taj bundle, to se jos uvijek moze uzet, ali necu trositi ptz-e bzvz...mozda jednom tih 600 ptz-a bude kljucno za nesto u shopu :)
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.401.268
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prokleti extreeme reedemer nije zvonio a inače uvijek zvoni. ušao 6 minuta nakon početka vidio sam nekakve filmove,lizalice, muzičke cd-e ali rekoh to su sve gluposti a onda sam ipak odlučio uzeti nešt tek tolko da ne odem praznih ruku.
evo što sam uzeo:
http://img199.imageshack.us/img199/5720/20110127013943.jpg
jel mi moze tko reći čemu služi to sranje
Napljepnica za iphone, naljepis ju odotraga, kao zastita
prokleti extreeme reedemer nije zvonio a inače uvijek zvoni. ušao 6 minuta nakon početka vidio sam nekakve filmove,lizalice, muzičke cd-e ali rekoh to su sve gluposti a onda sam ipak odlučio uzeti nešt tek tolko da ne odem praznih ruku.
evo što sam uzeo:
http://img199.imageshack.us/img199/5720/20110127013943.jpg
jel mi moze tko reći čemu služi to sranje
ili naljepnica ii maska ua iphone,il nesto u tom stilu...po meni :P
a sta bi trebao biti taj decalz bundle??jel barem nes korisno lol?
Ljudi sta sumnjate u mene xD
Perkan je uzeo 3 nagrade sa 3 acounta.1 je jako dobra jedan je film a treca sticker!
Perkan je uzeo 3 nagrade sa 3 acounta.1 je jako dobra jedan je fila a treca sticker!
Car
ljudi jel i vama dode par puta dnevno alert za login ptz? meni dode prosjecno 2-3 puta dnevno da kliknem za dobiti te bodove...
Perkan je uzeo 3 nagrade sa 3 acounta.1 je jako dobra jedan je film a treca sticker!
Što je ta "jako dobra" nagrada? :D
ljudi jel i vama dode par puta dnevno alert za login ptz? meni dode prosjecno 2-3 puta dnevno da kliknem za dobiti te bodove...
Da
Što je ta "jako dobra" nagrada? :D
Pa moglo bi se reci.Zato sam i redeemao film uz tu nagradu xD
zasto me je izbacivalo kad sam htjeo nesto uzet na reedemu?
treba li se sta placat ako bih stgao uzeti nesto veliko (npr iPad) carin itd..
postarina besplatna ali porez 23% na cijenu proizvoda + carinski troskovi ako stvar nije elektronika onda 33% na cijenu!
da sam sebe citiram!
Ma zajeb 24/7 kad treba da prodje 5 sekundi dok mi se pojavi captc-a. Tako da nema sanse da se nesto uzme jer treba ukucati sve za 3 sekunde ili manje.
Ja sam začorio. :D Vidim da je redeem bio fail, pa mi nije tak žao...Probudil sam se u 10 do 5 i onda sam čul da alarm tuli, valjda je tak tulio od pol 2 :D Ugasio alarm, pogledo jel otvoren redeem pa da bar neš uzmem, nije bilo pa sam išo vidjet kaj ste vi uhvatili :D
Perkane daj nabroji nagrade, nemoj bit truba :D
Trebao si staviti zvučnike na MAX kao ja.
Perkane ne trebaš ti ništa govorit (pisat), samo ti stavi slike
E ja sam redemao jedan dvd. Se plaća kaj ili ništa kao kod igra?
Ja sam začorio. :D Vidim da je redeem bio fail, pa mi nije tak žao...Probudil sam se u 10 do 5 i onda sam čul da alarm tuli, valjda je tak tulio od pol 2 :D Ugasio alarm, pogledo jel otvoren redeem pa da bar neš uzmem, nije bilo pa sam išo vidjet kaj ste vi uhvatili :D
stari moj, da meni ovo trubi duze od 2sek. i u najdubljem snu bi se probudio...kako nisi cuo jbt :)
E ljudi dajte mi vaš email da vas dodam na lockerzu!
Vidjet cete kad dodje.Za 1. kul nagradu nemam sliku jer sam redeemao ali me redirectalo na pocetnu stranicu a kad sam pokusao redeeati pisalo je sry you have already redeemed.To mi se vec jednom dogodilo i to znaci da sam redeemao!
Trebao si staviti zvučnike na MAX kao ja.
Perkane ne trebaš ti ništa govorit (pisat), samo ti stavi slike
Ne zelim stavljati pa da me netko cinka ko i zadnji put!
Al te je netko cinkao?
Ja te ne bih nikad, radije bi te ucjenjivao
Šalu na stranu, ne vidim razlog da te nitko cinka. Šanse da on išta osvoji ostati će iste, to može jedino biti iz zlobe.
Al te je netko cinkao?
Ja te ne bih nikad, radije bi te ucjenjivao
Šalu na stranu, ne vidim razlog da te nitko cinka. Šanse da on išta osvoji ostati će iste, to može jedino biti iz zlobe.
Mozda ne bi ti ali ima ljubomornih osoba!Il me je netko cinkao ili me uhode LAB memberi i kathy xD.Ipak sam ja u top 10 botera :)
Ja te nemam namjeru cinkat, a i zakaj bi te cinkal bokte. XD
Daj bar reci kaj je, želimo znat :D Nećemo te cinkat, mislim ja bar neću.
Ma mozda neces ti ali ce netko drugi.Sacekati cu da dodju nagrade pa onda postam slike :)
Ma mozda neces ti ali ce netko drugi.Sacekati cu da dodju nagrade pa onda postam slike :)
Znači za 2-3 tjedna.. :D
mislis za 8tjedana? tako barem pise po mailovima da im traje shipping do 8 tjedana
ne samo kad cijena prelazi 160kn mislim da nebi trebao platiti!
pogledajte na redeem page, sviđa mi se podjela, manje stvari i brže će loadat, njami :P
pogledajte na redeem page, sviđa mi se podjela, manje stvari i brže će loadat, njami :P
Bas gledam...
Dobro su to napravili... više šansa za nešto osvojit...
Vidim da ima i nekih dodatnih stvari, poput one tipkovnice...
Dobro su to napravili... više šansa za nešto osvojit...
Vidim da ima i nekih dodatnih stvari, poput one tipkovnice...
i dalje nema PS3 slim :-(
a to mi je prvo na listi pripriteta inace ta tipkovnica je dosta skupa kod nas kao i sve ostalo od appla tako da ako netko ugrabi lako ce prodati ispod cijene!