Kako smanjiti ping
- poruka: 15
- |
- čitano: 17.811
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sma rjesio problem tako sto sam kupio novi komp i tako sto sam komp priblizio vise routeru.
Koja igra? Koliki je ping?
prije nego pocnes igrati ,pogasi torrente i takve stvari koje ti se vrte u pozadini i to bi ti trebalo dost pomoći,a mozes uz to i game booster instalirati,on isto gasi dosta nepotrebnih servisa pa ti olaksava rad na racunalu i konekcija je bolja
odes u konzolu i napisi ping smanji se....radi provjereno!! :))
ahahahhahah care
Mislim da mu gamebooster (trenutno v2.2) neće bitno pomoći barem meni nije uz 28 ubijenih procesa ali nek proba
e ekipa i ja imam isti problem sad sam igrao Black ops na BUG serveru i ping mi nije ispod 200 dok je kod drugi igrača 50 -60 a svi smo iz hr i manje više svi imamo istu mrežu i istu brzinu torrente sam pogasio ali i dalje je ping visok
evo SS brzine i procesa u čemu je problem
u čemu je problem?
U t-scumu
ali koliko vidim po slici, ping ti je 65
..slab upp
znaci ja sam u sobi na kompu i igram normalno lol, no kada mi sestra dođe na laptop igrica mi tolko zasteka da se nemogu pomicat ping mi onda bude 130 a inace je sasvim normalan
znaci ja sam u sobi na kompu i igram normalno lol, no kada mi sestra dođe na laptop igrica mi tolko zasteka da se nemogu pomicat ping mi onda bude 130 a inace je sasvim normalan
Pa sta se cudis... uzme ti pola brzine skoro sa fejsom i upload slike i te stvari...
Pozz,prijatelj mi ima internet preko moba...(USB teathering) i kaze da mu je ping oko 100...E sada me zanima,posto mislimo igrati CS GO,da li postoji mogucnost,da se smanji ping u toj igri.Igrali smo i PlanetSide 2 i nisam primjetio da je imao neke probleme.Tako da vjerujem da bi u CS GO isto ok bilo.Ali posto igra kosta,ne bih volio da kupi i da mu igra ne ide kako bi trebala.Ugl brzina mu je 5 mb/s.HVALA