Facebook pitanjce

poruka: 13
|
čitano: 2.416
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Facebook pitanjce

E dal mi može neko reči dal postoji neka aplikacija ili nešto kaj bi si složio da na profilu imam sastrane ko neki music player u kojeg bi ja stavio svoje pjesme s pc...kaj bi ja mogao slušati a i oni koi bi posjetili moj profil..

HVALA

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook pitanjce

jeli istina da je facebook CIA-ina....fora za dobivanje informacija na laki nacin...???

ima tu sigurno istine a ne da je neki tam englez bla bla bla bla bla

99 % balkanaca sluša balkansku narodnu glazbu , ako si ti.....................A NE NISAM...........
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 0:30 (meluka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Facebook pitanjce
meluka kaže...

jeli istina da je facebook CIA-ina....fora za dobivanje informacija na laki nacin...???

Ma,ljudi svasta pricaju. Uostalom,koga briga?

Od mene nista pametno ne mogu uzeti.

15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
meluka kaže...

Ma,ljudi svasta pricaju. Uostalom,koga briga?

Od mene nista pametno ne mogu uzeti.

a koga briga?

a jako me zanimaju te obavještajne službe jer nitko ništa nezna o njima.....

toliko tajnosti....

a opet kaj nisu u njihovim rukama cijeli svijet?!?!?!?!

99 % balkanaca sluša balkansku narodnu glazbu , ako si ti.....................A NE NISAM...........
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 0:34 (meluka).
15 godina
neaktivan
Facebook pitanjce

ma ne vjerujem da cia ima ista s tim..netreba njima facebook da bi nasli neke informacije o  njima a cuj o facebooku se treba brinut a koda se teroristi i zlocinci imaju vremena prijavljivat na faceoobk i redovito gledat notificationse

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

E dal mi može neko reči dal postoji neka aplikacija ili nešto kaj bi si složio da na profilu imam sastrane ko neki music player u kojeg bi ja stavio svoje pjesme s pc...kaj bi ja mogao slušati a i oni koi bi posjetili moj profil..

HVALA

Ima onaj Free Music Player i Babulous Music,mada ovaj prvi je popularniji.To sam vidio u nekih u profilu,ja ne koristim pa ne znam rec nista podrobnije o njima.

Ne moze to bez kabla
17 godina
neaktivan
Facebook pitanjce

poz , čitao sam malo na  forumu i nisam našao odgovor :(

zanima me dali je moguće da mi dođe obavjest u obliku poruke , kada me npr . neko doda ko frenda , napiše nešto na zidu , pošalje private messages....??

Najbolja stvar u Zagrebu ? Vlak za Split :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa moze ti doci obavijest na e-mail.....jeli to misliš???

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
16 godina
protjeran
Facebook pitanjce

Mene zanima: Aplikacija koja mjeri moj omjer prijatelja Muško-Žensko i nešto da znam ko ki gleda profil...

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
meluka kaže...

sry nisam se do kraja izjasnio u svome pitanju .... obavijest na mob

Najbolja stvar u Zagrebu ? Vlak za Split :)
17 godina
Facebook pitanjce

kako na facebooku napisat tekst tipa : tekst to me zanima ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maky kaže...
meluka kaže...

sry nisam se do kraja izjasnio u svome pitanju .... obavijest na mob

slozis si da ti dolazi na mail, i onda si mail forwardas na mobitel. ako si na t-mobileu, na adresu 385981234567@sms.t-mobile.hr (naravno tvoj broj umjesto 385981234657, moze i 099 i 098 brojeve) a za ostale mreze neznam, nek neko napise dal ima...

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice