Internet nedjeljom

poruka: 10
|
čitano: 1.271
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Internet nedjeljom

Ova tema je vjerojatno nepotrebna, ali evo:

Šta mogu raditi nedjeljom navečer? Surfati internetom, naravno, ali imam jedan problem: Nedjeljom se ništa na internetu ne događa. Na YouTube-u nema novih filmova, na GSMAreni nema novih mobova i vijesti i tako u nedogled. Pa evo ove teme da, narode, malo predložite linkove stranica na kojima se nešto događa nedjeljom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet nedjeljom
trackmanijak kaže...

Ova tema je vjerojatno nepotrebna, ali evo:

Šta mogu raditi nedjeljom navečer? Surfati internetom, naravno, ali imam jedan problem: Nedjeljom se ništa na internetu ne događa. Na YouTube-u nema novih filmova, na GSMAreni nema novih mobova i vijesti i tako u nedogled. Pa evo ove teme da, narode, malo predložite linkove stranica na kojima se nešto događa nedjeljom.

Svrati do Birca, tu nikad nije dosadno, bari cure po faceu, skidaj stvari, čitaj vjesti...

Ima tona toga što se može, stvarno nerazumijem kako ti može biti dosadno.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 21:43 (thuglife).
16 godina
neaktivan
Internet nedjeljom

Failblog

I-Am-Bored

Cracked

Eurosmijeh

alrighty then

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Internet nedjeljom

Slobodno se smijte i popljuvajte me: Nemam Fejs!

a nigdje ne dolazi nikakav novi sadržaj nedjeljom, osim vijesti i foruma, a znate kolko mi se da cijeli dan čitat slova. bio bi ko moj deda na teletekstu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa bila je u Bugu tema Beskorisni online alati, a ima takva tema i na forumu. Ako ti je dosadno, skini nekoliko serija sa interneta, igraj igre,... A mozes posjetiti i stranicu Will-it-blend
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Internet nedjeljom

Odi na Encyclopaedia Dramatica-u. To je jako poučna stranica na kojoj možeš puno naučiti.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

a nigdje ne dolazi nikakav novi sadržaj nedjeljom, osim vijesti i foruma, a znate kolko mi se da cijeli dan čitat slova. bio bi ko moj deda na teletekstu.

Zašto bi te tko popljuvao, svi imamo mogućnost izbora.

Ako ti je dosadno čitati teks izađi vani, ako je ružno vrijeme odigraj neku igru, pogledaj koji dobar film, nemoraju sve zanimljive stvari biti na internetu.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
15 godina
thuglife kaže...
trackmanijak kaže...

Zašto bi te tko popljuvao, svi imamo mogućnost izbora.

Ako ti je dosadno čitati teks izađi vani, ako je ružno vrijeme odigraj neku igru, pogledaj koji dobar film, nemoraju sve zanimljive stvari biti na internetu.

zavrti neki album,onako s guštom internet možeš koristiti i druge dane

15 godina
protjeran
Internet nedjeljom

Aj, ljudi, mislio sam da ćete samo produžiti pokraj ove teme, ali vidim da stvarno imate i dobre prijedloge i fala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema na cemu ;)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice