Me2Everyone

poruka: 1
|
čitano: 618
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Me2Everyone

Ako moze Lockerz mogu i oni !!! Ljudi stvarno vridi pokusat. Cool

Me2Everyone je novi globalni projekt Registracija - LINK

Nova generacija Social networkinga, virtualni svijet gdje možete sresti frendove, chatat, kupovat, gledati video, igrat loto, otvoriti online dučan i dr. Ništa se ne downloada, nije igra nego mjesto poput mixa između Facebook-a, MySpace-a i Secondlife-a.

Već sada je bolji od Facebook-a jer ima više opcija (kao npr. video chat i dodavanje muzike na svoj profil), a tek je verzija 1.9 Jedno je sigurno, što prije uđete u me2everyone više ćete imati koristi...

zašto?

Zato što prilikom registracije koja je besplatna, dobivate određen broj dionica tvrtke!!

Kako je umrežavanje i sklapanje novih poznanstava interesantno i zabavno, evo da ga malo više pojasnim i predstavim i vama. Naime to je klasična zajednica u kojoj možete sve što i u Facebook zajednici. No jedna bitna iznimka je što ovdje možete i zaraditi odnosno vlasnici/kreatori ove ideje jamče da postajete samim učlanjenjem vlasnik jednog dijela dionica tvrtke koja pokreće ovu zajednicu, (interesantno zar ne) :) a registracija je besplatna i nitko nikada neće od vas tražiti niti jednu lipu.

Vlasnik ove stranice je kompanija u UK koja ima kapital od 18 milijuna Funti, a od ovog projekta očekuju 220 milijuna članova do 2012 i svi članovi imaju priliku da zarade.

Kako?

Stvar je u dionicama. Ako sad pristupite dobiti ćete 2000 free dionica (share) i kao dioničar vas to neće ništa koštati osim ako želite upgrade. Članovi mogu pozvati svoje prijatelje i ostvariti bonus dionice. Za svakog novog člana kojeg dovedete dobijete još dodatnih 5000 dionica. Možete reklamirati svoj link koji dobijete prilikom registracije kao i s PTC siteovima i skupiti više dionica.

I sad tu možete biti što hoćete... možete kupiti virtualnu kuću, prodavati online, zasaditi virtualno drvo, postati vlasnih novina ili novinar, otvoriti muzej ili galeriju itd...I što je najbolje stranica će biti u 3D tehnologiji. Sada malo više o dionicama...

1. me2everyone Limited imaju zakoniti kapital od £18,000,000

2. To znaći 18 milijardi dionica u vrijednosti od £0.001

3. Znači ako osvojite 10,000 dionica danas - to je kao £10 (USD $15)

4. Ali potencijal ovih dionica je ono najbolje...

5. Do 2012. kompanija želi ući na stock market (burzu) u Londonu

6. Predviđanja su da će tada cijena dionice biti £0.58 7. Dakle: tih 10,000 dionica potencijalno vrijedi £5,800 (USD $8,700) za nekoliko godina!

Svakako vrijedi isprobati - LINK

Ionako je besplatno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 15:39 (delete).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice