DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 438.038
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
dejan001 kaže...
Krešo91 kaže...
dejan001 kaže...

Bok ljudi,

danas naručio ovo i ovo ukupne cijene USD 28.89. Naravno budala nije naručila GIFT naljepnicu {#}. Da budem iskren nisam ranije ni znao da to ima za naručiti. Probao sam kasnije je uzeti ali gotovo. Sad me interesira da li će mi odvaliti carinu jer to graniči s oni 160kn. Također interesira me da li ima teorije da paket dodje kući ili uvijek moramo po njega u poštu? hvala

Ako ne prelazi 160 kn nebi trebali ni gledat

A kako znaju cijenu, jedino ako im donesem račun!?  Da li Dealextreme u pakete stavlja svoj račun gdje piše cijena?

Ne stavljaju, ja sam kupovao par 20ak puta i nijednom nije bilo računa, ali do sad sam svaki put stavljao onu gift naljepnicu.

Osim toga oni to traže po svojim katalozima i ako ne nađu, onda nađu nešto slično, pa bace cijenu bzvz, a ako se ti ne slažeš, moraš donijeti izvod sa paypala, sa računom koji si platio...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
14 godina
neaktivan

Pa dobro ako po današnjem tečaju računam:

5,170467 * 28.89 = 149.37 (HNB prodajni)

Znači, paket ne prelazi ni 150kn, tako da se ne bih trebao brinuti. Jesam li u pravu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, akoti carine nemoj preuzeti paket negu samo uzmi papiric i odnesi im izvadak paypala tamo izali se.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
dejan001 kaže...

Pa dobro ako po današnjem tečaju računam:

5,170467 * 28.89 = 149.37 (HNB prodajni)

Znači, paket ne prelazi ni 150kn, tako da se ne bih trebao brinuti. Jesam li u pravu?

Jesi.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
14 godina
neaktivan

Hvala ljudi!

1 0 hvala 0
15 godina

naručio sam par stvarčica 6/5/2011 i sastrane piše Order Received, i odem na tracking i tamo stoji Insert item into bag (Otb) već oko 10 dana.... zašto to već nisu poslali ? a jedan paket koji sam naručio poslje ovog, došao je danas

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a što se tiće adrese, gdje se ona upisuje, ili kada platim sa paypalom, paketić mi dolazi na onu adresu?

Kako tu to funkcionira.

Upravo sam napravio acc. ali neču još ništa kupiti dok ne saznam to za adresu.{#}

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ijedna dobra duša da mi preporuči i naruči jedno vanjsko kućište za 3.5" disk?

Naravno ja vama uplatim na račun,a vi naručite za mene.

Hvala :)

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pandza94 kaže...

Ijedna dobra duša da mi preporuči i naruči jedno vanjsko kućište za 3.5" disk?

Naravno ja vama uplatim na račun,a vi naručite za mene.

Hvala :)

imas u linksu jedno izvrsno od lc powera za 179 kn, e-sata i usb 2.0 :)

kvalitetne je izrade i ima plavu ledicu, kul dizajn, bruseni aluminij stil, jako dobro cuva hladne temperature

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
Genoxxx kaže...

naručio sam par stvarčica 6/5/2011 i sastrane piše Order Received, i odem na tracking i tamo stoji Insert item into bag (Otb) već oko 10 dana.... zašto to već nisu poslali ? a jedan paket koji sam naručio poslje ovog, došao je danas

pomoć {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
17 godina
Genoxxx kaže...
Genoxxx kaže...

pomoć {#}

Najbolje bi bilo da pitaš njih

15 godina
denix kaže...

Najbolje bi bilo da pitaš njih

riješeno... hvala {#}

14 godina

imam problem narucio sam paket vrijednosti 18$ nisu ga vec 2 tjedna poslali pise order recived pa me zanima jel mogu ja dodati jso nesto u tu kosaru (onu gift naljepnicu) i kada ce to poslati i hoce li dodavasnje necega usporiti proces slanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dali je ko narucivao ps3 laser ?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
šiloman kaže...

dali je ko narucivao ps3 laser ?

Ja sam i sve 5.

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/
16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

imam problem narucio sam paket vrijednosti 18$ nisu ga vec 2 tjedna poslali pise order recived pa me zanima jel mogu ja dodati jso nesto u tu kosaru (onu gift naljepnicu) i kada ce to poslati i hoce li dodavasnje necega usporiti proces slanja

ne zabrinjavaj se dok ne prodje 2 mjeseca a ne dobijes robu. Ili, ako te to smeta, otkazi narudzbu i trazi novce natrag.

Inace, kad jednom potvrdis narudzbu, ne mozes nista dodavati.

Netko gore je pitao vezano uz adrese: Kad otvoris papal racun tamo definiras adresu, dealextreme kod plaćanja pokupi tu adresu i po defaultu salje posiljku na nju. Ne trebas nista posebno definirati.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
15 godina
neaktivan

Jel trebam imat account na deal extreme  da bi nesto kupio???

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da netrebas ali je bolje da se regas!

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
14 godina
neaktivan

Evo i moje iskustvo s novom brzinom DX-a i kupovinom jačih lasera.

Crveni laser jačine 200mW, cijene 29 $ naručen 17.5. poslan 19.5. stigao 6.5. bez ikakvih problema.

Zeleni laser jačine 200mW, cijene 46 $ naručen 23.5. poslan 25.5. stigao 3.6. bez ikakvih problema.

I 5 originalnih Panasonic(nepunjive, 2 UltraFire punjive CR2 baterije s punjačem, što je sve ukupno 16$ (kod nas dvije Sony CR2 baterije stoje 50kn!), naručeno 25.5. poslano 27.5 stiglo danas.

Uglavnom, da se zaključiti kako je DX prosječno vrijeme dostave s 20 dana spustio na 12 i da je vjerojatnost zastoja jačih lasera barem u mome slučaju, vrlo mala.

Evo i par slikica:

Laseri u kutijama Laseri u kutijama
Baterije Baterije
R200mW,G10mW,G200mW R200mW,G10mW,G200mW
10mW,200mW,200mW 10mW,200mW,200mW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AntGadget kaže...

Crveni laser jačine 200mW, cijene 29 $ naručen 17.5. poslan 19.5. stigao 6.5. bez ikakvih problema.

Zeleni laser jačine 200mW, cijene 46 $ naručen 23.5. poslan 25.5. stigao 3.6. bez ikakvih problema.

I 5 originalnih Panasonic(nepunjive, 2 UltraFire punjive CR2 baterije s punjačem, što je sve ukupno 16$ (kod nas dvije Sony CR2 baterije stoje 50kn!), naručeno 25.5. poslano 27.5 stiglo danas.

Uglavnom, da se zaključiti kako je DX prosječno vrijeme dostave s 20 dana spustio na 12 i da je vjerojatnost zastoja jačih lasera barem u mome slučaju, vrlo mala.

Evo i par slikica:

Kako nesto moze biti poslano prije nego je naruceno.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Inače, ljudski rod uslijed postojanja redundancije moze samostalno raspoznati lapsus u ovome slucaju calami i nadomjestiti ga logički odgovarajucim. U ovome slucaju raspoznavanju lapsusa pomaze i ovo sto si napisao. Pa ce tako ljudi uz dva niza rastucih datuma shvatiti da se i u trecem mora dogoditi rast odnosno umjesto 5.5. 6.5. Eto, samo očita pogreška u pisanju, a pošto si ti postavio pitanje koje bi novu informaciju donijelo samo onome tko nije primijetio redundantni dio moje poruke i uz pomoć njega došao do trazenog.
17 godina
Intelovac123 kaže...
AntGadget kaže...

Evo i par slikica:

Kako nesto moze biti poslano prije nego je naruceno.

A ti nisi čuo za vremenskog putnika{#}

Sarkazam-najbolji odgovor protiv glupih pitanja{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
15 godina
neaktivan

.evo upravo sam pokusao narucit sa deal extrema i jednostavno nece :S..jer kad ocu narucit pita me valid phone or mobile phone number i ja naravno upisem svoj broj ovako +38591******* i on svejedno kaze da nevalja...molim vas pomoc..

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Umjesto plusa baci dvije nule (00385....)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Stigle mi slušalice....KILLER BASS, mislim da ću oglušit {#}{#}

Naručio 4. 5. Stiglo danas

Prezadovoljan sam sa sluškama, stvarno bass ubija {#}

BTW Piše na njima da su SONY-jeve, model MDR-E11, ali kad tražim na netu iste te izbaci mi nešta potpuno drugo.....kako god bilo, odlične su. Moja preporuka svakako {#}

EDIT: slika

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 11:37 (Krešo91).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Krešo91 kaže...

Stigle mi slušalice....KILLER BASS, mislim da ću oglušit {#}{#}

Naručio 4. 5. Stiglo danas

Prezadovoljan sam sa sluškama, stvarno bass ubija {#}

BTW Piše na njima da su SONY-jeve, model MDR-E11, ali kad tražim na netu iste te izbaci mi nešta potpuno drugo.....kako god bilo, odlične su. Moja preporuka svakako {#}

EDIT: slika

evo neki dan mi te sluške došle i još jedne.... stvarno su zakon a bass strava, definitivno preporuka {#}

e btw dal zna ko kako prepoznat kopiju reybana i original naoćala.... 5$

15 godina
To su fejk naravno! Neznam sta ocekujes za 5$! Osim po natpisima stakla kod raybana su kvalitetnija 10000x! Na desnoj strani pise made in italy na lijevoj rb i oznaka modela! Na onim nosacima za nos pise rb kao i na lijevom staklu urezano na desnom staklu pise rayban i na ovom modelu mislim da treba pisat rayban na sredini kod nosaca za nos! Sad sam na mobu pa nemogu bas tocno opisat sve imam ja original ali ne ovakve vec topbar
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
zelenbic kaže...

zasto si vi samo ne izvadite karticu? imate u zabi one poklon kartice sa 200,500,1000 kn na sebi ja koristim takvu(iako sam maloljetan) s njom nemrete ic u minus a mozete otvrit pay pal racun i kupovat prek neta i u ducanima obicnima

To misliš na zaba avenue mall poklon karticu?

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
14 godina

da s njom ja uredno placam preko neta

15 godina

ocete vidjet kako izgledaju oakley naocale nakon mjesec dana nosenja? mozda i manje...

dakle nakon 10-15 dana su napukli okviri, nisam AMA BAS NISTA napravio, jednostavno sam otvorio okvire da cu ih staviti na lice...i bum...

i onda sam ih zaljepio nekako, pa je trajalo jos toliko negdje 2 tjedna...max!

i eto opet ista akcija (rasklapanje okvira prije stavljanja na lice) i eto opet pukle, ovaj put pukle kako bog zapovijeda...

neznam dal da im prigovorim, sta mogu, poslati opet iste koje ce puknuti ne nakon mj dana nego nakon 2...stvarno neznam...

i inace, rijec je o focalprice-u, ali se govorilo o izdrzljivosti fus naocala...

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice