Bnet prekidanje ugovora

poruka: 5
|
čitano: 2.122
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Bnet - prekidanje ugovora

U 9 mj sam unajmio stan u ZG-u, i posto mi je trebao internet potpisao sam ugovor sa Bnetom na 2 god. Budale..

Uglavnom, dosao sam do situacije da se moram iseliti, i prekinuti ugovor. Ili sto vec..

Ima tko mozda kakvu ideju ili razlog radi kojeg bi mogao prekinuti ugovor bez placanja njihovih penala?

Ili sto bi drugo trebao napraviti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Bnet - prekidanje ugovora
Purplez kaže...

U 9 mj sam unajmio stan u ZG-u, i posto mi je trebao internet potpisao sam ugovor sa Bnetom na 2 god. Budale..

Uglavnom, dosao sam do situacije da se moram iseliti, i prekinuti ugovor. Ili sto vec..

Ima tko mozda kakvu ideju ili razlog radi kojeg bi mogao prekinuti ugovor bez placanja njihovih penala?

Ili sto bi drugo trebao napraviti..

Ako seliš u drugi stan možeš prenijeti priključak. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
Bnet prekidanje ugovora

Ma odlazim van raditi.. Tako da se moram rijesiti tog za stalno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bnet prekidanje ugovora

Primjetio sam sad promjenu sa racunima..

Prvih 6 mj je bilo.. 30.72 kune.

Proslih par mj 92.01 kuna

A ovaj mj 125.77 kuna.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Bnet prekidanje ugovora
Purplez kaže...

Primjetio sam sad promjenu sa racunima..

Prvih 6 mj je bilo.. 30.72 kune.

Proslih par mj 92.01 kuna

A ovaj mj 125.77 kuna.

Ma daj obicno je brzina nekog dsl (kabela) u Hrvata nekih 6x veca od one prve cijene. Tak da je to neki promo koji si dobio kao novi korisnik. Zasto i kako bi mi mogli znatio zasto je postojalo buffer medurazdoblje od 95kn ... mozda nisu imapli poskupljenje. ovih 126kn se cini kao neka normalno uobicajena cijena za "samo internete". Pise ti u njihovom cjeniku kako se rjesavas ugovorne obveze ili bi te SZK trebala detaljno obavjestiti. A i bnetovaca ima u svakom shoping mallu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice