Mozilla Firefox ogroman problem

poruka: 49
|
čitano: 7.350
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Mozilla Firefox

Evo ovako,danas sam htio upaliti mozilu i kad je upalim (Normalno mi se učita početna stranica) i nakon dve sekunde se zamrzne i neće radit da si bog

Molim vas ako itko išta zna nek mi javi ili ću poludjeti.

Mozilla mi je na hrvatskom.Moram raditi na sigurnosnom načinu,drukčije MRTAV

Ekrem Jervić
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 19:10 (Maly Zeleny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mozilla Firefox

Da li je to jedini browser s kojim imaš takvih problema, koja je verzija FF, da li si probao reinstalirati FF?

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
15 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

Da li je to jedini browser s kojim imaš takvih problema, koja je verzija FF, da li si probao reinstalirati FF?

Jedini firefox,HRVATSKA verzija al neznam koja točno

Ekrem Jervić
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 19:13 (Maly Zeleny).
17 godina
odjavljen

Ako radiš u safe modu, onda neki od addonova zaje. Napravi novi profil i digni u normalnom načinu. Dodavaj jedan po jedan addon i vidi koji je kriv za rušenje.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina

skracenica od firefox

zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maly Zeleny kaže...
ParaNO1d kaže...

Jedini firefox

PS:Objasni mi što je to:FF

FF ti je skračenica FireFoxa.

Nenad, PC sam svoj majstor.
15 godina
protjeran

Idem bar probati reinstalirati pa ću odmah doći

Ekrem Jervić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Mozilla Firefox ogroman problem

Spremi favorite i obriši profil kod reinstalacije.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ako radiš u safe modu, onda neki od addonova zaje. Napravi novi profil i digni u normalnom načinu. Dodavaj jedan po jedan addon i vidi koji je kriv za rušenje.

Nepomaže ni to jer i to ostaje isti problem jer je taj još bugovit. Isti problem imam i ja ali ne često. Stavi si Operu i uključiš turbo mod i brzo će stranicu učitavat. Provjereno.

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Svoje bookmarke možeš spremit s addonom koji se zove Foxmark, a provjeriti koja je verzija FF- na tvom računalu se može jednostavno napraviti klikom na Help/About Mozilla Firefox i tamo ti odmah piše koja je verzija

15 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Svoje bookmarke možeš spremit s addonom koji se zove Foxmark, a provjeriti koja je verzija FF- na tvom računalu se može jednostavno napraviti klikom na Help/About Mozilla Firefox i tamo ti odmah piše koja je verzija

Verzija je 3.6.3.

Ekrem Jervić
17 godina

Postoji verzija 3.6.11. Skinu nju pa instaliraj

15 godina
neaktivan

Nisu samo addonovi, koliko znam ni pluginovi ne rade u safe modu. Tako da krivac moze biti i nekakav plugin...

kada upalis firefox kucaj u address bar "about:support" (bez navodnika) i stisni enter. Imas tipku "Copy all to clipboard" (ili nesto slicno buduci da ti je na hrvatskom). Pa nam ovdje zalijepi tekst.

zatim u address bar upisi "about:plugins" (takoder bez navodnika) pa navedi sve plugine ovdje.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

Postoji verzija 3.6.11. Skinu nju pa instaliraj

EVO baš sam sad krenuo

Ekrem Jervić
15 godina
neaktivan
Maly Zeleny kaže...

Verzija je 3.6.3.

Zasto koristis staru verziju? Odmah to updateaj. Help->Check for updates (ili kako je vec na Hrvatskom)

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
protjeran

Evo sve sam napravio

ALI ista stvar

Ekrem Jervić
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maly Zeleny kaže...

Evo sve sam napravio

ALI ista stvar

U redu, idemo redom. Sto si jucer ili danas napravio s racunalom da ti Firefox odjednom ne radi? Nesto je moralo biti. Update necega, nekakva instalacija, antivirus...?

I napravi ono sto sam rekao par postova iznad.

17 godina
Nello kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nepomaže ni to jer i to ostaje isti problem jer je taj još bugovit. Isti problem imam i ja ali ne često. Stavi si Operu i uključiš turbo mod i brzo će stranicu učitavat. Provjereno.

Slažem se, Opera turbo je odlična za spore konekcije, zapravo, odlična je za sve

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Maly Zeleny kaže...

Evo sve sam napravio

ALI ista stvar

U redu, idemo redom. Sto si jucer ili danas napravio s racunalom da ti Firefox odjednom ne radi? Nesto je moralo biti. Update necega, nekakva instalacija, antivirus...?

možda lisica ima bjesnoćuOsmijeh

Kakav pastir,takvo stado.
15 godina
neaktivan
arijearius kaže...

sigurno ju je dobila od chromea ili opere

a sto sam ti ja rekao za sumnjivo drustvo? ccc

17 godina
rustweaver kaže...
arijearius kaže...

sigurno ju je dobila od chromea ili opere

a sto sam ti ja rekao za sumnjivo drustvo? ccc

otkada to možeš dobiti bjesnoću od slušanja Opere?

a od eksperimenata sa kromom, tko zna šta ti se može desit

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
protjeran
rustweaver kaže...
Maly Zeleny kaže...

Evo sve sam napravio

ALI ista stvar

Eh da kad smo već tu,malo mi je komp pretrpan pa brišem neznam jel to utjeće na taj problem

Ekrem Jervić
15 godina
neaktivan
Maly Zeleny kaže...

Eh da kad smo već tu,malo mi je komp pretrpan pa brišem neznam jel to utjeće na taj problem

Tesko. Ali opet, ne znam cime ti je pretrpan :D

15 godina
protjeran
rustweaver kaže...
Maly Zeleny kaže...

Tesko. Ali opet, ne znam cime ti je pretrpan :D

Programima svakakvim

Ekrem Jervić
15 godina
neaktivan
Maly Zeleny kaže...

Programima svakakvim

Ja jos uvijek cekam onu listu...

15 godina
protjeran
rustweaver kaže...
Maly Zeleny kaže...

Programima svakakvim

Ja jos uvijek cekam onu listu...

Imam 1 program za obradu videa,1 antivirusni,1 utorent,1 bsplayer,1 winamp i još takvih slićnih gluposti

Ekrem Jervić
15 godina
neaktivan
Maly Zeleny kaže...

Imam 1 program za obradu videa,1 antivirusni,1 utorent,1 bsplayer,1 winamp i još takvih slićnih gluposti

Ma ne to.

OVO:

rustweaver kaže...

kada upalis firefox kucaj u address bar "about:support" (bez navodnika) i stisni enter. Imas tipku "Copy all to clipboard" (ili nesto slicno buduci da ti je na hrvatskom). Pa nam ovdje zalijepi tekst.

zatim u address bar upisi "about:plugins" (takoder bez navodnika) pa navedi sve plugine ovdje.

16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Pozdrav tebi, prvo kad se stranica učitava i tu se smrzne i oko pola minute odmrzne, problem samo na firefox. Očišćen sve i problem ostao, ali rijetko se događa, nekad prije nekad kasnije nakon tjedan dana. Neznam ni zbog čega da se smrzava kod ičitavnja. Evo popisa da vidiš i možda nađeš ko to pravi problem. Negdje sam čitao da Firefox da još ima bugovit.

15 godina
neaktivan
Nello kaže...

Pozdrav tebi, prvo kad se stranica učitava i tu se smrzne i oko pola minute odmrzne, problem samo na firefox. Očišćen sve i problem ostao, ali rijetko se događa, nekad prije nekad kasnije nakon tjedan dana. Neznam ni zbog čega da se smrzava kod ičitavnja. Evo popisa da vidiš i možda nađeš ko to pravi problem. Negdje sam čitao da Firefox da još ima bugovit.

Neke stranice su veoma intenzivne sadrzajem pa se dugo parsira, da nije to u pitanju? Dogada li se na svim stranicama? Pada mi na pamet da ti se dogodi kad neka stranica izade is cachea...

Probaj kada ti se to dogodi obratiti paznju na kojim stranicama se dogada, pa ovdje stavi linkove. Takoder ovaj .net framework assistant, cemu to sluzi? Ne volim kad mi se u firefox instalira nesto sto sâm nisam svojevoljno instalirao. Ako ni ti ne znas cemu to sluzi vjerojatno ti ne treba, ja bih to uklonio.

EDIT: sad vidim da koristis Avira-in antivir, da ti aktivni skener ne usporava surfanje po stranicama upitne legalnosti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 16:37 (rustweaver).
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Neke stranice su veoma intenzivne sadrzajem pa se dugo parsira, da nije to u pitanju? Dogada li se na svim stranicama? Pada mi na pamet da ti se dogodi kad neka stranica izade is cachea...

Probaj kada ti se to dogodi obratiti paznju na kojim stranicama se dogada, pa ovdje stavi linkove. Takoder ovaj .net framework assistant, cemu to sluzi? Ne volim kad mi se u firefox instalira nesto sto sâm nisam svojevoljno instalirao. Ako ni ti ne znas cemu to sluzi vjerojatno ti ne treba, ja bih to uklonio.

EDIT: sad vidim da koristis Avira-in antivir, da ti aktivni skener ne usporava surfanje po stranicama upitne legalnosti?

Da koristim antivirusni program Aviru i Malwarebytes. trenutno on troši resurse. Skeniram ga jedno 15 dana pa nema nijedan virus dakle čist je. Bez ozbira dali su programi instalirani i li nije a problem samo na firefoxu.  Samo na ovome forumu surfam. Dok ostale preglednik nijedan nemam problema osim firefox. Ako idem na Operu i odlično mi radi ništa smrzava i radi sve ok. Nisam neznam zašto događa bilo stariji i novije firefox.  Net,framework večini služi za rad office, aplikacije nekih igara,nlitea i dr.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice