Logitech RMA i Overseas/UPS

poruka: 3
|
čitano: 1.423
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Logitech RMA
Pozdrav!

Poslao sam mail Logitechu u vezi slomljenog nosaca na slusalici g930, na sto su mi oni ponudili da mi posalju nove slusalice o svojem trosku.
Ujutro sam dobio mail da su mi slusalice u Overseasu u Zg-u i da im trebam dostaviti sljedece:
1. Ispunjenu punomoć, ovjerenu vlastoručnim potpisom
2. Kopiju osobne iskaznice sa obje strane (napomena - ako osobnu šaljete putem faksa istu je potrebno posvijetliti, ako su u pošiljci dijelovi za auto ili motor molim vas i kopiju prometne ili knjižice vozila).
3. Potvrdu o plaćenoj vozarini – budući da po carinskom zakonu čl.38 iznos vozarine ulazi u osnovicu za obračun carine i PDVa (napomena – ukoliko na fakturi postoji naznačen paritet (DDU, CPT) ili iznos vozarine, potvrda o uplaćenoj vozarini nije potrebna. Molim vas da mi obavezno pošaljete i izvadak po kojem se vidi koliko ste pošiljku platili pošiljatelju ( izvadak sa kartice preko koje ste plaćali)
4. Kontakt telefon

E sad, zanima me sto njim trebam poslati pod stavkom 3. jer nisam dobio nikakav dokument od Logitecha, a u sluzbi za korisnike u Overseasu nisu mi znali nesta konkretno odgovotri vec su rekli da ce me netko kontaktirati u vezi toga, ali cijeli dan nista...
I jos me zanima da li cu morati platiti carinu na slusalice posto su poslane free of charge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Logitech RMA

Ja sam imao sličnu situaciju s Logitech G9x. Da sam im poslao presliku osobne i presliku potpisane punomoći naplatili bi mi ako sam dobro zapamtio skoro 400 Kn miš koji mi je trebao stići besplatno.

Navlačio sam se s njima mailovim i pozivima nekoliko dana i na kraj us Logitechom. Naravno da nisam pristao i naravno da miš s "carine" nisu vratili Logitechu. A krivac je bio kao u tome što je Logitech naznačio novom međunarodnom oznakom da je za pošiljku sve plaćeno dok naši uvažuju samo staru (bullshit). Drugim riječima, nekome iz Overseasa ili s carine (manje vjerojatno) svidio se tvoj headset.

Ja na tvom mjestu ne bih dao punomoć, osim ako ne želiš ponovo platiti headset.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
15 godina
Re: Logitech RMA
191x7 kaže...

Ja sam imao sličnu situaciju s Logitech G9x. Da sam im poslao presliku osobne i presliku potpisane punomoći naplatili bi mi ako sam dobro zapamtio skoro 400 Kn miš koji mi je trebao stići besplatno.

Navlačio sam se s njima mailovim i pozivima nekoliko dana i na kraj us Logitechom. Naravno da nisam pristao i naravno da miš s "carine" nisu vratili Logitechu. A krivac je bio kao u tome što je Logitech naznačio novom međunarodnom oznakom da je za pošiljku sve plaćeno dok naši uvažuju samo staru (bullshit). Drugim riječima, nekome iz Overseasa ili s carine (manje vjerojatno) svidio se tvoj headset.

Ja na tvom mjestu ne bih dao punomoć, osim ako ne želiš ponovo platiti headset.

Evo, ipak sam poslao punomoc i presliku osobne, posto su me kontaktirali iz overseas-a i rekli da neće biti nikakvih dodatnih troškova.

Ipak, hvala na savjetu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice