vidi se da pomalo propadaju...mogu se kladit da ce ima past prodaja iProizvoda pa da ce ih Apple prestat sponzorirat itd...
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.848
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kaj mislite, hoce ostati nagrade 4 puta skuplje? Jer pise da to vrijedi za ovaj redeem, pa me zanima da pokusam uzet Wii ili cekat :)
Vama isto 3 videa ne rade jer pise da su super kul i ih pokusate kasnije pogledati? xD Vidjeli su da ce Internacionalci pobjedit pa brzo digli cijene, tak da sto manje za slat imaju :@
pa zasto ne otvore jos jedan "centar" u europi...to ce ih doc koliko bi ustedili na postarini iz amerike u europu
ja npr gledam video i zakoci nemos nis,ili na kraju pise " PTZ in 0:00" i stane nemos nis
ja imam 200 bodova i sad nemogu nis uzet zbog 4x vecih trazenja bodova za nagrade a bas sam htio majicu :D
evo jedan proxy server za mjenjanje ip-a
ja imam 200 bodova i sad nemogu nis uzet zbog 4x vecih trazenja bodova za nagrade a bas sam htio majicu :D
Skupi 20 frendova do 19.03. i dobit ćeš majicu :P
ovo natjecanje između USA i International zapravo nije fer za amere...SAD- 300 000 000 ljudi International - 5 700 000 000 ljudi (ok ne koriste svi ljudi lockerz al ipak...)
ovo natjecanje između USA i International zapravo nije fer za amere...SAD- 300 000 000 ljudi International - 5 700 000 000 ljudi (ok ne koriste svi ljudi lockerz al ipak...)
nije fer sto su sad stavili 4x na bodove.
JEL TreBA KOM INVITE TREBA MI JOS mALO ZA t-shirt?!?!? barem na drugi mail plss.. nek mi se javi na PM
zar majica nije besplatna?
je...
je ako posatnes Z-list member onda dobijes 1 for free, ali inace je 200 bodova a i ta od 200 bodova je bolja od one koju dobijes.. :D
jel treba kom invite nek mi se javi na invite,, barem da se regate na drugi mail ajde jos malo
e jel mozete gledat ovaj novi video? je ne mogu... mene zenskin glas usro xD
u zadnje vrime ovo stvarno postaje cudno:
1.nece da se otvore neki featured videji
2.Neda mi da pozovem vise od 2 covika dnevno
3.Povecaju cijene za 4x
inače je bilo u onom 1. videu na početku za March Radnness da je otpr.isti broj Amera kao i International pa je fer...
Ako nekome treba inv neka slobodno pita, želim majicu dobit.. Ajde ljudi, budite dobri
Koji to video? o.O
eee pozz ljudi jel mi mozete reci kolika bi mi bila postarina ako uzmem iPod Touch 8 Gb od lockerza??
Koji to video? o.O
Featured videos-lord of the rings ,spiderman....
eee pozz ljudi jel mi mozete reci kolika bi mi bila postarina ako uzmem iPod Touch 8 Gb od lockerza??
hmm...izracunaj porez...nema postarine kolko ja znam...(0.23 x cjena uređaja )= porez + malo carine =cjena koju moras platit
Koji to video? o.O
Aaa to.. Pogledaj si kaj ti piše iznad videa: "This video may not be available in certain regions." :)
Koji to video? o.O
Aaa to.. Pogledaj si kaj ti piše iznad videa: "This video may not be available in certain regions." :)
znam da...mislio sam da to samo meni pise:P...
0 minutes ago
0 minutes ago
Malo ga kakaju.. Onda nek sve puste u pogon pa dignu bodove.. Sa ovim filmićima nemoš daleko dogurat...
dajte ljudi triba mi malo invajtova...saljite mi e-mai
bilo bi dobro da sa sada samo stave x2 jer su stavili play. a kad stave igre, muziku... onda nek stave x4.
Ako neko treba invajte ja sam tu skoro 0/24. xD
karlox-karlo@hotmail.com
Ako netko treba invite...
igorbarac12@gmail.com
uhhhh pa to bi moglo biti preko 200-300 kn
uhhhh pa to bi moglo biti preko 200-300 kn
ako smeta, naruci; ja cu ti platiti carinu i postarinu plus dati cu ti 100kn.
EDIT: a ti ces meni dati ipod.