EPlati? zaključana tema

poruka: 151
|
čitano: 43.157
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: EPlati?
naxeem kaže...
eplati.com kaže...

Zavrsit cu u vjestima danas...toliko sam poznat...

naxeem je napokon zadovoljen...mozes mi sada stisnuti crni karton ako ce te to jos vise zadovoljiti...

www.eplati.com 

pogledajte zadnji post

Ajmo civilizirano: sve oko tebe, meni je bila šala. Žao mi je tebe kao čovjeka, što ćeš u zatvor i žao mi je što će neki izgubiti mogućnost kupnje jeftinijih igara s manjim maržama. (dobit ćeš najviše uvjetnu kaznu, sigurno ne zatvor).

Nažalost, PDV je visok, zarade također, ali bilo je za očekivati da će te prijaviti netko i to vjerojatno netko od konkurentskih distributera, pretpostavljam dućana koji legalno posluju.

Legalistički, sam si kriv - ipak si pravno lopov koji je kad-tad trebao doći do toga da mu policija pokuca na vrata. Varanje na porezu, bez obzira u kakvoj državi, je lopovluk. Kada netko plaća porez, a drugi mu na crno ruši cijene i pravi ga budalom, normalno da će te prijaviti. Da ja radim u Algoritmu ili Crovortexu i ja bih te vjerojatno prijavio.

Mene osobno i konkretno nije briga. Ne zato što nemam empatije prema tebi , već jednostavno nemam vremena baviti se i tuđim problemima, a najmanje da nekog prijavljujem. Zašto bih te prijavio? Živo mi se fućka hoćeš li i HNB opljačkati.

Mislim da je tvoj problem što si državu, nezaštićen, potkradao "u sitno". Takvi stradaju prvi.

Oglašavanje i lopovluk jednostavno nisu dobitna kombinacija.

Uređeno: čujem, evo, da nećeš ni na sud. Drago mi je. Sad fino otvori legalni dućan i radi isu stvar.

Koliko ti imaš godina? 12? Zatvor, o čemu ti pričaš?

Netko je prijavio eplati, a što je sa enabava.net, www.cdkey.biz i ostalim ilegalnim preprodavačima koji rade već godinama. ePlati je stara nekoliko mjeseci i već su ih skuzili, a ove velike igrače nitko ništa ne pita već godinama. 

Policija mora odlučiti, ili sve ili nikoga.

17 godina
neaktivan
EPlati?

Buraz, zataškavanje poreza je ozbiljna stvar. A poznato je da male ribe naj*bu prve.

Međutim, nax je karikirao, sigurno da neće biti zatvora, ali isto je tako sigurno da će biti globe.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
EPlati?

Zatvora nema jer je sve što je prodavao jeste legalno i ništa nije piratizirano.

Danny_HR kaže...

Buraz, zataškavanje poreza je ozbiljna stvar. A poznato je da male ribe naj*bu prve.

Međutim, nax je karikirao, sigurno da neće biti zatvora, ali isto je tako sigurno da će biti globe.

Neće biti nikakve globe.

Na njemu je da zatvori svoj obrt i web sajt. Za sve što je prodavao je imao potpisan ugovor i sve račune koje je igre kupio.

Bez brige.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 14:19 (Weky).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema to veze s time Weky. Radio je na crno, nije prijavljivao ni plaćao porez. O tome se radi.

On ima račune za ono što je on kupio, ali nije platio porez na svoju proviziju. Da je radio bez provizije nikakvih problema nebi bilo. Jer ja smijem bilo kome bilo što kupiti u bilo kojoj količini. Međutim ako tu uslugu naplaćujem morao bi platiti porez.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 14:21 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nema to veze s time Weky. Radio je na crno, nije prijavljivao ni plaćao porez. O tome se radi.

On ima račune za ono što je on kupio, ali nije platio porez na svoju proviziju. Da je radio bez provizije nikakvih problema nebi bilo. Jer ja smijem bilo kome bilo što kupiti u bilo kojoj količini. Međutim ako tu uslugu naplaćujem morao bi platiti porez.

Slažem se. Ali, ako njemu nedaju da tako radi zašto onda onima koje sam gore naveo daju? Kako to da njih nitko ništa ne pita? A oni rade već godinama! Svi dobro znamo za Amstela, taj lik je radio 5 i više godina koristeći usluge državne firme (pošta) i nitko mu ništa nije mogao. To znači da su neki u ovoj državi veći od zakona.

Neznam koliko je moguće i legalizirati ove dijelatnosti, jer koliko znam domaći distributeri često imaju ekskluzivne ugovore s proizvođačima igara i na osovu toka deru astronomske marže.

15 godina
EPlati?

Znaci,kao sto rekoh,ja sam jucer prijavio eNabava i Base Host,sorry,ali sumnjam da me netko od njih prijavio,jer jucer mi je bilo direkt receno da sam bio prijavljen od strane gradana RH i nesmiju mi nikako dati njegov identitet,ja sam onda uredno njima jucer prijavio base host i enabavu

eplati.com
Moj PC  
5 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Znaci,kao sto rekoh,ja sam jucer prijavio eNabava i Base Host,sorry,ali sumnjam da me netko od njih prijavio,jer jucer mi je bilo direkt receno da sam bio prijavljen od strane gradana RH i nesmiju mi nikako dati njegov identitet,ja sam onda uredno njima jucer prijavio base host i enabavu

Iskreno, baš zbog toga što si ti na kraju napravio, sumnjam da bi te netko od njih prijavio jer znaju da bi to moglo uzrokovati i to da oni zatvore svoj posao. Sumnjam da je netko dovoljno glup za takvošto.

"Krivac" je vjerojatno neki nezadovoljni kupac ili netko s kime si se pokačio na nekom forumu, jer bio si prilično aktivan koliko sam pohvatao. Nekome si se zamjerio dovoljno da te prijavi.

17 godina
neaktivan
EPlati?

Ja mislim da ga je konkurencija prijavila. E sad, ako je stvarno tako onda sumnjam da su tako glupi da drzavi ne placaju nista dok druge prijavljuju.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
EPlati?

Pa nemojte sad sve potuzakat, di cemo mi kupovat key-eve i bonove?

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Srednji kaže...

g2play, steam, gane.co.uk

16 godina
Weky kaže...
Srednji kaže...

g2play, steam, gane.co.uk

A drzava nas uci da je domace je domace...{#}

Edit: Kako ce nam bit bolje kad nam gase domace i tjeraju na strano...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 15:41 (Srednji).
15 godina
EPlati?

Jucer dok je teta pisala izvjesce pokraj mene,ja sam se samo smjeskao i smijao,nisam se mogao suzdrzati,znao sam da ce jednog dana doci,ali di meni prvome,enabava vec u funkciji tako dugo i bez problema,to me najvise razljutilo,da me nije neki naivac i gad tuzio,jos bih dan danas radio punom parom,a jucer sam pricao s bivsim partnerom,koji je bio samnom od pocetka,i krajem ove godine ili pocetkom druge,ocekujte firmu eplati,nadam se da su ovo dobre vijesti

eplati.com
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
eplati.com kaže...

Jucer dok je teta pisala izvjesce pokraj mene,ja sam se samo smjeskao i smijao,nisam se mogao suzdrzati,znao sam da ce jednog dana doci,ali di meni prvome,enabava vec u funkciji tako dugo i bez problema,to me najvise razljutilo,da me nije neki naivac i gad tuzio,jos bih dan danas radio punom parom,a jucer sam pricao s bivsim partnerom,koji je bio samnom od pocetka,i krajem ove godine ili pocetkom druge,ocekujte firmu eplati,nadam se da su ovo dobre vijesti

Samo da ti nastavis radit, ja ti drzim palceve...

16 godina
EPlati?

To što su te prijavili znači samo jedno, izgleda da ti mušterije nisu bile zadovoljne za razliku od konkurenata .

Glupo je optuživati nekoga bez ikakvih dokaza, pa je zato bolje šutjeti.

جيمس كوكان
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Otvori ti lijepo firmu sa retail proizvodima i probaj biti konkurentan sa cijenama. To se traži, lako za keyeve i pi*darije.

15 godina
eplati.com kaže...

Sretno. Ja te podrzavam. Ti nisi ni do koljena sjebo drzavu koliko su nasi politicari :)

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
EPlati?

Uglavnom,dannyju sam rekao pa cu sada ovdje svima,ocekujte me da cu biti nas domaci Hrvatski Game.co.uk,znaci nema vise ovog vrtica s keyevima nego sve kao iz ducana ce biti,racun,dvd,kutija,key,razumijete me =)

eplati.com
Moj PC  
22 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
eplati.com kaže...

Uglavnom,dannyju sam rekao pa cu sada ovdje svima,ocekujte me da cu biti nas domaci Hrvatski Game.co.uk,znaci nema vise ovog vrtica s keyevima nego sve kao iz ducana ce biti,racun,dvd,kutija,key,razumijete me =)

To se traži!

17 godina
neaktivan
To te ja pitam bejbe!
15 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Samo da nebude prčvarnica k'o CroVortex

16 godina
eplati.com kaže...

Drzim fige, nekak sam si i mislil da budes, zato nisam trazil povrat love za wow bon...

15 godina
eplati.com kaže...

Nije mi drago kaj ti se dogodilo, i sam kažeš da sumljaš da su te oni prijavili, znaš kak se kaže da je pretpostavka majka svih zaheba

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
15 godina
odjavljen
EPlati?

Dakle, eplati2 počinje sa radom u neko doba iduće godine, te će se prodavati samo boxed kopije igara neotvarane naravno, + račun i sve,

Cjene ce biti negdje kao da naručujete sa game.co.uk + poštarina = dakle prosječno 300-350KN što je odlično jer nemroate čekati zezanciju sa poštom.

Stay sharp!

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Mislim da ti to ne ide sad na čast što si prijavio ostalu dvojcu, i još se k tome pohvalio na forumu za taj čin. Ako si ih već prijavio to si morao ostavit za sebe. Ali dobro tko sam ja da tebi pametujem{#}

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ma i napisao sam kasnije, ali on je morao otvoriti novi account i komentirati. Svašta. A ono prijavljivanje eNabave itd. hahahaha.

S djecom leći...

Eplati, čini se meni da tebi još brkovi nisu počeli, jelda? - Fino se uhvati posla i ne biti kriminalac. :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
naxeem kaže...
Danny_HR kaže...

Ma i napisao sam kasnije, ali on je morao otvoriti novi account i komentirati. Svašta. A ono prijavljivanje eNabave itd. hahahaha.

S djecom leći...

Eplati, čini se meni da tebi još brkovi nisu počeli, jelda? - Fino se uhvati posla i ne biti kriminalac. :)

Pozdrav prijatelju dragi,bas mi je drago sto pises ovo,otvaranje novog racuna itd,ako imas bilo ikakav najmanji dokaz bilo sta da sam ja radio novi account,placam pivu i cevape cijelom forumu i tvojim brkovima

eplati.com
17 godina
neaktivan

Naporan si mi...

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
EPlati?

Mene ne zanimaju baš ova prepucavanja već me zanima kad će biti vraćeni novci nama koji nismo dobili keyeve...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
EPlati?

Inače, brojali smo, i ima više onih koji su fejkali uplatnicu da su uplatili i da žele novac nazad, ali jako zanimljivo banka nije registrirala njihovu uplatu.

LOL

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
EPlati?

Prije 10 minuta je svima vracen novac svima,na PM posalji ime i prezime uplatitelja da ti potvrdim sve

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice