zanimalo me kako da neku datoteku dijelim preko torrenta, tocnije htjeo bi wallpepere neke podijelit u temi o tome ovdje na bug-u, nemoram taj torrent nigdje uplodati samo da mogu to dijelit ovdje sa zainteresiranima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa stavi ga na rapidshare...to je najjednostavnije
Ako imaš,npr. Bittorrent,stisneš create new torrent i upišeš sve potrabne podatke,što želiš staviti na torrent,stranicu s koje se skida,itd.
več kod mene ima ta tema
Preko frostwirea drugi korisnici mogu pristupiti tvojim dijeljenim datotekama. Samo im javiš IP adresu koja ti piše u programu i skidaju od tebe (nisam nikad to radio, ali tako bi to trebalo valjda ić)
cek sad me zanima nesto.. znaci napravim torrent i stavim film od 700mb u njega i kad stavm da se uploada jel ce mi uploadat 700 mb ili velicinu torrenta znaci oko 40-50kb
cek sad me zanima nesto.. znaci napravim torrent i stavim film od 700mb u njega i kad stavm da se uploada jel ce mi uploadat 700 mb ili velicinu torrenta znaci oko 40-50kb
Uploadat će ti veličinu torrenta, jer se film nalazi na tvom kompu kojeg će drugi skidat s tvog kompa.
Uploadat će ti veličinu torrenta, jer se film nalazi na tvom kompu kojeg će drugi skidat s tvog kompa.
aha znaci meni nece nista uzimati mb jer oni skidaju s mog kompa :)
Za to nisam siguran, al ako imaš flat ne trebaš se bojat 
Normalno da će ti uzimati. Pa ti uploadaš na druge kompove. Dok "nastane" 1 seeder ti ćeš slati svih 700mb. Nakon toga, 2 su seedera - ti i još jedan. Ako seedate istom brzinom za trećeg svatko će uploadati 350mb. Vas trojca ćete istom brzinom četvrtom dati svaki 233mb itd...
Ugl, minimalno 700mb ćeš potrošiti.