Naime,ne mogu otvorit facebook.Server otezano radi ili nikako.Sve je u redu sa web preglednikom jer otvara sve stranice osim facebooka.Kolaci su aktivirani.Što je problem? probao sam sa google chorme,ie,operom i mozzilom.Molim pomoc,hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E to se i meni dogada i ja sam upravo htjela napravit topic ali kad ono vidim da nisam jedina sa tim problemom...O_O
Pocinje me to izludivat od jucer popodne nisam mogla uopce pokrenut FaceBook...ako netko nesto zna neka molim vas javi!
Monica
Da ste niste slučajno prijavili na neki phising site pa vam ukrali lozinku?! Evo kako sam ja svoj napravio... http://neretva.fsr.ba/~bculjak/ Ti se tu ulogiraš,ja ti maznem lozinku.
A ako facebook ima problema,neka, što će vam taj ultra-debilizam!!!
Da nemate slučajno b.net?
Doma mi nije radilo. Otišo sam na fax i tamo se najnormalnije spojio (s istim kompom). Sad sam došao doma i opet ne radi.
b-net gadno zeza zadnjih dana, pola stranica mi ne radi.
da.b-net imam kuci.b-net ima sestra u drugom stanu.dakle,probao sam na njen laptop i svoj komp nece.otisao sam na informatiku u skolu radi sve normalno.da se obratim operateru ili?
Mozes probat ali ne znam koliko će biti koristi od toga.
Od ovih "većih" stranica koliko sam primijetio ne radi amazon, imdb i facebook.
Znaju proradit na par minuta ali onda opet ništa.
Čudi me da to tako dugo traje, već tri dana.
Preko drugog providera (npr. t-com ili optima) sve otvara bez problema.
Ako netko nešto više sazna o ovome nek javi.
operater: te-konj
i isti problem imam... nevjerojatno sporo učitava stranice
..ko da im je server natrpan il nekaj...
meni isto, na te-komu sam, ocito nije ni provider ni browseri, face zaj....
evo ljudi do sad nekih 18h mi je sve bilo super... stranice se bez problema učitavale..
i sad je opet se zaštopao nečim 
Isti problem i kod mene ... al' "šteka" mi samo Facebook.... Sve druge stranice rade bez ikakvih problema.Otvaranje bez ikakvih problema.. I tak već dva dana!Otvaranje naslovnice u Faceu traje cca 2-3 min.. Promijenio sam lozinku al i dalje isto njesra. Btw. koristim Firefox i imam MaxADSL od T-Coma...
Ak' neko ima pametan odgovor...