam imao tu domenu viška. Međutim promjeniti ću ga. Što se tiće poziva na broj i generiranja, to sve mogu srediti ali tek kada dobijem prvu stranicu, a prvo treba lova za to. E sad kažete da ste spremni prije dati malu lovu. Problem je u tome što se ekipi neće dati ići do banke radi sitniša. Mislio sam da su veće šanse bolje. Ok onda ću staviti veće sobe.

Plaćanja mogu ići putem internet bankarstva (koje postaje sve zastupljenije) ili nekog online payment sistema (to ne znam kako funkcionira i tko sve nudi usluge na području HR i kako to integrirati u stranicu).

Poanta svega je da bude što dinamičnije i jednostavnije. Kad malo pogledaš servise koji su popularni danas (ne samo servisi koji se bave prodajom), svi rade na principu jednostavnosti i intuitivnosti.

Evo kako je Kupi Me riješio plaćanje: LINK_1, LINK_2

Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 20:10 (i_rambo_plache).
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
APazinjan kaže...

Plaćanja mogu ići putem internet bankarstva (koje postaje sve zastupljenije) ili nekog online payment sistema (to ne znam kako funkcionira i tko sve nudi usluge na području HR i kako to integrirati u stranicu).

Poanta svega je da bude što dinamičnije i jednostavnije. Kad malo pogledaš servise koji su popularni danas (ne samo servisi koji se bave prodajom), svi rade na principu jednostavnosti i intuitivnosti.

Evo kako je Kupi Me riješio plaćanje: LINK_1, LINK_2

Hvala puno. Hmm za sve treba para i to dosta. Bojim se da neće tako ići. Probat ću to izrealizirati koliko je moguće pa ćemo vidjeti. Hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice