eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.392
|
čitano: 5.261.969
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pogledaj ostale oglase tog proizvoda , pa ako je najmanja cijena uzmi , ovako nezz koliko košta u hrvatskoj :( sorry

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cijena se kreće oko 50$. Jel valja uopće taj uređaj?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: eBay - pitanja i odgovori

He.

Probaj proć carinu s tim...

15 godina
neaktivan
Loz kaže...

He.

Probaj proć carinu s tim...

Zašto tako?

16 godina
neaktivan

Zato što je to "no name uređaj".Ne postoji u bazi odobrene opreme.

Mora proć analizu u HAKOM-u,imat certifikate itd...

15 godina
titan kaže...

Cijena se kreće oko 50$. Jel valja uopće taj uređaj?

sta pricas ti.. pogledaj uredaj platis 50$ a postarina tom covjeku da ti posalje taj uredaj dolje navedena za hrv 59$ i jos ako te nasi na carini uhvate s tim mrcvarit :(

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
14 godina
protjeran

Evo jucer sam dobio ovaj MAIL,danas pogledao stanje racuna i nema tih 200kn!

Kada ce mi novac biti na racunu?

Hi
Good news! eBay Customer Support has reviewed the case and made a final decision. We issued you a full refund of $32.50 on Jul 09, 2010 through PayPal. The refund includes the purchase price plus original shipping. Please log in to PayPal to get your refund.
This case is now closed.

0 0 hvala 0
16 godina

Strpi se dan dva, sjest ce to, ali te transakcije vamo tamo dok prodju, treba koji dan.

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sto ako narucim haljinu preko ebaya koja dođe oko 25 dolara i pise free shipping,kako to prolazi na carini tj.jel se mora jos dodatno nesto platiti?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ivana_031 kaže...

sto ako narucim haljinu preko ebaya koja dođe oko 25 dolara i pise free shipping,kako to prolazi na carini tj.jel se mora jos dodatno nesto platiti?

Ma neces trebati nista platiti,doci ce ti paket doma.

16 godina
ivana_031 kaže...

Da... mislim da nece... samo pripazi sa parfemima... na to ti se carinici pale jer ti naplacuju porez na luksuz

I'm going woo woo
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
ivana_031 kaže...

Da... mislim da nece... samo pripazi sa parfemima... na to ti se carinici pale jer ti naplacuju porez na luksuz

Isprva kada sam počeo preko neta naručivati, mislio sam da je carini posao provjeriti dali ima u robi oružija, droge i takvih stvari.No sada ispada da i kad nađu tak nešt, neće uzet nego će ti naplatiti......Kalašnjikov potpisan od Bin Ladena.....100$ free shipping, znači carina od nekoh 70-80 kn + PDV.

Belji se

Dont bug me!
16 godina
neaktivan

Naruči pištolj iz Amerike,pa reci kako si prošao na carini...

14 godina
neaktivan
Loz kaže...

Naruči pištolj iz Amerike,pa reci kako si prošao na carini...

nisi skužio na što sam mislio..... -.-

Dont bug me!
14 godina
neaktivan
ma cek, sta je to rabljeno il original roba?
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
ivana_031 kaže...

Ovi u bih se ne pale ;)

Ja narucio bvlgari i prosao uredno. 1,5 eura carinski pregled platio ;)

:)
14 godina
neaktivan

Jel zna neko da mi kaze dobrog prodavca za Laptopove na Ebayu... i naravno jeftiniog :))))

hvala...

0 0 hvala 0
16 godina
igić222 kaže...

Jel zna neko da mi kaze dobrog prodavca za Laptopove na Ebayu... i naravno jeftiniog :))))

hvala...

Neznam koliko ti je to pametno.

Ali pogledaj bilo koga koji ima dobar rating i dovoljan broj prodanih itema.

I'm going woo woo
14 godina
protjeran

Jel neko dobio onaj kupon od Ebay-a?

0 0 hvala 0
14 godina

Koji kupon?

Ako ne znaš točno o čemu se radi onda ne daj nikakve podatke i ni slučajno se ne moj logirat na ebay preko maila ili nekog kupona.

14 godina
protjeran
miki1981 kaže...

Koji kupon?

Ako ne znaš točno o čemu se radi onda ne daj nikakve podatke i ni slučajno se ne moj logirat na ebay preko maila ili nekog kupona.

http://yfrog.com/j5newbitmapimagefqp

15 godina
neaktivan

Ma koja je ovo piz#a materina!!!!!!!!!

Unesen broj kartice i kaže da je na drugom acc-u. Ja iman samo ovaj. Maloprije san vamo stavia izgleda kartice da pitan vas za broj.

Pa nije mi valjda neka budala ukrala!!!!!!!!! :@

Šta da radin usra san!!!!!!!!!

a da i ja nešto napišen :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 18:37 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ovako je točno bilo. Prije misec dva sam kupia jednu majicu s ovim acc-om i s ovom karticom. I sad kad idem kupit ovaj headset traži me da upišen ponovo. Onda se nisan moga sitit di točno piše broj kartice. Pa san slikak karticu i stavia ovde. I onda san se sitita da je to vjerovatno ovi gornji broj, iša ga upisat i kaže da je na drugom acc-u.

A u pm pa ja stalno u neke probleme!!!!!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 19:05 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dr. zlo kaže...

Evo ovako je točno bilo. Prije misec dva sam kupia jednu majicu s ovim acc-om i s ovom karticom. I sad kad idem kupit ovaj headset traži me da upišen ponovo. Onda se nisan moga sitit di točno piše broj kartice. Pa san slikak karticu i stavia ovde. I onda san se sitita da je to vjerovatno ovi gornji broj, iša ga upisat i kaže da je na drugom acc-u.

A u pm pa ja stalno u neke probleme!!!!!!!!!!!!!!!!

Bez ljutnje molim te, ali odakle ti ideja da slikas karticu i postas je ovdje? Pa ljudi jeste vi normalni? Samo to imam za reć.

A sad kad već jesi to napravio, ja ne znam šta čekaš, prijavi kradju kartice, blokaj je i traži banku nek izda drugu...

...postat karticu na forum...ne znam...a mislio sam da sam sve vidio po forumima, ali ovo...

@Rott - ja to nisam dobio pa ne znam, uglavnom ako si dobio na svoj email onda taj email u kojem si dobio taj bon samo forwardaš na adresu spoof@ebay.com

To možeš napravit sa bilo kojim mailom koji dobiješ i vezan je uz ebay a ti nisi siguran da li je došao baš od njih. To je tako zato jer ima odvratno puno spoof mailova, i za ebay i za paypal koji ti pokušavaju ukrast na takve načine login i pass. Ono što je sigurno je onda kad dobiješ identičan mail i u svoj my ebay inbox i u svoj email inbox. Sve ostalo ti je bolje provjeriti. Ja osobno provjerim SVAKI email kojeg nemam u svom my ebay inboxu a traži me bilo kakvo upisivanje mojih korisničkih podataka kad želim pratiti link iz maila.

Nadam se da ti je jasno. Javi kako je prošlo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 19:51 (miki1981).
14 godina
protjeran
miki1981 kaže...
dr. zlo kaže...

@Rott - 

Javi kako je prošlo.

Staviti broj svoje kartice na forum! Izlanuo se

Proslo je super,taj bon dobijes kada trazis povrat novca preko ebay-a!

Oduševio me Ebay,vratili su mi novac za samo 5 dana!Stvarno super!

14 godina

E odlično, baš mi drago. Nisam nikad imao slučaj kao ti, da sam nešto kupio a seller nestao, ima jesam koji put povrat od prodavača, ali to onda on vraća direkt na paypal tj u našem slučaju ide direkt na račun

15 godina
neaktivan

kartica je blokirana....molim modove da izbrišu ove moje gornje postove da ne ispadan redikul više......

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav ekipa. Kupio sam neki dan jednu stvar na ebay-u i nakon sto sam je platio dosao mi je mail od ebay-a: ebay listing removed(401981604). Pitao sam prodavaca da li ce on poslat paket i rekao mi je ovo:  please send me the ebay # or the paypal payment # so i can look it up. Ako netko zna, zanima me sto mu to tocno moram poslat.

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice