IE 9 RC najbrži browser

poruka: 10
|
čitano: 3.421
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
IE 9 RC najbrži browser

prema testu na SunSpider Benchmarku IE 9 RC je trenutno najbrži browser ako je suditi po članku na softpediji.

poredak:

1. IE9 RC                     (209 ms)

2. Chrome 9                 (238 ms)

3. Opera 11                 (240 ms)

4. Chrome 10.0 Dev     (248 ms)

5. Firefox 4.0 Beta 11  (254 ms)

6. Safari 5.0.3              (310 ms)

7. Firefox 3.6.13          (753 ms)

8. IE8                      (3746 ms).

manje je bolje manje je bolje
Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.

0 1 hvala 1
16 godina
IE 9 RC najbrži browser

svaka čast, samo ga još treba srediti, neke stvari koje rade u browserima starim i po 5 godina rade, a tu ne

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: IE 9 RC najbrži browser
koje npr?
Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.
16 godina
so.creator.est kaže...
koje npr?

ne prolazi acid3, dakle postoji realna mogučnost da nemože prikazati neke stranice kako treba, ali nije jedini

16 godina
neaktivan
da istina, neke stvari ne rade kako bi trebale ali vjerujem da će u ispoliranoj verziji sve biti ok
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
14 godina
protjeran
po tome ni FF ne prikazuje stranice kako treba jer ne prolazi acid3 test, a ja za sada nisam vidio ni jednu nepravilnost.

jel opera prolazi? kad je onaj forumaš rekao da je ključ mizernog postotka opere ( u hr mislim 2% ) to što ne učitava ili ne prikazuje kako treba 30% stranica mislio sam da se šali. i šta se onda dogodi? odem s operom an net.hr i ne može mi učitat komentare članaka!
14 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
da istina, neke stvari ne rade kako bi trebale ali vjerujem da će u ispoliranoj verziji sve biti ok

to što neke stvari ne rade u IE9 nije zbog acid3 testa nego zbog toga što se mnoge stranice nisu pripremile za IE9. bug forum je katastrofalan, jedan site javnog autoprijevoznika kojeg posjećujem, portaloko news site itd...

16 godina
so.creator.est kaže...
po tome ni FF ne prikazuje stranice kako treba jer ne prolazi acid3 test, a ja za sada nisam vidio ni jednu nepravilnost.

jel opera prolazi? kad je onaj forumaš rekao da je ključ mizernog postotka opere ( u hr mislim 2% ) to što ne učitava ili ne prikazuje kako treba 30% stranica mislio sam da se šali. i šta se onda dogodi? odem s operom an net.hr i ne može mi učitat komentare članaka!

Opera od verzije 9 do 10.64 je prolazila, ova 11 ne prolazi (neznam zašto), ali piše da se radi na sređivanju toga

A to što Opera ne učitava neke stranice kako treba, opet ponavljam nije do nje, nego do samih stranica, evo vidiš, baš to što si ti gore napisao, stranice nisu napravljene za Operu

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 10:10 (mind_challenge).
14 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
so.creator.est kaže...

Opera od verzije 9 do 10.64 je prolazila, ova 11 ne prolazi (neznam zašto), ali piše da se radi na sređivanju toga

A to što Opera ne učitava neke stranice kako treba, opet ponavljam nije do nje, nego do samih stranica

kako god okreneš falinge koje nastaju s operom su prevelike da bi je koristio. to je kao lijepa i ružna žena: lijepa te lagano nervira, a ružna (FF) te razumije. biram uvijek ovu drugu. btw, kolki je acid3 test za najnoviju operu?

i da, IE9 sve otvara samo malo ružno prikazuje ;)

15 godina
protjeran
so.creator.est kaže...

prema testu na SunSpider Benchmarku IE 9 RC je trenutno najbrži browser ako je suditi po članku na softpediji.

poredak:

1. IE9 RC                     (209 ms)

2. Chrome 9                 (238 ms)

3. Opera 11                 (240 ms)

4. Chrome 10.0 Dev     (248 ms)

5. Firefox 4.0 Beta 11  (254 ms)

6. Safari 5.0.3              (310 ms)

7. Firefox 3.6.13          (753 ms)

8. IE8                      (3746 ms).

Samo sam cekao kad ce neki moron otvorit ovakvu temu  :(
Ljepo ti je Icecold rekao zast je "najbrza" al ti izgleda neznas citat pa otvaras bzvz temu

http://www.soundstream.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice