Maxadsl promjena paketa

poruka: 16
|
čitano: 4.189
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Maxadsl promjena paketa

Pozdrav,

Imao sam paket od 15 GB sa ugovorom od 12 mjeseci i kad san dosao tamo u t com pitao da promijenim u flat on je rekao da ne moze jer je jos ugovorom vezan pa kad istekne da onda mogu promijeniti i rekao je da istjece u 4 misecu kolko se ja sjecam no ne vjerujem zapravo zan da nije i ja sam danas promijenio u flat preko interneta i nista nije pisalo da ne mogu ili slicno pa da li ce sada biti nekih problema u vezi placanja ili slicno?

Molim vas odgovor

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Maxadsl promjena paketa

jesi ga prominia danas ili jucer???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Maxadsl promjena paketa

jucer....dns mi pocea..

14 godina
Ludak kaže...

jucer....dns mi pocea..

super,,onda ce ti radit flat,,jer san ja davno istu stvar uradia,,ne brini ;)

16 godina
neaktivan

ali ja sam promijenio dok san jos ima ugovor....a onaj u t coma je reka da se ne smije?

14 godina
Maxadsl promjena paketa

ima san i ja ugovor na 10 gb i prominia san i moglo je se,,i radilo je,,,njima ide u korist da placas vise,,,flat je malo skuplji od 15 gb,,zato ga mos minjat na netu,,i radit ce ti,,neboj se :D

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Zahvaljuje puno....sada mogu na miru poskidati sve :D

17 godina
Ludak kaže...

ali ja sam promijenio dok san jos ima ugovor....a onaj u t coma je reka da se ne smije?

novi je i nema pojma, nazovi sluzbu sa korisnike mislim da je 0800 9000 pa ih pitaj i reci ce ti sve sta te zanima ako ti javi neki kepec koji pojma nema reci da ti da drugog agenta

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU)
15 godina
Maxadsl promjena paketa

A promjena paketa sa adsl flat na adsl 15gb a imam ugovor na flat 1 god?

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 11:00 (Valentin17).

0 0 hvala 0
17 godina
Maxadsl promjena paketa

sto se tice tog s ugovorom, ugovor tu nema veze.

ja imam flat otkad imam adsl, i mogu svaki mjesec biti na drugom paketu..

znaci ovaj mjesec flat, iduci se mogu prebacit na 1gb, pa onaj drugi na 15gb..svaki mjesec mogu drugi paket!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...
Ludak kaže...

novi je i nema pojma, nazovi sluzbu sa korisnike mislim da je 0800 9000 pa ih pitaj i reci ce ti sve sta te zanima ako ti javi neki kepec koji pojma nema reci da ti da drugog agenta

toxic ocemo u pare da moze ko sta san ja reka jer san ja to uradia,,pa nebi reka coviku da neznan,,nisan trollcina i spamer :/

14 godina
Hacker002 kaže...

sto se tice tog s ugovorom, ugovor tu nema veze.

ja imam flat otkad imam adsl, i mogu svaki mjesec biti na drugom paketu..

znaci ovaj mjesec flat, iduci se mogu prebacit na 1gb, pa onaj drugi na 15gb..svaki mjesec mogu drugi paket!

ako si pod ugovorom flat nemos uzet manji paket,,,bar mislim da je tako,,jer je to njihova politika,,oce da sta vise placas :D

17 godina
zoharbizo kaže...
toxic kaže...
Ludak kaže...

toxic ocemo u pare da moze ko sta san ja reka jer san ja to uradia,,pa nebi reka coviku da neznan,,nisan trollcina i spamer :/

lol pa naravno da moze? moras malo bolje samo procitat sta sam ja reko. a reko sam da je onaj covjek koji mu je reko da nemoze novi i da nema pojma a da uvjeri sam sebe da nazove sluzub za korisnike da njemu bude lakse tj da bude sigurniji.. ja sam osobno pod ugovorm mjenjo brzine, mjenjo sam maxtv pakete i tak to.. tak da..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU)
14 godina
toxic kaže...
zoharbizo kaže...
toxic kaže...
Ludak kaže...

lol pa naravno da moze? moras malo bolje samo procitat sta sam ja reko. a reko sam da je onaj covjek koji mu je reko da nemoze novi i da nema pojma a da uvjeri sam sebe da nazove sluzub za korisnike da njemu bude lakse tj da bude sigurniji.. ja sam osobno pod ugovorm mjenjo brzine, mjenjo sam maxtv pakete i tak to.. tak da..

krivo shvaceno,,sry :) samo mislim da se sa flat pod ugovorom nemoze na nize pakete,,ne brzine razuvjeri me ako sam krivu

15 godina
Maxadsl promjena paketa

Evo ovako to izgleda na t-com računima.

Slika 1 Slika 1
Valentin

0 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

ako si pod ugovorom flat nemos uzet manji paket,,,bar mislim da je tako,,jer je to njihova politika,,oce da sta vise placas :D

imas lose misljenje..znam jer je stari pitao bio njih, i receno nam je da svaki mjesec mozes imati drugi paket

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice