bio sam na chekout na psp i nisam uspio uzet -.-
pa sta ti je bio zelen
kako mislis zelen
pa sta ti je bio zelen
kako mislis zelen
Evo ja sad sam u nedoumici uzimo sam Ipod i poslo podatke sad me preusmjerio negdje nejasna je str. a gore piše:
Ko in j. mater,odustajen.
pa sta ti je bio zelen
kako mislis zelen
pa jel pisalo da ga mozes uzet, ili more soon
USPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FALA BOGU!!!! IPOD TOUCH 8 GB poslali mi na mail "order receipt"
Uspio sam doc do checkout page-a prije 10 minuta, i lijepo upisem sve podatke, kliknem Redeem i crash.
I sad cekam, i molim Boga da je proslo. : )ž
pislao je reedem now
uso sam
trebo sam ispisat podatke ali je bilo sve razbacano po ekranu i nisam vidio gdje sta trebam upista upisio sam nes i onda nisam imo sta stisnut-.-
Ako nemate sta stisnut ( ako nema gumba ), vidjeti će te ga dole, fali mu sličica zapravo, jer se nije dobro učitao.
a ne kuzim meni i dalje pise samo za z-listere jeste onda svi vi z-listeri koji ste sodli do checkouta?
neznam dal d vjerujem zato sto nije jos bio restock
Ja nisan na zlisti tako da nista od ovoga.
Ajde fakat mi je drago da je neki Hrvat uspio dobit nešto, barem smo dokazali da nije scam ; ).
Ajde fakat mi je drago da je neki Hrvat uspio dobit nešto, barem smo dokazali da nije scam ; ).
Jos nismo nista dok nevidimo slike.
Ev ja sam uzeo Assassins Creed 2 ... jedva nekako? jel zna ko jesel moze uzet više igara ili samo jedna?
a nema veze sta nisi na zlisti ako je danas general reedeem ne samo za z listere ne kuzim u cemu je onda problem debili su sve sjebali
Ne trči pred rudo... Dok ga dobije na ruke, tek onda možemo nešto konkretno pričati i zaključivati...
Ako je istina, bit će im jako drago; ako nas zaebava, nek zna da ja nisam povjerovao :P
A do onda se ja idem igrati sa svojim žutim ajpod tačom...
ja doso na onu pocetnu stranicu al nemogu se logirat.. predugo ucitava i na kraju izbaci site is offline ... lol .. nevjerujem vam vas da ste vi uspjeli nesto ;S
e kakav je to psp za 200 bodova ? bas psp .. ili ?
prokelto govno ucitava ceijlo vrijeme i sad error a psp go sm iso uzet
ma stranica im je u kur*u
Mogu li uzet jos jednu nagradu.
Ev ja sam uzeo Assassins Creed 2 ... jedva nekako? jel zna ko jesel moze uzet više igara ili samo jedna?
Mos uzet koliko imas bodova,ako imas bodova za 20igara mos ih uzet
ma daj ovo nije posteno .. neki se mogu logirati neki ne .. to nema smisla lol :S
e ljudi jel to prevara i kolka je poštarina ja sam novi i imam 45 bodova skupljam za psp i zanima me jel moraš bit z lister da bi dobio nešto
@perkan..
kako si to uzeo?
meni je na svemu moor soon osim na filmovima??
i dalje se ne mogu logirat. .. -.-' ovo je smjesno ...
ma levati niko nije nis dobio garant...
mislim zasto bi oni dobili a mi drugi ne...
ljudi nemojte živčanit...
ko zna kolko je ljudi na stranici, i normalno da se ruši i da je spora
ja sam jučer ulovio film na DVD-u, nemojte pokušavat otvorit 50 stvari odjednom, kliknite na nešto i pričekajte da se loada..
ja sam jučer skoro redeemao i iPod, i slušalice i neke serije, znam da je sporo al većina stranica se otvori ako pustite par minuta, al bio sam brzoplet i uzeo film pa nisam više mogao ništa drugo kad su mi se ostale stvari otvorile...
samo budite strpljivi jer je najgora stavr da stalno nešto klikate i otvarate, pogotovo za različite proizvode...
činjenica da stranica šteka i da vam treba dosta sreće, puno će vas ostati bez nekog poklona ali isto tako nas je puno već dobilo nešto
samo zato što su neki od vas frustrirani što nisu imali sreće ne trebaju se sad žaliti da je ovo prevara, evo, ja sam za uloženih 0 kuna dobio do sad majcu i DVD, moglo je više a moglo je i manje... ja ću lijepo i dalje svaki dan potrošit minutu da skupljam bodove pa dobijem još koji poklon možda...
aj mi pojasnite kak se vi mozete logirat mi ne ? .. isto sam z lister ... nisam cheatao .. imam google chrome .. imam adsl internet ... iiiiiii ??? wtf ne kuzim ovo jadno je .. sad je stvarno postalo jadno .. neki mogu neki ne ..lol!!!!
Redeem je gotov, čini mi se, jbg nisam niš dobio, al ono, bar sam probo, i skoro uspio.