Htio sam staviti sliku profila za gmail adresu, i kad me upitao godinu rođenja upisao sam 01.01.2011. i dobio sam ovu poruku:
Google račun za korisnika xxxx@gmail.com onemogućen je.
Nećete se moći prijaviti na račun niti pomoću njega pristupiti bilo kojem Googleovom proizvodu ili usluzi.
Ne ispunjavate uvjet o potrebnoj dobi za Google račun. Osim ako uneseni datum rođenja nije netočan i ne pošaljete dokaz da imate 13 ili više godina, taj će račun biti izbrisan za ovoliko dana: 28. Saznajte više.
Za taj je račun 11. rujna 2011. 09:07 izrađen zahtjev za slanje poštom/faksom. Obrazac zahtjeva još nije obrađen – možda je u tranzitu ili čeka pregled.Provjerite kasnije ili započnite novi zahtjev. Da biste saznali više o tom postupku, kliknite ovdje.
Jel postoji neki drugi nacin za rješavanje problema osim ovog: Slanjem potpisanog obrasca putem pošte ili faksa s kopijom aktualne osobne iskaznice izdane od odgovarajućeg upravnog tijela s naznačenim datumom rođenja...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko?
Imam problema sa gmailom, točnije pri slanju nove poruke, kada želim umetnuti privitak ne otvara mi se taj prozorčić iz kojeg biram fajlove sa pc-a.
Kada se ulogiram preko mozzile onda sve valja, preko chrome ne radi. Tako već 2 dana.
U čemu je problem?
Imam problema sa gmailom, točnije pri slanju nove poruke, kada želim umetnuti privitak ne otvara mi se taj prozorčić iz kojeg biram fajlove sa pc-a.
Kada se ulogiram preko mozzile onda sve valja, preko chrome ne radi. Tako već 2 dana.
U čemu je problem?
reinstaliraj chrome-a, mozda pomogne...
REINSTALACIJA
I to mislite reinstalacija u control panel pa add remove, pa onda instaliram novi?
Dakle, ulogiraj se u Chrome pomoću svog Google Accounta. On će ti syncat ono što izabereš, bookmarkse, passworde etc.
Zatim kompletno izbriši Chrome sa PCa i ponovno ga instaliraj.
I kad instaliraš opet Chrome, samo se ulogiraj u Google acc i sve će biti vraćeno.
fala ti!
rješio sve i gmail šljaka!