Jedna od prevara na Facebooku

poruka: 27
|
čitano: 6.674
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, upravo sam naisao na ovu grupu http://www.facebook.com/pages/Ne-svida-vam-se-novi-look-Facebooka-probajte-ovu-inacicu-FacebookaTM/325502945708?ref=nf

Na stranici pise ono; pozovite sve prijatelja, BLA-BLA-BLA, odjavite se s facebooka te odite na facebook-team.tk ..Znaci, to je prevara i nemojte se logirati na toj stranici !

Ovo sam zelio podijeliti s vama jer imam dosta prijatelja koji se ne razumiju previse u to sve pa ce uistinu na svasta nasjesti !

Ako sam vam ikako pomogao stisnite gumb hvala ili thumb up !

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 20:57 (lg-viewty).
Moj PC  
3 7 hvala 11
17 godina
neaktivan
RE: Jedna od prevara na Facebooku
lg-viewty kaže...

Pozdrav, upravo sam naisao na ovu grupu http://www.facebook.com/pages/Ne-svida-vam-se-novi-look-Facebooka-probajte-ovu-inacicu-FacebookaTM/325502945708?ref=nf

Na stranici pise ono; pozovite sve prijatelja, BLA-BLA-BLA, odjavite se s facebooka te odite na facebook-team.tk ..Znaci, to je prevara i nemojte se logirati na toj stranici !

Ovo sam zelio podijeliti s vama jer imam dosta prijatelja koji se ne razumiju previse u to sve pa ce uistinu na svasta nasjesti !

Ako sam vam ikako pomogao stisnite gumb hvala ili thumb up, a ako imate  glupe komentare zadrzite ih za sebe !

Nadam se da sam pomogao nekome od vas

za boldano pogledaj sliku.

pa fala bogu da je prevara, zna se da su korisnici facebooka najgluplji i popušili bi i ono "congratiulations you are the 999 999th viewer!"

tako je pola mog razreda dobilo virus zbog slične p*zdarije, ja naravno nisam, a probo sam im objasnit...

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
16 godina
neaktivan

Gle, ako te ne zanima i ako nemas facebook neznam zasto onda citas i spamas bezveze, samo dajem do znanja onima koji neznaju da je to prevara, a vjeruj mi ima takvih..

:::::::::::::::::::::::::::::::

Sto se tice tvog razreda, vjerojatno nisu svi informaticki obrazovani i pazljivi u takvim stvarima, a da su korisnici Facebooka glupi je tvoje misljenje..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 21:04 (lg-viewty).
16 godina
odjavljen

Ili jednostavno napraviš ono što sam ja upravo napravio - prijaviš grupu i u prijavi ukratko na engleski napišeš o čemu se radi.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Korisnici facebooka jesu glupi (većina). Isto tako ima fora sa profile watcherom i dislike buttonom. Kolko glup moraš bit da se učlaniš u to?
hmda
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Ili jednostavno napraviš ono što sam ja upravo napravio - prijaviš grupu i u prijavi ukratko na engleski napišeš o čemu se radi.

Napravio sam to sinoć dok sam vidio grupu..

Slash 666 kaže...
Korisnici facebooka jesu glupi (većina). Isto tako ima fora sa profile watcherom i dislike buttonom. Kolko glup moraš bit da se učlaniš u to?

Pa ja recimo nisam glup i čim sam vidio grupu odmah sam znao što je, dok se 3/4 prijatelja učlanilo u bar 10 takvih grupa,..

Ove budale koje su napravile grupu bi mogle recimo iskoristiti u svrhu krađe chipova na pokeru ili nekihosobnih podataka..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
15 godina
neaktivan
Pa zato i kazem vecina. Nisu svi glupi. Al eto, 3/4 jesu.
hmda
16 godina
neaktivan

da i ja se slažem.... nista osobno ali vecina su malo "virtualno nezreli!", to je pretpostavljan zato sta vecina nemaju pojma koja sve sr...nja ima na netu i vecina su teski "amateri" sta se kompa tice... ima danas dice od 10 godina koji iamju svoj profil a neznaju sta je internet.... tako to je zato..... 50% korisnika bi palo na shemu "uplati 100$ dobit ces auto!"...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Korisnici facebook su u vecini glupi ili mentalno retardirani,mislim ako   se pridruze u jedno 120 grupa za promjenu izgleda facebook,i pozovu 120 puta sve svoje prijatelje sta drugo reci.Ima tu jos grupa tipa "Pridruzite se i pozovite sve svoje prijatlje,i nahranit cete dijete u africi" /facepalm... A da ne govorimo o onim retardiranim quizovima koje moze svatko pravit,i naravno vecina njih zahtjeva specijalno dopustenja i da pozovete sve svoje frendove..

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 14:58 (Bili).

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Većina korisnika i jes glupa upravo zbog toga što su glupi da shvate da se nemoraju u svaku grupu priključiti samo zato što im je fren ili frendica priključena u toj grupi Smijeh

RIDER
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Većina korisnika i jes glupa upravo zbog toga što su glupi da shvate da se nemoraju u svaku grupu priključiti samo zato što im je fren ili frendica priključena u toj grupi Smijeh

Doduse, vecina ljudi je i napravila facebook, jer su im frend/frendica/frendovi tamo. Prikljucivanje grupama po istom principu je samo jedna stepenica vise u istom smjeru. Jesu li glupi zbog toga? Meni da, al nisan doktor, da bi to ista znacilo.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
Slash 666 kaže...

Koliko godina imas? Te molim te reci od kuda si izvukao te 3/4? Hoces vidjeti moj profil i prijatelje pa sam zakljuciti dali ces naci ikoga da je "glup"?

Nemoj tako brzati....vec pojasni sada te 3/4. Cisto informativno me zanima pa da topodjelim sa svojim "glupim" prijateljima.

http://www.speedtest.net/result/708892644.png
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Informaticki su glupi,to je meni 50% prijatelja

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 14:57 (Diavol).
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
Slash 666 kaže...

Koliko godina imas? Te molim te reci od kuda si izvukao te 3/4? Hoces vidjeti moj profil i prijatelje pa sam zakljuciti dali ces naci ikoga da je "glup"?

Nemoj tako brzati....vec pojasni sada te 3/4. Cisto informativno me zanima pa da topodjelim sa svojim "glupim" prijateljima.

Sudeci po tvom avataru, reka bi da nisi ono sta se smatra demokratskom vecinom. Samim time i ljudi koje si isfiltrira tokom zivota, pretpostavljam, nisu ono sta se smatra "vecinom". Ne znan zasto se uopce smatras tu prozvanim. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan
60 posto face-a su mutave fufice. Nit svi ostali nisu bas pametni i eto ti 3/4. I sta ovaj hoće s ovom grupom? Nadam se da je sarkastičan.
hmda
15 godina
protjeran
Bili kaže...

Korisnici facebook su u vecini glupli ili mentalno retardirani,mislim ako su se pridruze u jedno 120 grupa za promjenu izgleda facebook,i pozovu 120 puta sve svoje prijatelje sta drugo reci.Ima tu jos grupa tipa "Pridruzite se i pozovite sve svoje prijatlje,i nahranit cete djete u africi" /facepalm... A da ne govorimo o onim retardiranim quizovima koje moze svatko pravit,i naravno vecina njih zahtjeva specijalno dopustenja i da pozovete sve svoje frendove..

Bravo,svaka čast!

16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Ako sam vam ikako pomogao stisnite gumb hvala ili thumb up !

Joooj nemoj zezat?? Nisam znao, vidis.. -.-

Mislim stvarno.. kad bi ja otvarao jednu temu za svakih 10 takvih, izbacili bi me sa foruma.

Ne, ne razumijem zasto ljudi uvjek moraju spamat za najmanju glupost.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 14:57 (yure32).
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

zato i nisam na facebookuOsmijeh

16 godina
odjavljen

Facebook je OK ako ga koristite kao komunikacijsko sredstvo i imate FB prijatelje koji su prijatelji i u RL. Ako na FB skupljate svakakve budale za prijetelje, to vas čini jednim od njih.

Što se same prijevare tiće, ona stranica vas (nakon vrlo vjerojatnog spremanja vašeg login-a) preusmjeri na touch.facebook.com (ne brinite, nisam toliko glup da ostavim stvarne podatke), pa kome je napeto, može jednostavno koristiti touch.facebook.com - pojednostavljeno sučelje prilagođeno TS mobitelima.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam na facebooku,koristim se u granicama.Pozivam bas prijatelje.

Meni isto niju jasni ljudi imaju 1000 i vise prijatelja.po meni zovu koga

znaju i ne znaju.Cista glupoststo mi treba neko koga ne poznam za

prijatelja.

16 godina
neaktivan

Sve to mogu podnijeti, no kad vidim one "od xx.xx.xxxx facebook će se plaćati" grupe, umrem od smijeha, naročito zato što svaka ima par tisuća ljudi.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cuo sam da neki daju grupi bombasticno ime,privuku clanove,

Pa je kasnije prodaju za dobru lovu.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
lubussa kaže...

Cuo sam da neki daju grupi bombasticno ime,privuku clanove,

Pa je kasnije prodaju za dobru lovu.

Da čuo sam za takve stvari, no nerazumijem što će nekome grupa, to je tako idiotski način rasipanja lovom.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
16 godina
Slash 666 kaže...

mislim da je to vise neka fora, koji bi razlog bio da se neki ljudi uclanjuju u 20 takvih grupa, a poznajem ih u stvarnosti i znam da nisu retardirani

17 godina
neaktivan

Ista fora je s onim grupama tipa 100 000 poker chips for free itd. Od korisnika se traži da se učlani, pozove sve prijatelje, te ode na nekakvu x web stranicu van facebook.com domene, te se tamo logiraju.

Nažalost, mnogi nasjedaju.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ista fora je s onim grupama tipa 100 000 poker chips for free itd. Od korisnika se traži da se učlani, pozove sve prijatelje, te ode na nekakvu x web stranicu van facebook.com domene, te se tamo logiraju.

Nažalost, mnogi nasjedaju.

Oni su si sami krivi, meni je sveukupno preko 20M netko ukrao na 2 puta, nakon prvog puta sam mjenjao lozinku na fejsu pa je opet netko uzeo, a nakon toga sam morao na mailu i sad je sve ok..ali zanimljivo je sto nigdje nisam upisivao mail, lozinku ili nesto slicno, na facebooku je ograniceno da te podatke vidim samo ja..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
15 godina
neaktivan

moje je mišljenje da nevidim uopće svrhu facebooka.
neko postavi sliku i sad svi ajmo komentirat....  Zanimljivo do bola!!!!
Možda dopisivanje....? nema šanse Windows live messenger 9 - rulez!!!!
Grupe.....???? Kakva mi je to grupa: Svi koji su se pijani potukli s policajcem ili takve idiotarije
A što se tiče prijateljstva, pa kad neko ima 1 200 prijatelja....!!!????     O čem uopće pričamo!!!
Ja bi svog prijatelja ili prijateljicu ipak radije pozvao mobitelom na kavu nego na Holdem poker

Sorry za offtopic!

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice