Izašao Internet Explorer 9

poruka: 4
|
čitano: 1.461
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Jučer je Microsoft izdao ranu verziju Internet Explorera 9 prvenstveno namjenjenog programerima. valjda napomenuti da nije riječ o potpunom internetskom pregledniku već samo pojednostavljenoj veziji izgrađenoj ono najnovije IE9 jezgre. IE9 donosi bolju podrsku za HTML5, brzi JavaScript sustav i podršku za hardverske akceleratore za tekst i grafiku.

IE9 možete preuzeti i testirati sa: http://hr.download.hr/program-internet-explorer-9.html

PS: Samo Windos Vista SP2 i Windows 7 sustavi su podržani (uz uvjet da je na visti instaliran IE8)

www.download.hr - Hrvatski Download Portal - Programi, Igre, Titlovi, Online Igre , Forum

1 0 hvala 0
16 godina

Ako instaliram IE9 znači li to da mi se briše IE8 i svi bookmarksi u njemu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Izašao Internet Explorer 9

isprobao sam i mogu reć da nije loš, al još nemrem ništ posebno reć kako će to bit kad bude izašlo... al za sad je dobro, puno brže radi nego ie8...

Dompa
17 godina
neaktivan
RE: Izašao Internet Explorer 9
bruno03 kaže...

Ako instaliram IE9 znači li to da mi se briše IE8 i svi bookmarksi u njemu??

Ne. Ovo će biti zasebna instalacija te ćeš i dalje moći koristiti IE8.

OVaj IE9 nije u punom smislu preglednik. Nemas navigaciju i bookmarke vec samo osnovne stvari dovoljne za testiranje novog sustava (brzina izvrsavanaj javascripta, podrska za html5 itd)

www.download.hr - Hrvatski Download Portal - Programi, Igre, Titlovi, Online Igre , Forum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice