Facebook SMS verifikacija računa zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 5.924
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Facebook SMS verifikacija računa

Pozdrav,

Evo već par dana pokušavam verificirati svoj account na Facebooka.

Ali nikako da stigne SMS sa verifikacijskim kodom.

Pokušao sam na svakakve načine, sa 00 pozivnim, sa +385, samo sa brojem, svašta.

Kaže poruka poslana ali nikad ne stigne na mob. Stavio karticu i u drugi mob, ništa.

Broj je prenešen sa Tele2 u BonBon.... Kontaktirao i BonBon podršku, oni vele da sve štima s brojem i da nema nikakvih problema sa primanjem SMS-a.

Vidim da je VIP podržan operater od Facebooka, pa sam čak razmišljao da uzmem neki VIP broj pa verificiram account i bacim karticu. Ali u slučaju problema, neću moći ponovo primiti kod jer nemam više taj broj.. :///

Jel netko već imao ovakav problem?

0 0 hvala 0
16 godina

Čini mi se da je tema već bila, problem je oko Facebooka. Verifikacija ne radi ni u BiH, barem ne na mreži BH Mobile.

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.

0 0 hvala 0
15 godina

I ja sam imao isti problem HT Eronet), ali nije ti to do operatera nego Fecebooka. JA 2 dana nisam imao pristup računu, nakon toga odjednom su počeli dolaziti sms-ovi s šiframa za pristup.

Pričekaj par dana, ako ti ne dođe sms jedini način da vratiš pristup računu je da facebook-u pošalješ sliku osobne, putovnice da bi oni tu sliku mogli usporediti s tvojim slikama na faceu. Ako im budeš slao sliku samo zatamni serijske brojeve i ostale podatke osim imena, slike i države.

Moja preporuka je da sačekaš par dana, pa kad ti dođe sms ulogiraš se i isključiš sms verifikaciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Baš sam gledao da li je bila tema ali nisam našao.

A ništa, pustit ću onda tjedan dana pa da vidim hoće li što doći.

Kad već pitam, ni Timeline ne mogu uključiti, da li je to možda zato što mi account nije verificiran?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Facebook SMS verifikacija računa
NeckerCube kaže...

Kad već pitam, ni Timeline ne mogu uključiti, da li je to možda zato što mi account nije verificiran?

Ja sam otvorio temu vezanu za ovo prije možda 5 dana. Evo Facebook nikako da to popravi, nemogu uć na račun već nekih 10 dana.

Neznam više šta da radim, neda mi se pravit novi račun!

13 godina
neaktivan

meni je uredno stiglo danas, pravio sam novi profil. Opcenito me zivciraju te mnogobrojne i razne verifikacije preko mobitela, ovoga, onoga...cuo sam da su ljudi znali imati slican problem. A jeste pokusali dojaviti u njihov neki Hrlp centar ili tako nesto??

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Facebook SMS verifikacija računa
Conndor kaže...
NeckerCube kaže...

Ja sam otvorio temu vezanu za ovo prije možda 5 dana. Evo Facebook nikako da to popravi, nemogu uć na račun već nekih 10 dana.

Neznam više šta da radim, neda mi se pravit novi račun!

Pošalji e-mail facebook službi za korisnike da ne možeš pristupiti svom računu iz razloga što ne primaš sms s verifikacijskim kodom. 

Nakon toga ćeš dobiti automatizirani odgovor u kojem ti piše da pošalješ sliku osobnog dokumenta koji je i u boji, na slici se mora vidjeti:

- ime i prezime

- slika

sve ostale podatke slobodno zatamni

Nakon što si poslao dokument u roku od par dana će ti biti omogućem pristup računu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 20:05 (abt).
13 godina
neaktivan

imao sam sličan problem, kod nije nikad stigao na par brojeva mobitela, da bi kasnije ukucao broj od frenda na koji je kod uredno stigao. Ocito kod njih nesto debelo ne stima.

0 0 hvala 0
13 godina

Da neotvaram novu temu..uglavnom netko mi bio provalia na email i facebook..email sam dobila nazad tako da sam zvala net.hr i sredili su mi ga ipak ga koristim 8g pa..a sto se tice fb nisam..a nezelim novi profil otvarati..frendica ga blokirala tako da niako nemogu na njega ici..poslala sam im jedno 4puta kopiju osobne ali niakkav odgovor od nji..ima da poludim..jel mi netko moze pomoci oko toga jer zelim nazad svoj profil stari :-/ help

0 0 hvala 0
13 godina
Zar nitko nista nezna oko toga? :-/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice