- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda je to tak jer koristis google chrome,a gmail je od googla pa su tak napravili
Ne odem li ja na bilo koju stranicu ne pokaze mi se url.Koji browser ti koristis?
konacno su na 10tki slozili zoom da radi kako treba, bas danas updateao. osobno, takav slucaj s urlom nisam nikad imao, probaj drugi broser ili reinstall chroma.
Da, to se i meni događa kada se otvori novi tab i onda taj url postaje search bar, samo je problem što nakon searcha ne vraća se na funkciju url-a. To i mene iritira i neznam kako rješiti
Neznam.Jednostavno sam navikao na chrome :(
probaj ocistit cache i sve ostalo...
Očistio sam i dalje nista :(
evo sad sam probao updejtat svoj i nije htio... izgleda da su nesto shebali 
A sto ti javi error neki?
A sto ti javi error neki?
neki error 7
Odi na stranicu chromea tj www.google.hr/chrome i tamo ga skini
zasto... pa vec ga imam instaliranog 
zasto... pa vec ga imam instaliranog 
Aha...
Evo rješio problem.Prešao na Firefox :)
Evo rješio problem.Prešao na Firefox :)
evo bas i ja razmisljam da predem na safari 5... dosao sa updejtom itunesa pa reko da probam... i svida mi se 
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
Isprobao sam Safari 5.0.4 i bas onako steka jako :)
Jel zna netko dali jos ima sa tim problema ili su to popravili?
Koje dodatke koristiš? I meni se to dešavalo. Deinstalirao speed dial dodatak i za sada je sve ok.
Koje dodatke koristiš? I meni se to dešavalo. Deinstalirao jedan dodatak i za sada je sve ok.
Evo koristio Speed Dial no sada sam riješio problem :)
uninstall chrome, na disku nadi filder od chroma i obrisi ga rucno i onda nanovo install chrome.
uninstall chrome, na disku nadi filder od chroma i obrisi ga rucno i onda nanovo install chrome.
nece opet.. daj ima NEKO drugi rjesenje
I found the answer actually, Go to Appdata>Local>Google>Chrome>Userdata and rename the 'default' folder as 'backup. Then cut it and put it up one level into the Chrome.... that will fix the profile issues and reset it. However if you want your bookmarks etc then go into the 'backup' folder... copy 'bookmarks' and 'bookmarks.bak' and then paste them into the new 'default' folder that should have formed. Must be done with chrome closed.
I found the answer actually, Go to Appdata>Local>Google>Chrome>Userdata and rename the 'default' folder as 'backup. Then cut it and put it up one level into the Chrome.... that will fix the profile issues and reset it. However if you want your bookmarks etc then go into the 'backup' folder... copy 'bookmarks' and 'bookmarks.bak' and then paste them into the new 'default' folder that should have formed. Must be done with chrome closed.
fala sad je kasno cijelog sam izbrsio