Poslao sam mail Logitechu u vezi slomljenog nosaca na slusalici g930, na sto su mi oni ponudili da mi posalju nove slusalice o svojem trosku.
Ujutro sam dobio mail da su mi slusalice u Overseasu u Zg-u i da im trebam dostaviti sljedece:
1. Ispunjenu punomoć, ovjerenu vlastoručnim potpisom
2. Kopiju osobne iskaznice sa obje strane (napomena - ako osobnu šaljete putem faksa istu je potrebno posvijetliti, ako su u pošiljci dijelovi za auto ili motor molim vas i kopiju prometne ili knjižice vozila).
3. Potvrdu o plaćenoj vozarini – budući da po carinskom zakonu čl.38 iznos vozarine ulazi u osnovicu za obračun carine i PDVa (napomena – ukoliko na fakturi postoji naznačen paritet (DDU, CPT) ili iznos vozarine, potvrda o uplaćenoj vozarini nije potrebna. Molim vas da mi obavezno pošaljete i izvadak po kojem se vidi koliko ste pošiljku platili pošiljatelju ( izvadak sa kartice preko koje ste plaćali)
4. Kontakt telefon
E sad, zanima me sto njim trebam poslati pod stavkom 3. jer nisam dobio nikakav dokument od Logitecha, a u sluzbi za korisnike u Overseasu nisu mi znali nesta konkretno odgovotri vec su rekli da ce me netko kontaktirati u vezi toga, ali cijeli dan nista...
I jos me zanima da li cu morati platiti carinu na slusalice posto su poslane free of charge.