Jako spor T-com internet

poruka: 8
|
čitano: 4.586
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Jako spor T-com internet

Bok ljudi imam jedan jako veliki problem,nadam se da mi možete pomoći.Ovako imam T-comov obični (4mb) flat paket i brzina mi nikako nejde preko 80kb/s mjerio sam na speedtest.net

Restart rutera,kompjutera,još nisam zvao T-com telefonom zato što bih prije toga vas upitati i dali imate nekakvo riješenje za to {#}

Hvala unaprijed!

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Jako spor T-com internet
Jebasu123 kaže...

Bok ljudi imam jedan jako veliki problem,nadam se da mi možete pomoći.Ovako imam T-comov obični (4mb) flat paket i brzina mi nikako nejde preko 80kb/s mjerio sam na speedtest.net

Restart rutera,kompjutera,još nisam zvao T-com telefonom zato što bih prije toga vas upitati i dali imate nekakvo riješenje za to {#}

Hvala unaprijed!

koliko ti telefonske zice ima od uticnice do splitera? ako je vise od 1.5m nevalja i tu gubi.. govorim iz iskustva.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
Jebasu123 kaže...

Hvala unaprijed!

koliko ti telefonske zice ima od uticnice do splitera? ako je vise od 1.5m nevalja i tu gubi.. govorim iz iskustva.

Ma ima i više 100%.Ali radilo je tako sve normalno oko 3 godine.Sada odjednom počelo sra*.Nitko nije spojen na mrežu jer je wireless u postavkama rutera ugašen a ja sam spojen sa lan kabelom.Stvarno neznam više šta da radim ovo je strašno{#}.Proskeniro sam komp sa malware bytesom i nije ništa pronašao{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Jako spor T-com internet

zovi ih jebasu,nemaš šta čekati

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Jebasu123 kaže...
toxic kaže...
Jebasu123 kaže...

Hvala unaprijed!

Ma ima i više 100%.Ali radilo je tako sve normalno oko 3 godine.Sada odjednom počelo sra*.Nitko nije spojen na mrežu jer je wireless u postavkama rutera ugašen a ja sam spojen sa lan kabelom.Stvarno neznam više šta da radim ovo je strašno{#}.Proskeniro sam komp sa malware bytesom i nije ništa pronašao{#}

gle vise ljudi se prikljucilo parica je losija, sredi si tu zicu da ne prelazi 1.5m siguran sam da ce ti pomoci..

imam jedan primjer frendu je bila losija parica malo udaljen vise od centrale, i sve bilo super i odjednom kaos, dogodilo se to da se prikljucilo vise ljudi koji su blize centrali, nazalost on si nije mogo pomoc... t-com se izvlaci na to sta tamo piše brzina do 4 a ne tocno 4 ak me razumijes.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 12:35 (toxic).
15 godina
neaktivan

ma de nemoj se brinit bit ce dobro za dan dva

xD
16 godina
toxic kaže...
gle vise ljudi se prikljucilo parica je losija, sredi si tu zicu da ne prelazi 1.5m siguran sam da ce ti pomoci..

imam jedan primjer frendu je bila losija parica malo udaljen vise od centrale, i sve bilo super i odjednom kaos, dogodilo se to da se prikljucilo vise ljudi koji su blize centrali, nazalost on si nije mogo pomoc... t-com se izvlaci na to sta tamo piše brzina do 4 a ne tocno 4 ak me razumijes.

Nije vise do 4 vec od 2 do 4 tako da mu minimalno moraju isporuciti 2 Mbit/s

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
Jako spor T-com internet

Trebali ste se strpiti jos 2 dana pa bi tocno na prvu godisnjicu objave zadnjeg posta dali svoj vazni doprinos ovoj temi. {#} {#}

3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice