Hmmm, pa ja sam sad baš gledo po wikipediji, i upiso sam "svinja", eto, baš tim rječima, i sve nekakve bez krila.
Čak sam i sa "Pig" probao, ali ništa. Daj jel mi moš linkat te svinje koje lete?
Hmmm, pa ja sam sad baš gledo po wikipediji, i upiso sam "svinja", eto, baš tim rječima, i sve nekakve bez krila.
Čak sam i sa "Pig" probao, ali ništa. Daj jel mi moš linkat te svinje koje lete?
Probaj sa svežim profilom (kada budeš instalirao betu 4) .
Imam betu3 odkad je izašla ali nisam obraćao puno pozornosti na ovo: svaki put kad ugasim FF kao da mi se obrisalo što sam radio.Svaki put se ponovno moram logirati u last.fm i Bug iako sam upisao e-mail i pass i stisnio zapamti me.Gledao sam u Options, kartica Privacy, pamti mi history pa neznam gdje je problem
cookies.sqlite je mozda koruptiran, ugasi firefox, odi u folder firefox profila i obrisi doticni file. Nakon toga upali firefox nanovo se logiraj i vidi radi li...
EDIT: ne zahvaljuj mi dok ne probas, jel upalilo?
cookies.sqlite je mozda koruptiran, ugasi firefox, odi u folder firefox profila i obrisi doticni file. Nakon toga upali firefox nanovo se logiraj i vidi radi li...
Hvala puno, izgleda da radi
No kad ce ta beta 4.....tam su rekli tokom dana a izgleda da nista od toga..
No kad ce ta beta 4.....tam su rekli tokom dana a izgleda da nista od toga..
Stigla je i Beta 4. http://bit.ly/9RPFnZ
Hvala Majstore
Izašla beta4 i uredno se updateala.Ne gledam puno promjene ali sam vidio jednu koja me ugodno iznenadila
U donjem desno kutu su neke dvije strelice.Klikom na njih otvara se Firefox Sync.Svakako si napravite profil jer vam tada FF sprema sve postavke.History, bookmarks, passworde, postavke...
Jako korisno ako imate više računala ili se samo želite zaštiti u slučaju da iznenadno ne možete upaliti računalo ili Firefox(nedaj Bože).
Mrsko mi je sada prelaziti na firefox sync kraj xmarksa koji radi ko urica i to jos na svim poznatim browserima. Ali firefox sync moze sinkronizirati i kukije sto mi je veoma korisno, a i bilo bi zgodno da ne dupliciram fukncionalnost bezveze...
Ah. Decisions, decisions...
Mrsko mi je sada prelaziti na firefox sync kraj xmarksa koji radi ko urica i to jos na svim poznatim browserima. Ali firefox sync moze sinkronizirati i kukije sto mi je veoma korisno, a i bilo bi zgodno da ne dupliciram fukncionalnost bezveze...
Ah. Decisions, decisions...
ja to nikad nisam koristio pa pi Sync dobro dođe.Dok sam koristio Operu to je bilo tamo
Firefox mi od 3.bete malo sporije otvara slike. Ostalo sve radi ok. Ima li tu lijeka?
nisam primjetio da spominjete jedan problem koji je kod mene, pa reko da vas pitam imate li vi taj isti problem:
na minefieldu 4.0b5pre build 824 (a i ranijem buildu) mi nikada ne iskace "pop-up" (neznam tocno kako se kaze u ovakom slucaju) za save/open mislim na ovu stvar! (slika je s interneta !)
Jesi li ovo postavio:
ne.. to nema veze kako je jer uvijek mi je postavljeno da sprema sve u jedan folder.. (a i probo sam tako pa nista)
Jesi li ovo postavio:
ne.. to nema veze kako je jer uvijek mi je postavljeno da sprema sve u jedan folder.. (a i probo sam tako pa nista)
Da li koristiš Download Statusbar ili neki slični add-on?
neee.. nekoristim take "gluposti".. od add-ons imam samo bug.hr, adb - disable-an, searchpreviev i neki default manager (by microsoft) - disable-an (neznam ni cemu sluzi)
neee.. nekoristim take "gluposti".. od add-ons imam samo bug.hr, adb - disable-an, searchpreviev i neki default manager (by microsoft) - disable-an (neznam ni cemu sluzi)
Probaj u safe-modu.
ma cisto sumnnjam da bi u safe modu bilo ikakve razlike!
-na ver. 3.6.8 radi kako treba dok na 4.0b4 i 4.0b5pre neradi!
Clean install?
Kod mene nema problema.
Clean install?
Kod mene nema problema.
hah.. sta reci.. clean install ne uspjeva... pogasio sve jedan plugin i add-on i nece... probao safe mod i radi!!????
Hmm, ti držiš 3.6.8, 4.0 Beta 4 i 4.0b5pre instalirano?
da drzo sam sve troje.. sada sam obriso i betu (koju nikada ne koristim, osim updateujem) i pre betu koju stalno koristim(nju sam ponovno instaliro ali opet problem), 3.6.8 koristim ako minefield zapne kao npr sada
probao safe mod i radi!!????
Naravno da radi, safe mod vraca privremeno firefox na pocetne postavke te onemogucuje sve pluginove i ekstenzije. Zato ti je i predlozio da probas u safe modu.
Znaci nije problem u firefoxu, nego u profilu, negdje je neka postavka izmjenjena ili je neka ekstenzija napravila problem.
nisam primjetio da spominjete jedan problem koji je kod mene, pa reko da vas pitam imate li vi taj isti problem:
na minefieldu 4.0b5pre build 824 (a i ranijem buildu) mi nikada ne iskace "pop-up" (neznam tocno kako se kaze u ovakom slucaju) za save/open mislim na ovu stvar! (slika je s interneta !)
Tools-Options-Aplications i pod Content type nađi Powerpoint Presentation ili slično.
Tools-Options-Aplications i pod Content type nađi Powerpoint Presentation ili slično.
a ma krivo si skuzio.. ta slika je s interneta i meni uopcje netreba nista vezano sa powerpointom nego mi se ne otvara taj prozor za nikakav download - nemogu nista skinut s interneta sa browserom!!!
evo da ne otvaram novu temu zanima me kako na firefoxu mogu brisat racune npr na fejsu imam tri acaunta i kad kliknem gore e mail adresa i password izbaci mi ta tri da izaberem sa kojim se zelim logirat....sad mene zanima kak da obrisem samo da mi osanu dva kad iuci put kliknem na e mail adresu da mi samo jednu izbaci i da se sa njom ulogiram...
Nadam se da ste shvatili sta trazim :D
evo da ne otvaram novu temu zanima me kako na firefoxu mogu brisat racune npr na fejsu imam tri acaunta i kad kliknem gore e mail adresa i password izbaci mi ta tri da izaberem sa kojim se zelim logirat....sad mene zanima kak da obrisem samo da mi osanu dva kad iuci put kliknem na e mail adresu da mi samo jednu izbaci i da se sa njom ulogiram...
Nadam se da ste shvatili sta trazim :D
Kada klikneš i pojave se tri mail adrese, mišem pređi preko te koju želiš da obrišeš i pritisni delete.