Gmail problem

poruka: 9
|
čitano: 4.134
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gmail problem

Htio sam staviti sliku profila za gmail adresu, i kad me upitao godinu rođenja upisao sam 01.01.2011. i dobio sam ovu poruku:

Google račun za korisnika xxxx@gmail.com onemogućen je.
Nećete se moći prijaviti na račun niti pomoću njega pristupiti bilo kojem Googleovom proizvodu ili usluzi.
Ne ispunjavate uvjet o potrebnoj dobi za Google račun. Osim ako uneseni datum rođenja nije netočan i ne pošaljete dokaz da imate 13 ili više godina, taj će račun biti izbrisan za ovoliko dana: 28. Saznajte više.
Za taj je račun 11. rujna 2011. 09:07 izrađen zahtjev za slanje poštom/faksom. Obrazac zahtjeva još nije obrađen – možda je u tranzitu ili čeka pregled.Provjerite kasnije ili započnite novi zahtjev. Da biste saznali više o tom postupku, kliknite ovdje.

Jel postoji neki drugi nacin za rješavanje problema osim ovog: Slanjem potpisanog obrasca putem pošte ili faksa s kopijom aktualne osobne iskaznice izdane od odgovarajućeg upravnog tijela s naznačenim datumom rođenja...?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gmail problem

Nitko?

15 godina
neaktivan
Gmail problem
Koristim Google Chrome kao internetski preglednik.

Imam problema sa gmailom, točnije pri slanju nove poruke, kada želim umetnuti privitak ne otvara mi se taj prozorčić iz kojeg biram fajlove sa pc-a.

Kada se ulogiram preko mozzile onda sve valja, preko chrome ne radi. Tako već 2 dana.

U čemu je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gmail problem
Itko može pomoći??

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gmail problem
Paulinjo kaže...
Koristim Google Chrome kao internetski preglednik.

Imam problema sa gmailom, točnije pri slanju nove poruke, kada želim umetnuti privitak ne otvara mi se taj prozorčić iz kojeg biram fajlove sa pc-a.

Kada se ulogiram preko mozzile onda sve valja, preko chrome ne radi. Tako već 2 dana.

U čemu je problem?

reinstaliraj chrome-a, mozda pomogne...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
13 godina
neaktivan
Gmail problem

REINSTALACIJA

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gmail problem
Imam jako puno foldera i linkova u chrome toolbaru, hoće li se oni maknuti ako ga reinstaliram?

I to mislite reinstalacija u control panel pa add remove, pa onda instaliram novi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gmail problem

Dakle, ulogiraj se u Chrome pomoću svog Google Accounta. On će ti syncat ono što izabereš, bookmarkse, passworde etc.

Zatim kompletno izbriši Chrome sa PCa i ponovno ga instaliraj.

I kad instaliraš opet Chrome, samo se ulogiraj u Google acc i sve će biti vraćeno.

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:26 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gmail problem

fala ti!

rješio sve i gmail šljaka!{#}

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: