kako na 64 bitnoj visti instalirat flash player na Internet Explorer. dajte mi link odakle da ga skinem jer ga ja ne mogu nac.
Flash na 64-bitnoj Visti (IE)
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.910
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na 64 bitnoj Visti imaš 2 Internet Explorera: 32 bitni i 64 bitni.
Na 32 bitni IE instaliraš Flash Player tako da odeš na ovu stranicu:
I klikneš na Get Adobe Flash Player
Na 64 bitnom Internet Exploreru Flash ne radi.
Zašto ti baš treba 64-bitni IE? Nema nikakve potrebe za time...
bio bih sretan kad bih i 32 bitni uspio natjerat da upogoni flas ali ne mogu probao sam po gornjim uputama-nece! treba mi za internetsku televiziju;)
32-bitni bi morao raditi bez ikakvih problema (tj. radi). Jesi siguran da si probao http://get.adobe.com/flashplayer/
jesam a gornja slika je rezultattoga. btw je 100% imaju 2 explorera na vist ja u search ukucam internet explorer i izbaci mi 3 jedan obicni jedan (64)i jedan no addons ja uzmem obicni i odem po flash i ono mi kaze da moj sustav nije podrzan!
Podrzim im mamu...
Otvori www.bug.hr s 32bitnim Internet Explorerom. Ako imaš sve reklame s desne strane onda ti je Flash za njega već instaliran.
Ako nije ponudit će ti da ga instaliraš.
to te ja pitam bravo majstore kak mi to nije palo na pamet
evo i ja odnedavno imam problem s flashom na 64 bitnoj Visti
sve je normalno radilo do prije neki dan, a sad ne mogu otvoriti ni jedan video. Evo npr. na www.24sata.hr mi piše da ili je isključen javascript ili nije odgovarajuća flash verzija, probala sam uninstallati staru flash verziju i ponovo instalirati novu ali ne valja opet, a taj javascript mi je uključen.
jel ima netko sličan problem?
upravo sam downloadala Microsoft Internet Explorer 8 for Vista/2008 (32-bit), ali ne mogu ga otvoriti i instalirati
koji Internet Explorer -32 bitni (za 64 bitnu vistu) da skinem i da normalno funkcionira?