E jel bi neko bio ljubazan da me pozove na TorrentLeech?
Mail mi je: psiho246@net.hr
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
www.torrentscan.com , skenira sve velike torrent baze
Ali torrentz je 100put bolji!
1.isohunt
2.mininova
Nakon obilaska vecine torent stranica najveci broj pogodaka izbacice vam baza sa najvecim rastom na netu..najtoplija preporuka http://btjunkie.org/
sadržava sve stranice, btjunkie, demonoid, isohunt, sumo, piratebay itd.
jednostavno i učinkovito.
OMG smiješni su mi svi ovi koju navodili publick torrente kao "najbolje"
TorrentLeech je najbolji nema boljega... bio sam na..demoniod, bitsoup i trenutno sam još uvjek na pussytorrents
Demoniod je ugašen, a Bitsoup ne znam kad sam ga zadnji put koristio...(ok torrent ali ne moze se mjerit sa TL) a pussytorrents (hmm samo ime govori cemu sluzi i šta ima gore )
A TorrentLeech jednostavno je najbolji... ima svega i definitivno najbolji od svih koje sam imao prilike koristiti.
A ova smiješna ekipa koja govori za pojedine publick torrente da su najbolji ocito nikad nisu niti bili na privatnom torrentu i nemaju pojma kako to funkcionira
Od publick torrenta bi izdvojio: Torrentbox, Thepiratebay, i mininova
Nego da pitam dali je mozda netko na HDBits-u? cuo sam da je odlican za ono cemu je namjenjen ali nikako da se uvucem tamo...

Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
Najčešće koristim privatne trackere, jer su brži... Primjerice Aradi Tracker, te Medioteku...
Ja koristim www.bittorent.ro i odličan je
Ako ima netko pozivnicu za torent leech bio bih zahvalan ako mi je pošalje na : thezeko@gmail.com
Imam flat pa bi ga htio u potpunosti iskoristiti, a radio bih dosta uplouda
btmon.com je ok
sadržava sve stranice, btjunkie, demonoid, isohunt, sumo, piratebay itd.
jednostavno i učinkovito.
Ako netko ima dobre volje (i account naravno ) može li mi poslat pozivnicu za TorrentLeech ili HDBits?
Hvala.
Piratstvo je kriminal!!!(Thepiratebay.org Mininova.org Torrentreactor.net.............)
h33t definitivno najbolja sve mozes naci btw svi torenti projereni i rade
btjunkie.org
mininova.org
.... pa sve te stranice su iste glavno da ima sve kaj trebam
@IRebic
Nije isto piratstvo i file sharing! zato ako si mislio da su torrenti ilegalni nisi u pravu...
tj. oni ne odgovaraju sto ce ljudi medjusobno slati.
Demonoid, IsoHunt i Mininova, bio je i TorrentSpy dok je postojao... Šteta.
Najbolja torrent stranica na svijetu... jedini je problem kaj trebate pozivnicu da uđete... evo ja je tražim vec bar godinu dana nikad nisam naso!
Najbolja torrent stranica na svijetu... jedini je problem kaj trebate pozivnicu da uđete... evo ja je tražim vec bar godinu dana nikad nisam naso!

Za sve i svašta:
1. Demonoid
2. btjunkie
Za muziku: What.cd (privatni tracker)
Najbolje - Demonoid.com
torrent-damage.net
jedina caka je da se treba učlanit, al onda ste na konju.
Vidim da su neki navodili pretrazivace ostalih torrent stranica.. pa kaj vi niste culi za bit che? :D Pretrazuje hrpu torrent stranica... i skripta se svako malo updateta te dodaje nove..
Ufff ljudi ovo mi smrdi na lock modova btw meni je demonoid.com i www.torrent-damage.com
Torrentz
scrapetorrent pretražuje sve javne torrent siteove....