Cosmito

poruka: 10
|
čitano: 5.339
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cosmito

http://www.cosmito.net/

Ja ovo ne vjerujem. Jel se netko ovime koristi i jel zaista kupio npr. fotić za 5 kn ili tak nešto...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cosmito

Predobro je da bi bilo stvarno. Namigiva

Gle, stvar je u tome da fotoaparat nećeš platit 5 kn, nego onoliko koliko cijena bude na kraju aukcije. Dakle, ponuditelj koji posljednji objavi ponudu prije isteka vremena trajanja dražbe pobjeđuje. A ako si na nekom proizvodu jedini, admini će se prijavit i davat ponudu kao neki građanin samo kako bi zaradio. Ima tu nekih trikova, jer gdje možeš kupit fotoaparat od 3000 kn za 5 kn. Nigdje. Belji se

17 godina
neaktivan

Fora s tim sajtom je slicna ko s onim kvizovima navecer na RTL ili Novoj...hrpa ljudi zove i puni nagradni fond pomalo. Kad se fond za nagradu napuni/prepuni s pozivima (6-8kn poziv) onda puste nekog u studio i taj pobere lovu ako zna odgovor. TV zaradila lovu, neko od nazivatelja zaradio lovu i svi sretni.

Ista fora je i s tim aukcijskim sajtovima... Oni zapravo zaradjuju novce na tim cliqovima (ponudama) tako da im nije problem prodati fotic ili TV ili nesto trece po "smijesnoj" cijeni. Na primjer ako za neki proizvod licitira 100 ljudi i svako od njih napravi 5 ponuda/cliqova a svaki cliq kosta 1kn to znaci da je cosmito zaradio 500kn samo na cliqovima...na to jos dodje i cijena koju ljudi na kraju izlicitiraju. Plus to, jos ima ona fora kad se licitacija produzujue za x sekundi sa svakim novim cliqom tako da na kraju cosmito definitivno nije na gubitku ako neko na kraju kupi TV od 4000 za samo 500kn.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most :D
17 godina
neaktivan
Cosmito

Radi na istu foru kao ulovi.hr

www.hip-hopunity.com

0 0 hvala 0
16 godina
Cosmito

Baš ima jedan zanimljivi članak na koji sam danas naišao.

Cosmito Aukcije-prevara ili uistinu povoljna kupnja

0 0 hvala 1
16 godina
vedrann kaže...

Radi na istu foru kao ulovi.hr

Ziher je i isti vlasnik...

15 godina
neaktivan
Cosmito

ja sam prije 2 tjedna osvojila iPod Nano 8GB, stigao mi je prije 3 dana, da stvar bude jos bolja, morala sam se slikati s njim da dobijem dodatnih 100 cliqova, sto sam i napravila i dobila !

Nisam vjerovala bas u te aukcije i mislila sam da je to prevara, te da nitko ne dobiva , no cini se da se isplatilo Bogataš

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cosmito

Ljudi, ima li tko da kupuje na cosmitu?

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
irenatomo kaže...

ja sam prije 2 tjedna osvojila iPod Nano 8GB, stigao mi je prije 3 dana, da stvar bude jos bolja, morala sam se slikati s njim da dobijem dodatnih 100 cliqova, sto sam i napravila i dobila !

Nisam vjerovala bas u te aukcije i mislila sam da je to prevara, te da nitko ne dobiva , no cini se da se isplatilo Bogataš

Ti si dobio da slucajno ali vecina je dobila šipak ili šaku magle, a na njima tj naivnima se i zarađiva to je tak ali to sve manje prolazi jel ljudi na kraju skuže o cem se tu zapravo radi.Nevinašce

17 godina
neaktivan
Cosmito

Nisam im nikada uplatio novce, ali sam znao pratiti neke aukcije čisto iz fore..    ne znam, mislim da se to ipak ne isplati baš (možda sam samo bezveze skeptičan) Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice