Ko mi se kaci na wiif?

poruka: 7
|
čitano: 7.813
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ko mi se kaci na wiif?

Zna li neko kako da provjerim ko mi se kaci na wi fi?

Router mi je Huawei HG530,imam i WPA2-PSK zastitu ali po nekad mi brzina neta bude dosta spora,a nista ne skidam,nema virusa,nista se ne updatuje pa bi htio to da provjerim..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ko mi se kaci na wiif?
Intelovac123 kaže...

Router mi je Huawei HG530,imam i WPA2-PSK zastitu ali po nekad mi brzina neta bude dosta spora,a nista ne skidam,nema virusa,nista se ne updatuje pa bi htio to da provjerim..

Upiši u browser adresu : 192.168.1.1.  Kada si to upisao izbacit će ti software od rutera, sada upiši šifru i odi pod wireless network i tamo bi trebalo biti. Ne vjerujem da ti se netko kači, vjerojatno ti neko računalo skida stalno nešto ili updatea.

Kalko1212 ingame
17 godina
Intelovac123 kaže...

Ako imaš WPA2 zaštitu, nitko ti se nije zakačio. Provjeri komp da nemaš možda viruse, spora veza može biti zbog uploada koji zauzme cijeli dozvoljeni bandwidth.
Imaš li torrente aktivne? Ako da, smanji upload na polovicu tvoje upload brzine. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
17 godina
neaktivan
Ko mi se kaci na wiif?

Provjeri jeli ti ukljucen WPS, ako je iskljuci ga i promijeni sifru... unatoc tome sto si zasticen s WPA2, WPS vise nije siguran pa ga je potrebno iskljuciti...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Intelovac123 kaže...

Dali imaš instalirano više anti virus i vatrozid programa, ako imaš onda ti to usporava računalo. Dovoljan je jedan anti virus i vatrozid program.

15 godina
Ko mi se kaci na wiif?

192.168.1.1 je najcesca adresa za ulazak u router. Ako nije ta, nadji na netu koja je.
Admin
Admin je najcesca lozinka za ulazak, ako nije ta, opet nadji koja je. Kad udjes nadji negdje "status", pa "connected clients" ili nesto u tom smislu.

Ako bude prikazano vise od jednog racunala, netko ti se uistinu spojio na WiFi, ako nije, onda nije.

Sretno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ko mi se kaci na wiif?

Najjednostavnije je da skineš ovaj mali portabilni programčić: Wireless Network Watcher

Ako nitko nije spojen trebao bi imati smo 2 uređaja (tvoj PC i tvoj ruter). Ja imam 4 jer sam spojen na wifi još sa laptopom i mobitelom.

Is it weird that this gave me an orgasm?

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice