Dal promijenim ip adresu ili nesto drugo

poruka: 18
|
čitano: 2.939
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dal da promijenim ip adresu ili nesto drugo

kada skidam nekaj kaj se sastoji od više fileova na stranicama kao sto su rapidshare ili slicno

uvijek nakon sto skinem prvi file moram pricekati nakon toga recimo oko 20 minuta

da bi mogo skinuti iduci file,

da bi mogo odma nakon sto skinem prvi file,downloadati onaj iduci trebo bi promijeniti ip adresu nekak brzo,

mada sam nekaj isto u vezi toga procito da ako promijenim ip adresu , nakon toga ce mi komp ici puno sporije,pa mislim se mozda se bolje ne upuštat u to

znam da postoji puno nacina da se promijeni ip adresa,ja sam probo na par nacina koji su bili opisani najcesce na netu,medjutim bezuspjesno

isto sam tako cuo da je i za mjenjanje ip adrese ponekad potrebno i 5min,pa neznam dali mi se onda uopce isplati to raditi

sada me zanima jedna stvar

cuo sam da postoji vise fora kako nakon sto se skine prvi file odma se zapocne skidati drugi 

pa ako mi netko moze dati savjet na koji bi mi se to moglo srediti nacin, znaci koji je najlaksi i najbrzi nacin,el nebi to oko ip adrese najradje nista diro

znam da se moze to uraditi nekak drukcije ,pa ljudi molim pomoc oko toga jer kada skidam tako traje mi jako dugo

inace brzina skidanja fileova je savrsena,samo sto moram nakon sto skinem prvi file pricekati oko 20 minuta,a ima oko sedam ili vise fajlova

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 14:20 (pixote).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemoj minjat IP adresu nego izgasi pa ponovo upali modem.

a da i ja nešto napišen :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Dal promijenim ip adresu ili nesto drugo
dr. zlo kaže...

tako će mu potrajat duže nego čekanje da istekne vrijeme čekanja

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
dr. zlo kaže...

Pa to meni traje 5min max, a on kaže da treba čekat 20min.

a da i ja nešto napišen :D
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

A sta ce postici sa time? Promijenice IP adresu. Mozda. Ako mu to provider omogucava. Neki mijenjaju svakim spajanjem a neki ne. 

Krešo91 kaže...
dr. zlo kaže...

Duze od 15 minuta? Kakv je to modem kojem treba 15 minuta da se podigne i uspostavi vezu? to traje 2 minuta u najgorem slucaju.

:)
15 godina

to je speedtouch hahah... zezam se ofc

skini ljepo jdownloader i podesi za svoj router reconnect.. program je besplatan..

ljepo stavis sve linkove u program i stisnes download i kada skine file automatski ti promijeni ip adresu i skida drugi file zaredom ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A da uđeš u router, pa napraviš disconnect/connect? Traje točno 11.6 sekundi.

0 0 hvala 0
15 godina

moze i to ali jednostavnije preko jdownloadera jer nemora biti non stop pokraj racunala sta cijlu noc ces biti pokraj kompa i stiskat reconect disconect...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lacko kaže...

moze i to ali jednostavnije preko jdownloadera jer nemora biti non stop pokraj racunala sta cijlu noc ces biti pokraj kompa i stiskat reconect disconect...

A da i miš će sam klikat i skidat fileove? Pa u svakom slučaju mora biti pored kompa! Viče

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
17 godina
protjeran

Skineš free rapid ili jdownloader i ostaviš i oni samo skidaju filove.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ocigledno nisi skuzio sta asm gore napiso...

covjek sve filove stavi u program zvan Jdownloader.. i stavi ih po redu.. u options napravi reconect za svoj router...

pusti upaljen komp router i program ...

program skida file  ..... skine file ... pokrene reconect ... skida drugi file... skine drugi file.. reconect.. skine treci file.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Niko ne klika nista. Genijalan program ;)

15 godina
neaktivan

instaliro sam jp i pod links klikno na add links-add url- i utipko sam url od te stranice na kojo se nalaze ta 7 filea,

i onda sam moro ona slova prepisati isto ko na toj stranici da bi mi se nakon toga pojavio taj folder u kojem su 7 fileova pod downloads

i ja stisnem na play odnosno start i nikako ne funkcionira

u cemu je stos i jos sam ukljucio gore onu ikonicu reconnect i nista

pod settings - download,connections sam makno kvacicu sa do not start new links if reconect requested i nista

(da li sam mozda moro prvi file sa rapidshare stranice skinuti ili sta vec)

sta moram napraviti sve da mi funckionira file

ako mi neko moze objasniti cijelu proceduru od pocetka do kraja temeljito

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 19:23 (pixote).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sto se tice skidanja pokrenes jdownloader i samo kopiras linkove. Znaci nadjes link, selektujes ga i ctrl+c i pojavice ti se u jdownloaderu. Dolje ispod imas nastavi i prebacice ti se linkovi u prvi tab i onda samo gore klknes strelicu i to je to. 

15 godina
protjeran

a jbt program je tak jednostavan da jednostavniji nemoze bit i ti jos neznas u njemu radit....

odes na stranicu kopiras linkove normalno odes na jdownloader i tam kliknes na prazno linkovi ce ti samo se ucitat i ubacit i samo stisnes gore play i krene skidat nemoras nist upisivat ni nista ma program je savrsen....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ruter mi je siemens gigaset se 515 dsl
reci mi tamo pod settings i reconection koji user name i password da upisem i otkuda ,da li je to obavezno,da li je to username i password onaj kad upalis komp koji onda moras utippkati za prijavu na komp ili?
a sada kako prebaciti linkove
da li upisati url stranice na kojoj se nalaze svi fileovi ili posebno svaki onak
kao  recimo rapidshare.com/files/itd.....
probo sam opet na sve nacine i ne ide nikako

selektiro sam file i stisno c i ctrl i nista

ljudi pomoc

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sada sam ssve napravio cini mi se kako treba i prebacio linkove tj.nakon sto sam ih na rs stranici selektiro automatski su se prebacili i stisno sam continue with all i prebacili su se pod downloads i stisno sam start i nece i onda sam klikno na plus pored foldera s fileovima i onda su mi se ispred njega pojavili svi fileovi i pored svakog pise na njemackom cookiesi vam nisu prepoznati , molim vas da se logirate

kako se i gdje logirati, i di  i sta upisati pod settings ,reconnection user name password

el to treba kakva registracija ili sta vec

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 11:08 (pixote).

0 0 hvala 0
15 godina
evo turitoriala za ostale koje isto muce neke stvari valjda sam barem malo helpo..
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice