Zašto nemogu gledati videe i daa znm malo pogledat unazad u temi al nis ne pomaze nikakvi foxy proxy p*** materine xD
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.400.448
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba upisati Country code. TO je za Hrvatsku HR. A ne nikakve brojeve zupanija...
tako je
nije istina. lockerz team mi je to rekao. evo po treci put pismo od njih:
Hey,
Address line 1 is for your street name, and house number.
Address line 2 is for any apartment/flat/etc number.
In the State/Province field, if you live in the US, Brazil, Argentina, India,
Austria, China, Germany or Canada, you need to put your state/province. For
example, Texas would be TX. And Ontario is ON.
All other countries need to put their country code, which you can find here:
http://mic.imtc.gatech.edu/archive_directory_1/country.htm
Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com
Sad cu ovome stati jednom za svagda na kraj. Prociitaj dobro tu poruku jer u njoj pise da sam ja upravu...nebres naci evo oznacio sam ti...
Znaci Zemlje oznacene zelenom bojom pisu unutra State, jer te drzave ih imaju, mi nemamo (United STATES of America)Amerikanci ce ako zive u tksasu upisati TX, u Kaliforniji CA...itd., Dok mi upisujemo stvar oznaceno zuto...Za hravatsku HR, Sloveniju Si, BiH-BA, Itd...
Ne zelim se svađati i pokrati ustanke, samo ti pokazujem da is u krivu...
opa hvala, lose citanje(moje) . hvala sto si mi pokazao. Skoro pa sam se debelo zaebo.
Treba upisati Country code. TO je za Hrvatsku HR. A ne nikakve brojeve zupanija...
tako je
nije istina. lockerz team mi je to rekao. evo po treci put pismo od njih:
Hey,
Address line 1 is for your street name, and house number.
Address line 2 is for any apartment/flat/etc number.
In the State/Province field, if you live in the US, Brazil, Argentina, India,
Austria, China, Germany or Canada, you need to put your state/province. For
example, Texas would be TX. And Ontario is ON.
All other countries need to put their country code, which you can find here:
http://mic.imtc.gatech.edu/archive_directory_1/country.htm
Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com
Sad cu ovome stati jednom za svagda na kraj. Prociitaj dobro tu poruku jer u njoj pise da sam ja upravu...nebres naci evo oznacio sam ti...
Znaci Zemlje oznacene zelenom bojom pisu unutra State, jer te drzave ih imaju, mi nemamo (United STATES of America)Amerikanci ce ako zive u tksasu upisati TX, u Kaliforniji CA...itd., Dok mi upisujemo stvar oznaceno zuto...Za hravatsku HR, Sloveniju Si, BiH-BA, Itd...
Ne zelim se svađati i pokrati ustanke, samo ti pokazujem da is u krivu...
opa hvala, lose citanje(moje) . hvala sto si mi pokazao. Skoro pa sam se debelo zaebo.
ćitanje s razumijevanjem -.-
Imam jedno pitanje a to je kako napisati adresu stanovanja? U mome slučaju ulica je Augusta Musića 25, znači tamo ju pišem kao Augusta Musica 25, ali u Engleskoj je pravilo da se broj piše ispred adrese, npr. svi smo čuli za 10 Downing Street, znači po tome bi ja trebao pisati 25 Augusta Musica ili "normalno" Augusta Musica 25???
Hvala unaprijed!
Imam jedno pitanje a to je kako napisati adresu stanovanja? U mome slučaju ulica je Augusta Musića 25, znači tamo ju pišem kao Augusta Musica 25, ali u Engleskoj je pravilo da se broj piše ispred adrese, npr. svi smo čuli za 10 Downing Street, znači po tome bi ja trebao pisati 25 Augusta Musica ili "normalno" Augusta Musica 25???
Hvala unaprijed!
Pises normalno kao i kod nas. Nema nikakve veze kako se pise u engleskoj
Ja cu staviti u state/province za svaki slucaj HR.To sam i prije radio i tako su mi dosle obadvije majice a sad cekam termosicu.
Pa i treba se staviti HR(ako su iz Hravatske), nailer se malo zeznuo...
Hvala!
mislio sam da je to samo prolazno, ali vec 3 dana ne mogu dobit ptz za video... jednostavno ga "odgledam" i na kraju nista...
mislio sam da je to samo prolazno, ali vec 3 dana ne mogu dobit ptz za video... jednostavno ga "odgledam" i na kraju nista...
Meni samo nekoliko puta tako bude,
ali inače radi normalno.
ok, sad mi radi...
ok, sad mi radi...
obiršeš kukije i restarrtaj ruter i moralo bi raditi =D
olee..napokon skupija 1300 bodova za ipod...i jos samo kad bi ga uspija uvatiti na redeemu bilio bi cudo..hahaha....
Sta mislite da li je ovaj sajt lazan i da li neko ima iskustva sa njim?
rekoh već isto s*anje kao i ulovi.hr
PREKINITE SPAMATI S GLUPOSTIMA....Scam je i bok.....
Quote: Skandalouz
Evo i ja sam dobio termosicu još prije Uskrsa ...
Nisam dugo bio na Lockerzu imal šta novo i šta je to Spring Fling redemption
Jesi platio carinu mslm to je ispod 300 kn
Bttw ispricavam se zabb sam citirat-.-
Problem xD ogromni. Svaki pu kad pogledam video odvrti se do kraja i... ne pokazuje onu captchu za bodove da dobijem samo sam jednom uspio al ovak neće pls helpp
C:Windows\System32\driversetc\ zatim nadji hosts file i otvori sa notepadom i jednostavno na kraju teksta dodaj novi red “68.142.122.203 lockerz.fcod.llnwd.net” bez navodnika i snimi. I to je to video bi trebao raditi. Usput ovo je rjesenje predlozeno od Lockerz tima tako da je sve legalno.
Evo to ti je rjesenje...
C:Windows\System32\driversetc\ zatim nadji hosts file i otvori sa notepadom i jednostavno na kraju teksta dodaj novi red “68.142.122.203 lockerz.fcod.llnwd.net” bez navodnika i snimi. I to je to video bi trebao raditi. Usput ovo je rjesenje predlozeno od Lockerz tima tako da je sve legalno.
Evo to ti je rjesenje...
Meni ne pomaže...
Quote: Skandalouz
Evo i ja sam dobio termosicu još prije Uskrsa ...
Nisam dugo bio na Lockerzu imal šta novo i šta je to Spring Fling redemption
Jesi platio carinu mslm to je ispod 300 kn
Bttw ispricavam se zabb sam citirat-.-
Moro sam dati poštaru 12 kn neznam zasto...
Dosao mi predracun
499 kn
Dosao mi predracun
499 kn
za sta?
Eto, nema više double PTZ :( I sunce mu zaboravio sam si promjenit vremensu zonu na -12 -.-
Dosao mi predracun
499 kn
za sta?
Ipod touch 8 GB :(
Skupo!! ..ali opet i moj ipdo je bio skup ... ali opet ipslati se, u ducanu je 3x skuplje :) ....
p.s.- koliko je Lockerz Stavio vrjednost ipoda?