Ko ti gleda profil na fejsu

poruka: 8
|
čitano: 8.121
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

ovak meni je več iskreno dosta takvih grupa na fejsu,,, ja mislim da to nije moguče vidjeti,,, kaj vi mislite o tome? dal je neko uspio vidit? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ko ti gleda profil na fejsu
crni pauk kaže...

ovak meni je več iskreno dosta takvih grupa na fejsu,,, ja mislim da to nije moguče vidjeti,,, kaj vi mislite o tome? dal je neko uspio vidit?

To me uopće ne zanima!Ako e nekome gleda moj profil neka gleda,nitko mu ne brani!!1

Fućkaj ga!
16 godina
crni pauk kaže...

mislim da ti bas zelis tu aplikaciju 
Kada si radio profile prije nego sto si stisuno AGREE trebo si porcitat da -.."nije moguca provjera posjeta profila.." u tom kontestu....

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
15 godina

ma neželim nije me briga ko gleda nek gleda nek me te grupe več nerviraju svaki dan po 10 poziva u grupu ko ti gleda profil to mi ide na živce,,, pa sam se pito kakva je uopče korist od takvih grupa (zašto ih rade) ako to ne radi :P (mislim da admini na fejsu nebi to dopustili jer je to kršenje privatnosti njihovih korisnika) :P

16 godina
crni pauk kaže...

ma neželim nije me briga ko gleda nek gleda nek me te grupe več nerviraju svaki dan po 10 poziva u grupu ko ti gleda profil to mi ide na živce,,, pa sam se pito kakva je uopče korist od takvih grupa (zašto ih rade) ako to ne radi :P (mislim da admini na fejsu nebi to dopustili jer je to kršenje privatnosti njihovih korisnika) :P

da se knjizevno izrazim : " Boli admine K*rac za korisnike" oni se ljepo financiraju od reklama a to kaj tam neko krsi necija prava .....
Grupe se rade da bi se takoder ljudi privukli radi reklame ili virusi i slicno.

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
16 godina
neaktivan

njima na faceu fali jedan IVO.Smijeh.psve beskorisno,a i ne postoji takva aplikacija.

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prilicno sam siguran da ta aplikacija ne postoji. Tj. ne radi.

Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv! :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

daj kad si vidio neku normalnu grupu il nes tako slicno

face je retrdiran skoro ga vise ni ne posjecujem

jogurt nema kičmu

1 0 hvala 0
1
Nova poruka