Zavrsit cu u vjestima danas...toliko sam poznat...
naxeem je napokon zadovoljen...mozes mi sada stisnuti crni karton ako ce te to jos vise zadovoljiti...
www.eplati.com
pogledajte zadnji post
Ajmo civilizirano: sve oko tebe, meni je bila šala. Žao mi je tebe kao čovjeka, što ćeš u zatvor i žao mi je što će neki izgubiti mogućnost kupnje jeftinijih igara s manjim maržama. (dobit ćeš najviše uvjetnu kaznu, sigurno ne zatvor).
Nažalost, PDV je visok, zarade također, ali bilo je za očekivati da će te prijaviti netko i to vjerojatno netko od konkurentskih distributera, pretpostavljam dućana koji legalno posluju.
Legalistički, sam si kriv - ipak si pravno lopov koji je kad-tad trebao doći do toga da mu policija pokuca na vrata. Varanje na porezu, bez obzira u kakvoj državi, je lopovluk. Kada netko plaća porez, a drugi mu na crno ruši cijene i pravi ga budalom, normalno da će te prijaviti. Da ja radim u Algoritmu ili Crovortexu i ja bih te vjerojatno prijavio.
Mene osobno i konkretno nije briga. Ne zato što nemam empatije prema tebi , već jednostavno nemam vremena baviti se i tuđim problemima, a najmanje da nekog prijavljujem. Zašto bih te prijavio? Živo mi se fućka hoćeš li i HNB opljačkati.
Mislim da je tvoj problem što si državu, nezaštićen, potkradao "u sitno". Takvi stradaju prvi.
Oglašavanje i lopovluk jednostavno nisu dobitna kombinacija.
Uređeno: čujem, evo, da nećeš ni na sud. Drago mi je. Sad fino otvori legalni dućan i radi isu stvar.
Koliko ti imaš godina? 12? Zatvor, o čemu ti pričaš?
Netko je prijavio eplati, a što je sa enabava.net, www.cdkey.biz i ostalim ilegalnim preprodavačima koji rade već godinama. ePlati je stara nekoliko mjeseci i već su ih skuzili, a ove velike igrače nitko ništa ne pita već godinama.
Policija mora odlučiti, ili sve ili nikoga.