Za sada koristim safari web preglednik ii onao dosta je spor.Koji bi mi vi preglednik preporucili?Probavo sam i sa firefoxom i s cromom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Safari je sme*e. Probaj Operu, Chrome, Mozillu, sve ti je tu negdje, skoro pa isto, u nijansama se razlikuju. Nećeš ni skužit, na šta se navikneš to će ti bit najbolje. Ja sam Mozille nebi prelazio nikad, jer sam se naviknuo:)
Safari je sme*e. Probaj Operu, Chrome, Mozillu, sve ti je tu negdje, skoro pa isto, u nijansama se razlikuju. Nećeš ni skužit, na šta se navikneš to će ti bit najbolje. Ja sam Mozille nebi prelazio nikad, jer sam se naviknuo:)
Bio sam na Mozilli, sad na Aurori, isto po izgledu.
Bio sam na Mozilli, sad na Aurori, isto po izgledu.
Šta je to Aurora?!
Dajem glas za Google Chrome :D
Ili Opera ili Chrome
Ali sam ipak vise za Operu.
Evo ankete:)
| 8 | Google Chrome |
|---|---|
| 5 | Mozilla Firefox |
| 6 | Opera |
| 0 | Safari |
Šta je to Aurora?!
Beta Mozilla...
@ Autor - Probaj Chrome, najbrži browser, ali po RAM-u najzahtjevniji.
FireFox6 je također super.
Opera je OK, ali meni ne leži.
Saffari? Nigga please..
i ovdje itko ne voli IE? :O meni je odlićan, prošao s Opere na IE9 i ne skidam se
i ovdje itko ne voli IE? :O meni je odlićan, prošao s Opere na IE9 i ne skidam se
Također, devetka je stvarno odličan browser i nema smisla mijenjati (osim ak niste addon adicti u FFu)