E dal mi može neko reči dal postoji neka aplikacija ili nešto kaj bi si složio da na profilu imam sastrane ko neki music player u kojeg bi ja stavio svoje pjesme s pc...kaj bi ja mogao slušati a i oni koi bi posjetili moj profil..
HVALA
E dal mi može neko reči dal postoji neka aplikacija ili nešto kaj bi si složio da na profilu imam sastrane ko neki music player u kojeg bi ja stavio svoje pjesme s pc...kaj bi ja mogao slušati a i oni koi bi posjetili moj profil..
HVALA
pa jer nije to ovo?
http://www.facebook.com/apps/application.php?id=2550392059
jeli istina da je facebook CIA-ina....fora za dobivanje informacija na laki nacin...???
ima tu sigurno istine a ne da je neki tam englez bla bla bla bla bla
jeli istina da je facebook CIA-ina....fora za dobivanje informacija na laki nacin...???
Ma,ljudi svasta pricaju. Uostalom,koga briga?
Od mene nista pametno ne mogu uzeti.
Ma,ljudi svasta pricaju. Uostalom,koga briga?
Od mene nista pametno ne mogu uzeti.
a koga briga?
a jako me zanimaju te obavještajne službe jer nitko ništa nezna o njima.....
toliko tajnosti....
a opet kaj nisu u njihovim rukama cijeli svijet?!?!?!?!
ma ne vjerujem da cia ima ista s tim..netreba njima facebook da bi nasli neke informacije o njima a cuj o facebooku se treba brinut a koda se teroristi i zlocinci imaju vremena prijavljivat na faceoobk i redovito gledat notificationse
HVALA
Ima onaj Free Music Player i Babulous Music,mada ovaj prvi je popularniji.To sam vidio u nekih u profilu,ja ne koristim pa ne znam rec nista podrobnije o njima.
poz , čitao sam malo na forumu i nisam našao odgovor :(
zanima me dali je moguće da mi dođe obavjest u obliku poruke , kada me npr . neko doda ko frenda , napiše nešto na zidu , pošalje private messages....??
pa moze ti doci obavijest na e-mail.....jeli to misliš???
Mene zanima: Aplikacija koja mjeri moj omjer prijatelja Muško-Žensko i nešto da znam ko ki gleda profil...
sry nisam se do kraja izjasnio u svome pitanju .... obavijest na mob
kako na facebooku napisat tekst tipa : tekst to me zanima ?
sry nisam se do kraja izjasnio u svome pitanju .... obavijest na mob
slozis si da ti dolazi na mail, i onda si mail forwardas na mobitel. ako si na t-mobileu, na adresu 385981234567@sms.t-mobile.hr (naravno tvoj broj umjesto 385981234657, moze i 099 i 098 brojeve) a za ostale mreze neznam, nek neko napise dal ima...