Mozilla Firefox ne reagira

poruka: 5
|
čitano: 4.893
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Danas sam dosao kuci,uredno surfao Mozillom,malo upalio online igru igrao 10-tak minuta,dobio sam DC(sto je cesto u toj igri),nakon toga Mozilla se zabezeknula!

Kada ju otvorim ona jednostavno ne reagira,moram ju Task managerom prisilno ugasiti.

Explorer radi savrseno i malo sam trazio slicne probleme i svi navode da odem u Mozillinu tools.....No ja jednostavno ne mogu nista kliknuti!

CCleanerom sam pocistio i ponovo instalirao Mozillu-bez pomoci!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mozilla Firefox ne reagira

Koja igra je u pitanju? Jesi li pokušao ostaviti Firefox malo da radi, možda se otkoči nakon nekog vremena? Pretpostavljam da history ne brišeš pa ti session restore svaki puta otvara istu stranicu koja ti smrzava firefox, izbriši profil i probaj sa čistim profilom (zaboravi na ccleaner i slične gluposti).

http://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
14 godina
rustweaver kaže...

Koja igra je u pitanju? Jesi li pokušao ostaviti Firefox malo da radi, možda se otkoči nakon nekog vremena? Pretpostavljam da history ne brišeš pa ti session restore svaki puta otvara istu stranicu koja ti smrzava firefox, izbriši profil i probaj sa čistim profilom (zaboravi na ccleaner i slične gluposti).

http://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles

Elite Dekaron je u pitanju!

Ostavio sam firefox upaljen oko 10-tak minuta,bez uspjeha!

E sada koliko citam u linkanom turotialu pise: on the Firefox window...napravi ovo,ono...ali ja ne mogu uopce klikati nista u njemu!

Offline proceduru uopce ne kuzim!{#} 

14 godina

Rjeseno-sistem restore!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
E sada koliko citam u linkanom turotialu pise: on the Firefox window...napravi ovo,ono...ali ja ne mogu uopce klikati nista u njemu!

Piše (ukratko) da zatvoriš firefox (to se na tebe ne odnosi jer ti ni nije pokrenut), te da ga pokreneš sa određenim argumentima u komandnoj liniji kako bi ti se umjesto firefoxa otvorio profile manager...

No dobro, drago mi je da si riješio problem.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice