Imam jedan mali problemčić u firefox-u koji me jako smeta. Naime radi se o tome kad hoću pogledati profil nekog korisnika ili njegovu konfu ili bilo koju sliku na forumu ako želim klikom uvećati firefox to odbija napraviti sve dok ga ponovno ne pokrenem. Nije veliki problem ali me je počeo jaako živcirati. Jer zna tko kako riješit ovaj problem. Ako ga ne uspijem sredit prelazim na chrome ili operu!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
..čekaj,ti znači kad klikneš na PC ili na nečiji nick firefox ti ga ne otvori ?
ili klikneš na malu sliku u postu i on ju ne poveća?
ili..?
Prijeđi na Chrome... Koristim ga par mj., nikad nisam imao problema s njime, a i brži je od drugih browsera...
Cheers
..čekaj,ti znači kad klikneš na PC ili na nečiji nick firefox ti ga ne otvori ?
ili klikneš na malu sliku u postu i on ju ne poveća?
ili..?
ma otvori on npr. moj pc i onda samo piše učitavanje i tako može stojat unedogled. Kad stisnem na umanjenu sliku samo mi izbaci onako kao da će učitati ali stalno stoji onako fade okvir i ništa. Zači sve mogu surfat i otvatat stranice ali kad u njima treba otvorit nešto dodatno kao povećat neku sliku ili tako nešto to ne želi, već moram ponovo pokrenut firefox i onda ok.
..da ,ako je to jedini problem.. možeš deinstalirati firefox,pa skinuti novi..pretpostavljam da koristiš 3.5.5 verziju..
lozinke i druge osobne postavke će ti ostati,samo ostaviš bez kvačice kad ponudi da ih briše tijekom deinstalacije..
ali počisti registar s registry cleanerom nakon toga,pa onda instaliraš novi firefox..
inače ako ćeš skidat chrome preko firefoxa,isto tako će ti ponudit da prebaciš na njega sve osobne postavke s firefoxa,bookmarkse i lozinke,tako da tu ne bi smjelo bit problema..
ali mislim da je firefox ipak brži od chroma,bolje sučelje,a opera super izgleda.. ali slabo ju koristim..