Kako napravit torrent

poruka: 13
|
čitano: 3.780
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako napravit torrent
pitanje
prihvaćeno rješenje

zanimalo me kako da neku datoteku dijelim preko torrenta, tocnije htjeo bi wallpepere neke podijelit u temi o tome ovdje na bug-u, nemoram taj torrent nigdje uplodati samo da mogu to dijelit ovdje sa zainteresiranima.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako napravit torrent

pa stavi ga na rapidshare...to je najjednostavnije

>$#$$$$%&ivan<
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako napravit torrent
autorov komentar
ivan_1995 kaže...

upload traje barem 8h (ide 10kb sec) skidanje zainteresiranima je ograniceno, isto kao i brzina skidanja.

preko torrenta nema upload cekanja i mogu seedat 400kb/sec sto garantira sasvim ok download brzinu, i nema cekanja ili restartanja routera nakon sto je prva datoteka skinuta,

i sad da se vratimo na prvo pitanje, kako napravit torrent?
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 20:23 (Escudo).
17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako napravit torrent

Ako imaš,npr. Bittorrent,stisneš create new torrent i upišeš sve potrabne podatke,što želiš staviti na torrent,stranicu s koje se skida,itd.

Tomislav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako napravit torrent
Escudo kaže...
ivan_1995 kaže...

upload traje barem 8h (ide 10kb sec) skidanje zainteresiranima je ograniceno, isto kao i brzina skidanja.

preko torrenta nema upload cekanja i mogu seedat 400kb/sec sto garantira sasvim ok download brzinu, i nema cekanja ili restartanja routera nakon sto je prva datoteka skinuta,

i sad da se vratimo na prvo pitanje, kako napravit torrent?
 Ne razumijem, kak ti na Rapidshare upload ide 10kb/sec, a prek torrenta 400kb/sec?

Evo jedan tutorial.
U životu prolazi samo vjeran pas...
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 13:46 (kompotko).
16 godina
neaktivan
Kako napravit torrent

več kod mene ima ta tema

Chuck Norris ne jede med,on žvače pčele !

0 1 hvala 0
17 godina
Kako napravit torrent

Preko frostwirea drugi korisnici mogu pristupiti tvojim dijeljenim datotekama. Samo im javiš IP adresu koja ti piše u programu i skidaju od tebe (nisam nikad to radio, ali tako bi to trebalo valjda ić)

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
15 godina
Kako napravit torrent

cek sad me zanima nesto.. znaci napravim torrent i stavim film od 700mb u njega i kad stavm da se uploada jel ce mi uploadat 700 mb ili velicinu torrenta znaci oko 40-50kb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako napravit torrent
maxy0 kaže...

cek sad me zanima nesto.. znaci napravim torrent i stavim film od 700mb u njega i kad stavm da se uploada jel ce mi uploadat 700 mb ili velicinu torrenta znaci oko 40-50kb

Uploadat će ti veličinu torrenta, jer se film nalazi na tvom kompu kojeg će drugi skidat s tvog kompa. 

Android ♥ /// aka triplex
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 21:37 (Fićo_CoD 5).
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
maxy0 kaže...

Uploadat će ti veličinu torrenta, jer se film nalazi na tvom kompu kojeg će drugi skidat s tvog kompa. 

aha znaci meni nece nista uzimati mb jer oni skidaju s mog kompa :)

16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
maxy0 kaže...

Za to nisam siguran, al ako imaš flat ne trebaš se bojat {#}

Android ♥ /// aka triplex
17 godina
odjavljen
maxy0 kaže...

Normalno da će ti uzimati. Pa ti uploadaš na druge kompove. Dok "nastane" 1 seeder ti ćeš slati svih 700mb. Nakon toga, 2 su seedera - ti i još jedan. Ako seedate istom brzinom za trećeg svatko će uploadati 350mb. Vas trojca ćete istom brzinom četvrtom dati svaki 233mb itd...

Ugl, minimalno 700mb ćeš potrošiti.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 1:06 (Sum_of_all_fears).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice