Ja sam naručio u četvrtak (06.11.), isti uređaj, stigao jutros, bolje nije moglo proć. Poslali su ga u ponedjeljak, nakon 2 radna dana.
Mobicity.com.uk - vaša iskustva
- poruka: 423
- |
- čitano: 89.362
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
@Mitsuoka: si uzeo još što osim moba ?
zapravo, ja sam naručio 2 N4 + 2 pakiranja od 3 screen protectora za N4 (nekak mi bila bolja opcija skupo platit folije nego skupo platit poštarinu)
El ima koji kupon?
Ne navodite koje ste to telefone kupovali s kojim ste imali problema? Ako netko želi kupiti vrhunski smartphone za 1000 kn, naravno da može očekivati probleme. Sve to ima svoju cijenu.
hoćeš reći da ak kupiš 4 puta skuplji galaxy ili 6 puta skuplji iphone, nemoguće je da se dogodi da jedan od njih ne radi zbog neke tvorničke greške ili nešto slično ?
don't be silly
hoćeš reći da ak kupiš 4 puta skuplji galaxy ili 6 puta skuplji iphone, nemoguće je da se dogodi da jedan od njih ne radi zbog neke tvorničke greške ili nešto slično ?
don't be silly
hoću reći da je vjerovatnost za tako nešto puno manja. ako je problem s mobitelom i u servis mora ići u singapur, onda je nebitno da li se radi o mobicityju ili bilo kojem drugom web-shopu. nemoguće je imati i ovce i novce. da li uzeti nešto povoljniji telefon preko webshopa ili mobitel u hrvatskoj gdje je servis u hrvatskoj. svatko treba odvagnuti za sebe, a ne kasnije kukati na webshop jer mu je mobitel završio u singapuru.
a zaš bih morao LG-a slat u singapur ak servis za LG postoji u lijepoj našoj ?!?!?!
To nema veze s markom telfona, kontas? Ako si i taj LG kupio preko nekog stranog webshopa opet ces ga morat slat van, pa mozes tu i kineza nekavog popravit al ti to naravno nejde u garanciju.
Bilo koji mobitel koji ima EU garanciju možeš servisirat tu.
To nema veze s markom telfona, kontas? Ako si i taj LG kupio preko nekog stranog webshopa opet ces ga morat slat van, pa mozes tu i kineza nekavog popravit al ti to naravno nejde u garanciju.
isse, pa na 6. str teme ti piše kak su zvali i provjerili... kontas ?
@mitsuoka: si uzeo samo mob ili si još neš naručivao ? btw, kak radi, sve ok ? meni i dalje stoji "Pending Fulfilment A"
Samo N4, radi ludilo, stigao mi je jučer OTA na 5.0 i tako. Hit...
Koja su vasa iskustva s DPD-om? inace kad mi je DHL dostavljo,nenormalno brzo tj u roku dan dva sam dobio isporuku. A koda sam cito vamo da DPD je malo ne odgovorniji,znali netko?
Evo 3 narudžba po redu i opet me izgleda čeka kašnjenje od tko zna koliko ovaj puta... Poslao sam ticket evo 6-ti dan da vidim kad će poslati mob...
informacija koju sam danas dobio od mobicity-a:
All existing backorders will leave Manchester on Monday (they have all been allocated and packed in HK ready for transfer to the UK)
Nadam se da i moji n4 (sa skrinprotektorima) uplaćeni 03.11. također budu poslani...
Evo stigao mi zamjenski mobitel... Dosao mi je mobitel s pokvarenim zvucnikom i poslao sam ga natrag postom (100kn postarina) i nakon evo 12 dana u rukama novi mobitel... Pricao sam s njima preko maila i uredno su odgovarali na sva pitanja.. I nadoplatili su mi cak i tih 100 kn shippinga.. Eto, iako sam dobio pokvarenog, mobicity se pokazao korektnim i sve je na kraju ispalo dobro.
Stize pila
Koja bi to pila bila?
Pozdrav svima, planiram kupiti novi mob, kakva su vasa iskustva s tom stranicom. Ja sam vec cuo za nju al nikad je detaljno nisam istrazio...
Evo stigao mi zamjenski mobitel... Dosao mi je mobitel s pokvarenim zvucnikom i poslao sam ga natrag postom (100kn postarina) i nakon evo 12 dana u rukama novi mobitel... Pricao sam s njima preko maila i uredno su odgovarali na sva pitanja.. I nadoplatili su mi cak i tih 100 kn shippinga.. Eto, iako sam dobio pokvarenog, mobicity se pokazao korektnim i sve je na kraju ispalo dobro.
Mozda si imo na paypalu jos onih 45 dana pa su zato bili zurni, meni je telfon kod njih vec 2tjedna i nakon 10mailova jedino sta sam uspio izvuci da je poslan na popravak. A i za to sam im moro svako malo slat mailove, jel prvo ovaj nezna, onda ovaj drugi mora provjerit nesto itd... luda kuca. Mislim da sam gotov s njima sta se tice kupovine, rade cu se s kinezima zahebavat...
Stize pila
Koja bi to pila bila?
u utorak stize pa stavim slikice tu
mali hint ima olovkicu
Pozdrav svima, planiram kupiti novi mob, kakva su vasa iskustva s tom stranicom. Ja sam vec cuo za nju al nikad je detaljno nisam istrazio...
12 strana teme i nije ti se dalo nista procitat?
98% ljudi u ovoj temi je zadovoljno, definitivno se isplati od njih kupovat, al to si mogao i sam zakljucit da si prolistao po temi..
jel može netko tko je već dobio mobitel DHL-om zalijepit tracking broj da vidim kako pošiljka putuje, tj okvirno šta očekivat
Shipment information received
To je DHL dobio info zapravo od njih a ne paket jos jelda?
nažalost tako je
nažalost tako je
¸
Bar nekaj da se zbiva :D
DHL je stvarno jako brz .Moj paket je bio poslan u ponedjeljak naveče a došao u srijedu ujutro u Osijek .