News about today's redemption:
It will happen at the scheduled time, assuming there are no unforseen issues. However, due to the fact that the times have been leaked, and that some non Z-listers (and some zeroed out cheaters) are showing some irresponsible behavior, we're expecting many of last night's issues to repeat.
When the site launches, prizes will be in stock all the time, so this won't be an issue. However, in the short term, we ask for and greatly appreciate your patience. We removed our posts on FB last night because a few of were having difficulty containing their frustration, and we cannot allow cursing or racist language on our boards.
We are building an extraordinary web experience and community--but it will take time, and we ask you to remember that. We're learning and growing. When we stub our toe, we are energized by our commitment and excitement about what Lockerz will be in the near future.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.394
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
još 4 min...
sreća bila s vama
trebat će nam. :)
Slazem se.
Good luck and may te god be with you.
još 4 min...
sreća bila s vama
trebat će nam. :)
Sretno... mislim da će danas ići glatko...
jaaaaaaa se ne mogu logirati ... LOOOOL :S !!! pise da je website offline .. jel i vama tako ???? jeste uspjeli sta uvatit ?
Ma nis jos 100% ce opet biti delay od barem 1 sat.
jos pise more soon a i jedva sam uso
Izgleda da ništ od ovog jel će bit je još koji redemption ove godine ? Meni piše internal server error.
Mamu im j**em
Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.
Thanks, The Lockerz Team
ma stranica je opet offline .. lol ... nemos se logirat.. pise da se upgradejau nesto ...
I meni isto s*anje.
samo odugovlace ... -.-' i sad opet nec moc uvatit nista ...
i...................opet smo pojeli govno.
deksteroza dobar si u predviđanju, moš se za poslit u rtl-u :)
ali, ovakav rasplet sam i ja očekivo.
kurve.
aj lock teme...a morate priznat, fino su nas za*ebali :)
Offline...
Al ja se još ne bi upuštao u pljuvanja; sad restockaju, nisu mogli prije
EVERYONE PRESS AL+F4 ON YOUR LOCKERZ WINDOW IT WORKS I JUST REDEEMED
hahaahahhahah
Hmm evo sad bio screen reedem now samo mi se još učitava...
aaaa reeeeeeeedeeeeeeeemaaaaam!
a jbt gle ovo ja sam proso i uspio se logirat i onda mi pise samo za z-listere pa koji k....
Provjereno, haxx radi! Uzeo sam si ajpod tač, ali žuti jer nije bilo crvenoga...
---
Ovu temu bi mogli komotno preseliti u humor, jer ovdje ima stvarno naivnih viceva...
ma gluposti, na fejsu seru da su kao ubrali neke nagrade, nemoguce, al iovak ak neko uspije doc do upisivanja podataka sanse su 95% da ce se srusit stranica dok narucite nagradu, tak je meni bilo, 15.10
a drz se
a jbt gle ovo ja sam proso i uspio se logirat i onda mi pise samo za z-listere pa koji k....
I meni.
bio sam na chekout na psp i nisam uspio uzet -.-
ono juce mi stigla majca pa sam se bas ponado evo mogo bi dobit nesto a ono lude zelje...
Meni evo ide al malo šteka moram reloadat
bio sam na chekout na psp i nisam uspio uzet -.-
pa sta ti je bio zelen
ma skuzi smeca opet sam proso login i dodem na redemptetion site i pise da nemogu jer nisam z-lister...
OPET
A ove kjoji nisu na z listi s*ebali.
ma skuzi smeca opet sam proso login i dodem na redemptetion site i pise da nemogu jer nisam z-lister...
OPET
ovisi kad si posto z-lister
bas a meni na email lijepo doslo da je danas za sve membere a juce je bilo samo za z-list...