Brenkolang(virus)

poruka: 3
|
čitano: 975
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Brenkolang(virus)

gledajte ljudi dosta sam se zabrinuo. Krenimo redom instaliravao sam igru dok sam išao tražiti folder za igru slučajno sam našao exe. file brenkolang.exe.

Nisam imao pojma kaj je to klinkuo sam na to i niša tam me odveo na my documents( kao neki shorcut).

Aj malo sam se začudio i surfao po netu zatim saznao da je to virus.

Šokirao sam se piše kao da otima passworde(slično kao "otimca" kompa).

odmah sam zbrisao exe. u smeće pa iz smeća zauvijek.

Neznam da  je virus uzeo maha molim vbas pomagajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Brenkolang(virus)

Skeniraj MBAM-om za njegove moguće ostatke (obavezno napravi update prije skeniranja) i kopiraj log iz HiJackThis-a ovdje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
Brenkolang(virus)

Probat cu to danas. Jucer sam skenirao c sa avg free antivirisuom i našao mi je 166 zaraženih fajlova( trojan horse small i worm neki).Izbrisao sam većinu tih programa ali neki se nemogu izbrisati piše tam u uglu, Objet is inaccesible(nisam točno napisao ali tak neš piše), naime slučajno sam kliknuo na mojim dokumentima na svoj profil i stisuo sam hidden.

Valjda mi je on skriven ( a tamo se i nalaze ti virusi,Worm), ali ja ga nemogu otkriti, jednostavno neam folder options ni u comtrol panelu nekakve opcije za folder.

Citao sam po netu kao uspjeli su to pomocu nekog registry.

Windows+r(otvori mi se Run) i piše "Registry editing has been disabled by your administrator", pomagajte ljudi molim vas, jel to znači da mi je otet komp, i još nešto pola ikona mi je nestalo s desktopa valjda jer se nalaze tam u mom profilu,pommmoć mooolim vaas ne želim rušiti windowse hoću li moći uspjeti moooooolim vaaas pomagajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice