IE8 izlazi danas

poruka: 29
|
čitano: 3.863
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
IE8 izlazi danas

Danas u 6h po južnoafričkom vremenu izlazi IE8. Jupi...

http://mybroadband.co.za/news/Software/7377.html

0 0 hvala 0
17 godina
IE8 izlazi danas

Meni je taj IE8 beta(nemislim da se nesto u finalnoj verziji promjenilo previše) skoro pa isti kao IE7, a ništa ostajem pri firefox-u 3.0.7.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
IE8 izlazi danas

Meni se i beta čisto o.k. ponašala, ali nisam primjetio neku veliku razliku u brzini između 7-ce i 8-ce, osim par dodataka (InPrivate browsing i developer tools-a, itd.) koje vjerojatno neču nikada ni koristiti.

http://www.myspace.com/soundimpuls

0 0 hvala 0
17 godina
IE8 izlazi danas

I to neko smatra bitnom vjescu uopce izlazak IE 8 kad se misli na kvalitetne browsere tu su Opera i Firefox ostali nisu vrjedni spomena!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IE8 izlazi danas

Radosna vijest za sve one koji koriste IE.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/nethistory/

kako microsoft vidi povijest interneta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

Instalirao ga i mogu reću da je puno bolji od sedmice

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IE8 izlazi danas

upravo sam ga isprobao i skužio da ie8 nema problema sa nekim css kodom koji je bio problem u prijašnjoj verziji.

0 0 hvala 0
17 godina
jel moze ko da provjeri kako sad prolazi ACID testove www.acidtests.org pa da stavi ovdje rezultate...
17 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

dvicu prolazi bez problema sto je i za ocekivati a evo screenshot kako mu ide na trici

acid 3 na ie8 acid 3 na ie8
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 19:29 (DhulKarnain).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

ali ruku na srce mora se priznati da radi puno ugodnije od prethodnika. još samo da nađem neki dobar flash blocker kompatibilan sa osmicom i mozda mu dam tjedan dana šanse da se stvarno dokaže.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

nije mi jasno zasto je tak los na acid3 testu, stranice dobro prikaziva i dosta je brži od 7ice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DhulKarnain kaže...

dvicu prolazi bez problema sto je i za ocekivati a evo screenshot kako mu ide na trici

Da je prikazao bolje rezultate presao bi sa Firefox-a na IE, al ovako ostajem na Firefoxu. Osim sto je 20/100 test, vidim da je pao i LINKTEST :(
17 godina
nadimak888 kaže...

nije mi jasno zasto je tak los na acid3 testu, stranice dobro prikaziva i dosta je brži od 7ice.

Test nema veze sa brzinom prikaza ili rada samog browsera, ali ima veze sa standardima po kojima se stranice prave itd. Medjutim, mogu samo da pretpostavim da ti nisi naisao ni na jednu stranicu na kojoj ti pravi problem. Ja sam imao problema sa dosta njih dok sam koristio IE. Samo jedan banalan problem mi je bio sto na jednoj od stranica nisam cak mogao napisati komentar neku vijest, jer se formular nije "vidio" zbog problema prikaza IE-a, dok je to bilo vidljivo kroz druge browsere.
17 godina
protjeran
IE8 izlazi danas

Upravo se javljam iz IE8, moram reći da je odličan.Inovativan,jednostavan i grafički privlačan mislim da će se sviditi mnogima.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

u svakom slučaju bolji od sedmice Smijeh

mama ti je biljna uš
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 19:45 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IE8 izlazi danas

Kada god želim iz Favorites-a link odvuću gore u traku, explorer se zaledi. Ove gore sam "uvezo" iz FireFoxa. Hm...

EDIT: Riješeno

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 19:56 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
IE8 izlazi danas

Ja nemam takvih problema,fino radi ali mislim da ću još neko vrijeme raditi na Chrome-u dok se ne naviknem na IE8.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

ja ga mislim skinit da ga isprobam al bojim se da ce mi to cim npr stavit taj za primarni browser npr onako kad npr idem u msnu na npr da vidim postanski sanducic da mi otvori u ie a meni je bilo u firefoxu jel zna neko kako to namjestit da mi otvori u firefoxu?

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IE8 izlazi danas

Evo malo je OffTopic, ali to mi se dogodilo točno nakon instalacije IE8

Znači, u Windows exploreru kada dvaput kliknem na lokalni disk C:, ne izlistava mi mapu u istom prozoru nego otvara poseban prozor, a namješeteno je da to otvara u istom prozoru.

To se je dogodilo nakon instalacije IE8, nema sumnje jer sam točno prije restarta otvaro Program Files i nakon restarta je došlo do ovog "problema".

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Evo malo je OffTopic, ali to mi se dogodilo točno nakon instalacije IE8

Znači, u Windows exploreru kada dvaput kliknem na lokalni disk C:, ne izlistava mi mapu u istom prozoru nego otvara poseban prozor, a namješeteno je da to otvara u istom prozoru.

To se je dogodilo nakon instalacije IE8, nema sumnje jer sam točno prije restarta otvaro Program Files i nakon restarta je došlo do ovog "problema".

I ja sam ga instaliro ali mi se to ne događa. Izgleda da tebe nešto drugo mući.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
17 godina
IE8 izlazi danas

Neznam baš da me nešto drugo muči, jer to mi se nije dogodilo nikada, a dogodilo se upravo nakon instalacije IE8!! 110% Svaki dan tako trčim po diskovima i datotekama i nakon instalacije i restarta došlo je do tog s**nja!!!

EDIT: Sada sam ručno izbriso IE8 iz Programa i proradio je Win Explorer kao prije. Nakon ponovne instalacije opet je počeo radit istu stvar...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 20:35 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Superička... do malo prije je bio beta (RC1 ustvari), a sad je to ipak IE8! Idem apgrejdat. Nadam se bez problema...

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 20:39 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

ma koga još briga za IE kraj firefoxa i chroma (za neke i kraj opere, ali za mene ne)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

ostajem pri vatrenoj lisici

nothing lasts forever, even cold November rain

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

Opera jedna i jedina, po mnogim testovima najbolji browser, koji nažalost ne uživa zasluženu popularnost

-već 2 godine ništa osim Opere

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE8 izlazi danas

Jedna zanimljivost iz članka na Registeru:

"On features, though, the supposedly loyal Mix crowd appeared a little under whelmed on IE 8. Some saw the browser as catching-up to rivals - particularly on having sandboxed sessions for tabs to help protect against crashes, and that are also found in Chrome. Digging deeper, it turned out, you only get separate sessions for three tabs - after that tabs start sharing again.

Hachamovitch reckoned that among Microsoft's data it found "most people" settle at three tabs, so IE 8's been "optimized for most common processes"."

dakle, zasebni procesi vrijede samo za 3 taba. LOL

0 0 hvala 0
16 godina

Što se mene tiče ja koristim ie8 i dosta je dobar iako nema previše razlike između prijašnje verzije,ali zašto instalirati drugi brovser ako ti je već jedan gore, probao sam i liju, i operu. Nema neke prevelike razlike, osim što je opera vizualno ljepša, pa sam  zato odlučio ostati pri onome što je na windowsima,a ne imati još jedan browser to mi se čini bezveze.

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice