Dva različita Firefoxa

poruka: 10
|
čitano: 876
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dva različita Firefoxa

Pozdrav!

Je li moguće imati na istome računalu/useru instalirana dva različita Firefoxa?
Da jedan koristim ja i da se u njemu pojavljuje moj history, bookmarksi i tabovi, a da drugi koristi netko drugi. Da ih ništa ne povezuje, ni suggestioni, ništa.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dva različita Firefoxa

Može, ali ćeš se morati malo pozabaviti s korisničkim profilima. Najlakše rješenje u tvom slučaju je korištenje portabilne verzije Firefoxa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 23:53 (Marko :D).
14 godina
neaktivan
Shift-right click, run as different user.

Mozes i napravit shortcut za doticnu radnju, ili vise shortcuta ako hoces vise razlicitih browsera.

https://community.spiceworks.com/how_to/111761-how-to-create-a-shortcut-in-your-start-menu-to-run-an-application-as-a-different-user

0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

On želi na jednom računu imat dva instalirana Firefoxa.

14 godina
neaktivan
On zeli dva odvojena firefoxa, tj. odvojene postavke, a to se dobije sa sa goreopisanom postupkom.

Nista nece dobiti sa time ako istu .exe fajlu kopira na dva mjesta, bitan je user environment.

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dva različita Firefoxa

Al ga komplicirate... Firefox ima ugrađenu podršku za rad sa više profila. Dovoljno je napraviti drugi profil i napraviti novi shortcut koji u putanji ima taj novi profil. Upute kako se to radi.

Kakav crni portabilni...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ovo je izvrsno!
Hvala 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
neaktivan
Ne znam o kakvoj komplikaciji pricas, pa to isto sam mu ja napisao (koristeci windows a ne firefox profile, pretpostavio sam da drugi korisnik vec ima account na masini). No nevermajnd...
14 godina
neaktivan
mcf kaže...
Ne znam o kakvoj komplikaciji pricas, pa to isto sam mu ja napisao (koristeci windows a ne firefox profile, pretpostavio sam da drugi korisnik vec ima account na masini). No nevermajnd...

Which part of "Je li moguće imati na istome računalu/useru instalirana dva različita Firefoxa?" you didn't understand?

16 godina
odjavljen
mcf kaže...

Pa lijepo je napisao, na istom useru.

A ako kreiranje novog win usera nije kompliciranje u odnosu na ovo, onda stvarno ne znam. No nevermajnd...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice